camelia_daniela am vazut ca samponul contine sapun, dar nu scrie compozitia sapunului folosit.
Eu am parul gras si vesnic incurcat, ma spal cam de o luna jumatate cu un sampon de la Olivo, sampon pentru uz frecvent Olivellenic si e foarte fain, nu mai am nevoie de balsam, nu se mai incurca si mi-l face foarte stralucitor.
Doua prietene si-au luat sampon pt par gras Bioselect de la olivo si sunt foarte incantate, eu nu l-am incercat inca.
Ambele sampoane sunt organice si cu ulei de masline.
Si eu folosesc Hemel, nu are nici un compus chimic, miroase super a plante , a miere si spala super ! Il folosesc si pentru copil pe cel cu lapte ci ciocolata
Sunt mai multe tipuri de sampoane in functie de par !
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Eu am cumparat de aici: www.rangali.ro Acest sampon: http://www.rangali.ro/details.php?categ_id=3&subcateg_id=0&prod_id=78 Parul meu, care este moale, subtire si se ingrasa repede, a reactionat bine la aceste produse. Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Eu de doi ani folosesc numai produse organice, inclusiv sampoane. In Bucuresti le gasesti la magazinul "Leacul", langa Perla. Dr. Hauschka sunt cele mai scumpe (in jur de 50 Ron), dar au compozitia cea mai de calitate. Foarte bune sunt si cele de la Lavera, tot organice, si Logona. Sunt si mai accesibile ca pret. La magazinul acesta se gasesc cele mai multe marci organice din cam toate magazinele de acest tip in Bucuresti.