sampoane organice
Raspunsuri - Pagina 2
hristina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliya Le-am cerut detalii despre comanda si pretul produselor. Te tin la curent. |
Te pot ajuta eu daca te hotarasti!
camelia_daniela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui hristina
Te pot ajuta eu daca te hotarasti! |
Hristina, ma intereseaza si pe mine ceva impotriva parului gras ...
Daca poti, da-mi si mie pe PM detalii!
Multumesc!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
tlaura spune:
Ati incercat produsele de la hemmel? pe mine m-au scapat de multe probleme cu parul, inclusiv caderea lui. Iar inainte de astea folosisem orice e posibil, inclusiv porcariile alea dercos, care m-au secat de bani, iar parul tot cadea.
moana spune:
Nu am incercat sampoane nici Hemmel nici GNLD. Ceea ce mi se pare frustrant este ca pe site-urile de perezntare nu este trecuta compozitia. Bine...sunt scrise cateva extracte naturale dar atata. Numai ca pe mine ma intereseaza toti componentii - ca degeaba contine extract de castana si de castravete daca mai are 2 substante chimice nasoale.
Eu imi doresc ceva care sa contina numai chestii naturale care, in masura posibilului, sa fie si organice.
P&ANA spune:
Camelia ,multumesc pt link ...doream ceva "la botu'calului':D
Am toate marcile de sampoane medicinale care se gasesc la ora actuala in farmacii , le-am incercat pe toate si asfel am reusit sa-mi fac un scalp ultra-sensibil 
Acum folosesc samponul pt bebe de la chicco si e mai bine,parca..
laura
voi cauta informatii desre hemmel . se gaseste gama asta in ro?
Gabrielama spune:
Eu am cumparat de aici:
www.rangali.ro
Acest sampon:
http://www.rangali.ro/details.php?categ_id=3&subcateg_id=0&prod_id=78
Parul meu, care este moale, subtire si se ingrasa repede, a reactionat bine la aceste produse.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Marilena12 spune:
Si Rangali si Olivo (http://olivo.ro/) sunt marci foarte bune, de produse exclusiv organice.
Marilena
Blogul meu
hristina spune:
Si eu am folosit Hemmel anul trecut si mi-a mers foarte bine un timp, dupa care, ca la oricare alt sampon, s-a saturat parul si si-a reluat naravul.
Cu GNLD nu am mai avut probleme, cel putin balsamul a fost de milioane...
moana spune:
hristina...poti sa ne copiezi si noua aici continutul (dar sa fie toate substantele) samponului gnld aici? numai daca ai timp....normal.
camelia_daniela spune:
Am mai gasit www.yournaturalhomestore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=5_6&products_id=533&zenid=d7df2dd9909d91b34a281f8f26c46a21" target="_blank"> aici niste sampoane organice ... Au descrierea tuturor componenetelor , nu am folosit, abia i-am gasit ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!