LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 20
stancutza spune:

LA MULTI ANI! BIANCA, SA FII SANATOASA, VESELA SI SA ITI BUCURI PARINTII, INGERAS SCUMP!!! 

Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
cristacoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Miutza la multi ani Bianca! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mult noroc! ![]() Maya mi-a facut o mare surpriza ieri...s-a dus la usa, s-a ridicat si de acolo a venit spre mine singura, fara sa se tina de nimic... eram atat de emotionata sa vad ca face 1 pas, 2, 3, chiar 4 pasi singura si sigura pe ea! nu spuneam decat incet "bravo, Maya!", nu puteam reactiona ca sa n-o sperii si sa se dezechilibreze. a mers incet dar cu pasi siguri si gratiosi hihi cat despre mancare... e voie friptura la cuptor? adica pulpe de pui cu ulei si apa (plus patrunjel)? auzisem ca decat gratar mai bine la cuptor sau fiert, adica sa fie carnea cat mai departe de sursa de foc... si inca ceva...o curiozitate mai mult, cacao cand avem voie sa le dam? nu ma grabesc pt ca va avea toata viata la dispozitie sa pape ciocolata (sau sa se abtina ![]() ![]() pupici la mamici si clopotei ![]() .EDIT: sa nu va imaginati ca Maya e un superbebe si gata, merge singura de-acum! nu... doar a incercat marea cu degetul probabil Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni Maya 6-12 luni |
Eu ii dau de mult pui la cuptor, dar fara ulei, doar cu apa si ierburi de provance sau busuioc- ca si condiment. Asta mananca cu cartof copt si putin iaurt, sau cu brocoli si unt, sau spanac. Ii place mult de tot.
Cat despre ciocolata, cred ca mai putem astepta, da o stare de agitatie si nu prea putem sa le curatam dintii dupa ce mananca. Cel putin Antonia nu sta sa o spal pe dinti, dar "se spala" singura, adica roade de zor periuta.
Parerea mea.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Miutza spune:
Ramona, merita si ei din cand in cand ceva bun, asa e. si eu ii mai dau cand fac prajituri de casa dar doar blat, nu ii dau crema deocamdata. mi-e teama sa nu se obisnuiasca cu gustul dulce.
nici eu nu-s adepta desertului. la noi ceva bun inseamna fructe intre mese sau suc de legume si fructe (facut de tati, el e responsabilul cu sucul
).
Multumim pt felicitari fetelor! 
![]()
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
cristacoman spune:
Maya, felicitari pt. mersul singurica. Mami, inceputul a fost greu, de acum va tot merge.
fetele.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
jelimoni spune:
io nu mai pot cu nerviii...de 2 zile nu mi-a mancat nimic robert da NIMIC! aseara abia a baut 80 ml lapte intr-o ora,cu nervi si crize,jazi diminteata cand m-a vazut cu bibe in mana a inceput sa planga cu jale,abia a baut 30 ml,si pana acum n-a mai vrut nimic...de 2 ore ma chinui cu mancarea de amiaza si numa se enerveaza cand vede ca vreau sa-i dau...nu mai stiu ce sa fac...rosu nu are in gat,febra nu,e vesel si vioi...de la ce poate fi?dintii? mi se pare prea de tot chiar asa nimic nimic sa manance..mai am putin si o iau razna
sa-l duc la doc?
Miutza spune:
Moni, incearca sa mananci tu ceva in fata lui dar ignora-l. poate i se face pofta si-ti cere. mai fa si "mmm" si poate merge... daca nu, 2 zile fara papa e cam mult cred, nu stiu... n-am trecut prin asta deci nu ma pot pronunta, poate fetele care au patit-o.
si pofta buna amandurora! ;)
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Miutza spune:
cristacoman, cu spalatul pe dinti...se rezolva si asa, daca o roade ![]()
stoisor, imi pare rau ca e bolnavioara Sara inca...drum bun la dr, cale batuta fara virusi!!! tinem pumnii 
Maya 6-12 luni
jelimoni spune:
am incercat asta..si acum mananac langa el..si n-are nici o treaba..am lasat de-o parte mancarea de amiaza,am incercat cu soldatei de paine cu branza si sunca,n-a vrut sa-i dau in gura,si-a luat el bucatica de branza si rontaie inca la ea...da inca o tine in mana..cealalta mana o are indesata in gura....in laterala...poate ii iasa o masea..am incercat si cu mmm si cu paserele si avioane si degeaba...offf...sper sa fie de la dinti si sa treaca odata 
roli25 spune:
Asa, sa nu uit sa-i raspund lui Lala20, eu una m-am gandit de multe ori ce faci, am tot cautat si pe la celalalt topic...ma bucur ca ne-ai dat de veste despre tine. Imi pare nespus de rau pentru incercarea prin care ai trecut cu sarcina, dar Dumnezeu are un plan pt. fiecare dintre noi si poate e mai bine asa, in conditiile voastre. Despre impacare, imi pare rau, dar nu te pot incuraja, insa esti sigura care ai in mana soarta ta si a Biancai si poti decide asupra ei.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Jelimoni, mai mult ca sigur e de la dinti, am trecut si eu cu Andrei prin asta si nu am crezut ca e posibil de la dinti sa nu manance nimic. Aproape 1 luna m-am chinuit sa-l fac sa manance, dar nu am vut nici un succes, abia daca bea 400-500 ml lapte /zi si in rest nimic..mai molfaia cate un covrigel...in ziua in care i-au aparut 2 dinti simultan, a inceput sa manance.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

eram atat de emotionata sa vad ca face 1 pas, 2, 3, chiar 4 pasi singura si sigura pe ea! nu spuneam decat incet "bravo, Maya!", nu puteam reactiona ca sa n-o sperii si sa se dezechilibreze. a mers incet dar cu pasi siguri si gratiosi hihi