masina de spalat cu uscator?
BUna! Spuneti-mi si mie care firma produce masini de spalat cu uscator, adica acolo unde ma mut n-am balcon, si trebuie sa le usuc de tot rufele. Doar sa le scot si sa le calc. Exista asa ceva???
"sky is the limit!"
Raspunsuri
CorinaDani spune:
da, este acum un model in oferta la altex in aceasta perioada, daca nu ma insel costa in jur de 15 (18 ?) milioane lei vechi...
acceseaza si tu ori site-urile producatorilor cunoscuti, ori ale marilor distribuitori (domo, flanco, altex, etc.)
dar nu exista posibilitatea sa-ti usuci rufele in alt spatiu, ex. uscatorie, terasa sau gradina ? (ptr ca n-ai mentionat daca te muti la bloc sau la casa...)
sau cumpara-ti o masina normala, care are turatii de stoarcere peste 1000 rotatii, ies rufele aproape uscate din masina, poate ai posibilitatea sa le usuci pe uscator pliant, in baie...
am vazut la cineva un sistem foarte ingenios de uscat rufele (locuieste intr-o vila veche, care nu are balcoane). camerele sunt foarte inalte si in baie exista, deasupra cazii, un sistem culisant, format dintr-un cadru pe care sunt intinse sarmele; cand are nevoie sa usuce rufele, trage de un maner, coboara cadrul, intinde rufele, le inalta si lasa geamul deschis la baie; in acest fel ele se usuca si nici nu-i incomodeaza atunci cand folosesc cada...
cumnata mea are o astfel de masina, a fost mai mult un moft pentru ca are 2 balcoane...a incercat sa le usuce, dar consuma mult curent, se cam sifoneaza si nici nu au mirosul acela proaspat de rufe uscate in aer liber...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Nally spune:
Eu zic ca nu se merita investitia! Si pe mine ma tenta sa iau ... dar... un program de uscare totala... adica sa le scoti uscate si sa le bagi in sifonier... dureaza 110 minute! Foarte mult dupa parerea mea!
O masina cu 1200 de turatii le usuca suficient cat sa fie numai bune de calcat! 
Iael spune:
Am mai vorbit noi despre masina de uscat.
Eu am o masina de spalat fara uscator Ariston avd 149 (silent ) , cumparata acum 5 ani . E o masina f buna , are 1400 rotatii /minut dar nu folosesc decat centrifugare 800 rot/min -1000rot/min.
As fi putut cumpara cu uscator caci cu pretul platit pentru aceasta masina puteam cumpara dar alta firma ,Ariston nu fabrica 2in 1 , ori de uscat , ori de spalat .
Cele care usuca sifoneaza rufele , calci apoi pana te plictisesti.
roxanaz spune:
rory, uite aici subiectul despre masinile de spalat cu uscator: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127509
mut si mesajele astea acolo.
Roxana