Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

neatza! dam si noi o astazi!

multumesc fetelor care eti scris despre hemangiom, lumi m/am uitat cu atentie la pozele lui robi, nu se vede nimik. gaia nici noua pediatra nu ne/a zis nimik, am intrebat/o eu acum la vaccinul de 4 luni si a zis ca nu i s/a parut ceva de spus, ca oricum trece, ma rog...

300 ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune fata de tati, are o fata asa de pasnica, ma mir ca iti face lucruri din astea

noi suntem in continuare numai pe tzitzi, si cu o ocazia asta o intrebare: mai foloeseste cineva tampoane pt sani? eu consum cate o cutie mare pe luna, nu stiu cand o sa se regleze treburile, poate pe la 1 an?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Lumi...noua ne-a zis asa de branzica de vaci: dupa ce inlocuim masa de la 10 cu fructe, pe cea de la 13 cu legume (supa) atunci sa trecem la masa de la 5 cand ii dam branzica de vaci facuta in casa. In ritmul in care il diversific eu probabil se va intampla pe la 8 luni...dar am inteles ca se poate si mai devreme. Spunea una din fete ca ii da de la 5 luni...
Daca te hotarasti sa ii dai mai devreme (adica de acum sau curand) eu zic sa ii faci din laptele praf pe care il folosesti pt ei...nu din lapte de vaca.

Fce...si la mine curg sanii la greu. De fiecare data cand suge de la un san curge din celalalt. Dar m-am resemnat..nu mai folosesc tampoane in casa...doar in deplasare ca m-am iritat ...in casa stau asa mai...seminud... si folosesc un servetel cand suge (daca binevoieste sa stea cuminte daca nu ... ne facem fleashca...asta e.)

300...imi pare bine ca s-a rezolvat cu tati..

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza, mamici

La discutii cu tatici nu ma bag, nu o sa ma repet ce face sotza-miu pt Noah ca nu are rost, tine-mi-l Doamne sanatos.

Xor

LMA bebelusilor nascuti astazi!!!

Am bagat un ochi si am vazut ca Felicic esti nascuta in aceeasi zi cu soaca-mea, maine va sarbatoriti.
A propos, e o femeie buna soacra-mea. Ne-a sosit aseara colet de la ea, un cadou pt mine dar cica sa nu il deschid pana la ziua mea, si doua pachete pt Noah, tot asa sa nu le deschidem pana duminica cand face 6 luni. Ce s-a gandit ea la toate.

Si nepotelul meu, Sean, e nascut tot in martie, cu o zi inaintea mea. Il puteti vedea pe Sean aici: http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=5, e pe locul 3 cercetasul mic. Eu bagasem un ochi sa vad pe ce loc e Carla si am dat de nepota-miu.

pupici mici si mari

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy eu am masurat cerealele cu lingurita,am inceput cu o lingurita apoi 2 si tot asa,cand voi ajunge la o lingura voi masura cu lingura normala cu care mancam supa.

fce si eu folosesc la greu tampoane de sani,daca nu-mi pun dimineata ma trezesc uda

Babytza f tare filmuletul,am ras de m-am spart

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Xor Sa fii fericita si iubita!

Laureta cu intarziere primesti?

Laura sper sa se linisteasca dulceata si sa te odihnesti si tu mai bine. Cunosc senzatia cand se trezea Anda din ora-n ora cam asa eram si eu.

Am adus discutia aseara si pt ca ma frustra (nu mi-a treecut fir-ar sa fie dar ma tratez) si pentru ca stiu ca se intampla tuturor si ne face bine sa amintim ca asemenea neintelegeri sunt normale si majoritatea trec odata cu noptile nedormite. Eu traiesc cu impresia ca un opil sudeaza un cuplu numai dupa ce-l pune la o mare incercare inainte.

repede umplurati 2 pagini, acu treb sa ma duc sa citesc . Va pup si va multumesc din nou ca mi-ati fost alaturi.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, e dulcic tare nepotelul tau Sean iar poza e super. Sper sa castige

300, imi pare rau pentru "altercatia" cu sotul tau, sper sa se fi linistit apele.

Babytza, e bestial filmuletul, ce-am mai ras

Carla iarasi face fitze la lapte ... nu pot sa inteleg din ce motiv ... ma rog. In schimb diversificarea merge super bine, azi a papat 185 g de banana + branza + 3 masuri cereale si 50 ml suc de mar. Asa da . Azi ii dau voie sa faca figuri la lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gagici!!! Eu si preety ne-am hotarat sa facem comanda pe bimbomarket. Se mai baga careva? Cine mai doreste, cine mai pofteste...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Eva, e simpatic foc Noah! si pe tine te-am admirat cand ai pus pozele cele noi. arati f bine!

fetelor, eu masor cerealele cu masura de lapte praf

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fce

multumesc fetelor care eti scris despre hemangiom, lumi m/am uitat cu atentie la pozele lui robi, nu se vede nimik.

da, e ffff putin vizibil chiar si cu ochiul liber... doar eu stiu ca e acolo si pediatra. sunt convinsa ca nu e grav si trece.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Lumi...noua ne-a zis asa de branzica de vaci: dupa ce inlocuim masa de la 10 cu fructe, pe cea de la 13 cu legume (supa) atunci sa trecem la masa de la 5 cand ii dam branzica de vaci facuta in casa. In ritmul in care il diversific eu probabil se va intampla pe la 8 luni...dar am inteles ca se poate si mai devreme. Spunea una din fete ca ii da de la 5 luni...
Daca te hotarasti sa ii dai mai devreme (adica de acum sau curand) eu zic sa ii faci din laptele praf pe care il folosesti pt ei...nu din lapte de vaca.

sar'na. nu vroiam sa le dau mai devreme, tocmai din cauza de lapte de vaca... ca nu sunt convinsa ca o s-o fac din lapte praf... de asta tot intreb. babytza stiu ca i-a dat de la 5 lunite soricelului, dar ea ii da cu lapte praf... parca

noi acum suntem pe cereale, urmeaza legumele, apoi fructele, si abia dupa ce inlocuiesc o masa de legume si una de fructe vreau sa adaug treptat branzica... dar deh, omu'-si cumpara vara sanie, stii tu... asa si eu cu branzica. adun, adun informatii...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput