Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nikolici , bine ca nu esti sad, vine el si bb 2, o sa vezi!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nikolici, mi-a placut suspansul asta! Si eu facusem test in seara de dinainte de rushi, si tot cu emotii mari Sper ca esti ok!

Lidia, sa-mi spui si mie, te rog, o ora aproximativ, ca sa stiu cum il obosesc pe Gruia, sa-l iau cat mai adormit.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nikolici un buchet de pentru tine si un ic !

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
LOC / mie mi-a zis prietena mea sa nu pun in masina de spalat, ca face spuma prea multa. Asa o fi?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Eu am pus si e ok. Nu am pus mult ...ochiometric asa ca nu iti pot spune cantitatea...

Multa sanatate la baietei.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Off topic dar sa continuam cu starea buna :

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc ptr raspunsuri fetelor,e bine sa stii ca nu e sg bb tau care face asa..acuma nu ma bucur ca nu dormiti nici voi,sa nu ma intelegeti gresit...s-ar putea sa fie de la dinti,ca roade tot ce apuca,iar degetele zici ca si le rupe in gura asa le strange cu gingiile.Lumi,Joy,Babytza

Musette ce ai facut..te-ai galbiorit?Spune-mi pleasse cand faci cerealele ce lingura folosesti...de supa??

Nikolici ne-ai tinut in suspans..sa fie cand vreti voi

Irina super filmuletzul

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

oricum, ce ma doare pe mine de fapt este ca mi-ar placea sa profite de fiecare moment liber sa stea cu copilul lui nu sa se joace cine stie stie ce cretinitate de joc online si sa bea relaxat o bere ca sa uite de nu stiu ce zi anosta de la birou. Inteleg ca m-am uratit, sunt obosita si nesuferita dar bebe ce vina are in toate astea? Pana la urma nici eu n-o sa raman mereu asa dar asta e cu totul alta poveste. Mor cand vad ca incearca sa se achite cate mai bine de "datoriile lui", gen imi duce apa de baie, face patul etc fara sa-l rog eu numai sa nu-i zic nimic cand termin baia si el se cara in dormitor sa se delecteze cu cine stie ce joc si-l uita dumnezeu acolo. Nu suport lucrurile facute in sila sau sa scapi de gura cuiva. Nu vrei nu le faci dar suporti frate si ceva consecinte penru asta :(

Ritualurile astea pot fi si placute, cred ca o sa-l dau la o parte si gata, macar nu o sa mai astept nimic de la nimeni si o sa ma bucur de putinul pe care-l am...

Deocamdata n-am cum o lasa pe anda ca deh muncete domnul; poate o sa insist sa vina sa o tina el la vaccin... nu stiu. Odata urnita de-acasa mie nu mi-e greu sa umblu cu fata dupa mine oriunde m-as duce... Acum suntem mari, ce-a fost mai greu a trecut.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Incearca sa ii spui ce realizari a avut Anda peste zi...si sa ii spui ca prima oara cand face ceva e doar o singura data si ca el rateaza lucrurile astea daca nu sta mai mult cu ea.
Sotul meu saracu' munceste de ii sar capacele si vine tarziu .. pe la 7-8 acasa..fix pt baita...adica sta cu Matei o ora max 2 pe zi...si tare se oftica cand ii spun ce a mai facut...si daca face si cand e cu el e tare mandru...
Dar sa nu-l bati la cap. Al meu sot e pasiv-agresiv inconstient. Daca il bati la cap nu mai face lucrul respectiv nici de frica mortii chiar daca realizeaza ce fel de atitudine puerila are.... (zic eu ca este datorita parintilor care toata viata l-au stresat si batut la cap de ii venea sa isi ia campii si oricum niciodata nu au fost multumiti de el).
Dar noi ne-am invat bine unul pe altul in tzashpe ani de cand suntem impreuna si stim cum sa vorbim unul cu altul...

Incearca..poate merge.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babytza bestial

dar sa stii ca si mie mi-e frica de rampa aceea de la service,iar benzina nu bag decat pe partea cu rezorvoruul ca sa nu patesc ce a patit tanti

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytzaaa m-am de ras, mai ales ca si eu conduc de putina vreme, doar de aproximativ 1 an, chiar daca am permisul de vreo 4 ani si ma cam recunosc in unele faze din filmulet, chiar daca nu de anvergura acelora. Hi-hi!

Prima oara cand am condus, acum vreo 4 ani am atins in parcare o masina, cand sa ies, ca am iesit cu rotile virate din prima; initial doar o atinsesem un pic, dar asa m-am panicat, ca tot cu rotile virate am accelerat cat am putut si... rezultatul a fost dezastruos: i-am indoit omului toata portiera si aripa. Da-ti dai seama cat am putut accelera ca sa ies de-acolo!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

f interesant mi se pare site-ul asta
l-a,m gasit pe site-ul ala dat de Nerantula

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput