Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
luminita2008 spune:
LA MULTE LUNITE tuturor nascuti intr-o zi de 3! Sa fiti sanatosi si frumosi ca o zi calda de primavara!
LA MULTI ANI Xor, multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
bum] La multi ani XOR ! Sa fi fericita si iubita !!!
Sofia de mimihoo
Irina ma bucur ca ne invelesti de dimineata Am ras cu lacrimi
Si tati nostru a fost lovit de fulger azi noapte... a hranit bebe si eu am dormit la greu cat a durat masa si jughineala , ca nu a adormit imediat dupa ce a papat... Mare ajutor a fost ca eram tare obosita Insa , apropo' de clipul Irinei, m-a trezit frumos soptind in urechea mea : mami ma ajuti sa il schimb ca a facut kki Pai cred si eu ca face saracul si noaptea, daca mananca cat purcelul
Ramo si noi mai avem discutii , ca na...sunt si ei niste copii Ce sa facem...ii crestem si pe ei Si el simte nevoia sa mai iasa cu baietii ca in rest sta mereu cu noi, dar uneori il rog sa nu se duca sau il sun sa vina mai repede acasa ca nu ma descurc fara el Si sunt convinsa ca uneori mai bodogane dupa ce inchide telefonul , dar macar nu ne mai certam sivine sa ma ajute... Cum spuneam mai demult, au si ei nevoie de timp sa se obisnuiasca cu noul statut, acela de tatic de bebe mic Si pentru asta , au nevoie de ajutorul nostru....chiar de o schema daca e nevoie ...
Ti-au raspuns si fetele, foarte frumos chiar, asa ca nu ma mai lungesc si eu , ca la capitolul asta am scrie muuuuuulte pagini. Iar ideea cu cititul si pentru ei sa auda mi se pare tare buna
Edit: Andyp si la mine e tot asa de cateva nopti....nici nu pun plapuma pe mine ca ma cheama piciul iar Nu facea asa nici cand era mic mic mic....si eu cred ca e tot de la dintitsori chiar daca nu se vede/simte nimik pe acolo.... Iar interventia lui tati de azi noapte a fost un real ajutor pentru ca el fiind mai linistit ii transmite starea buna si soricelului, nu ca mine care mi-am invinetit picioarele de cat ma impiedic pana ajung la el
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
luminita2008 spune:
mai intreb si eu o data... branzica de vaci facuta in casa... cam de la ce varsta o dam la bebei? banuiesc eu ca e ok 5 luni, dar....
babytza
ah, si inca ceva... la capitolul gramaje... nerantula spunea ca la inceput, e suficient ca bebe sa pape 100-120 gr / masa... si Eva a trimis la un mom dat unitati de masura ptr o lingurita... aveti si alte unitati de masura? sau va descurcati exclusiv cu borcanase/castronele gradate/cantar?
feli, ai gasit iaurtiera? ca m-ar fi tentat si pe mine.... nu mai stiu cine zicea ca se gaseste in mall vitan, la media galaxy...
sar'na anticipat de raspunsuri.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
nikolici spune:
neatza
irina m am delectat super cu filmuletzul si de abia il astept pe al meu sa il arat!multzumim
fetelor vreau sa fac testul..il am in fatza, numai ca sunt doar eu cu soacra mea acasa si imi e naspha sa-i zic si nici nu vreau sa-i dau vreo explicatie pt ce caut un recipient sa fac sushu in el.
Pot sa fac direct pe test oare???Si pe urma sa il inghit cu totul sa nu l gaseasca prin gunoaie???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
musettepink spune:
Neata!
tzitziri ii dau cereale humana cu lapte inclus,nu stau sa ma mulg pt 2 lingurite de cereale.Si Luca da pe el de asta nici eu nu pot sa stiu exact cat a mancat dar cum am mai zis saptamana asta e de antrenament poate sa nu manance deloc ca nu-i bai.Spor la diversificat si sa-mi povestesti cum decurg lucrurile caci saptamana viitoare trecem si noi la legume.
felicicai dreptate,practic Luca mi-a aratat cand e gata de diversificare,deja incepusem sa ne ascundem de el si cand beam apa asa era de disperat.Ma bucur ca si la voi lucrurie merg bine.Pupam scuipaciosul
Cristineescu bine ati inceput si voi.Tu ce cereale ii dai?si cand intentionezi sa treci la legume?Legat de dovleac am citit si eu pe unele site-uri ca se poate introduce intre 6 si 8 luni,copt.Tine-ma la curent ce faci.
AlexaM merci de raspuns.Raman la dish drops.
Andy imi pare rau ca nu dormiti bine....poate e de la dintii de sus,mi-au zis mamicile in parca ca aia sunt mai criminali asaSper sa ii treaca si aceasta faza.
300
de Luca
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici neatza irina m am delectat super cu filmuletzul si de abia il astept pe al meu sa il arat!multzumim fetelor vreau sa fac testul..il am in fatza, numai ca sunt doar eu cu soacra mea acasa si imi e naspha sa-i zic si nici nu vreau sa-i dau vreo explicatie pt ce caut un recipient sa fac sushu in el. Pot sa fac direct pe test oare???Si pe urma sa il inghit cu totul sa nu l gaseasca prin gunoaie??? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Nikoliciu esti o haioasa ca intotdeauna!
La fel a fost si la mine cu testul nr. 2, adica la Dragos - doar eu si soacra si aceeasi tarshe sa-i dau explicatii, asa ca am facut shushu intr-un capac de flacon, pe care l-am avut la indemana ( bine-nteles si pe deshtele mele ).
HAI, FA ODATA TESTUL ALA, CA NU MAI PUTEM!!!!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
nikolici spune:
l am facut ...am citit ca poti face si pe el direct!!!!
si am ieist cu testul in hartie igienica...stau 5 min si ma uit...dar am emotziiiiiii
nikolici spune:
Gataaa....nu sunt!
Sper ca nu v-am tzinut prea mult pe jar!Daca da scuze.
A fost fun ...ce emotzii am avut cu citirea!!!
Nu sunt sad...vorba Nerantulei mai mult timp cu bb no.1.
Acum ma duc sa-l inghit, sa nu vina socrella!
babymom75 spune:
N-au trecut inca cele 5 min.???? ca parca aud secundele cum bat... am si eu emotii pt. tine.
LE: am vazut, hi-hi! mi-ar fi placut sa ne spui altceva, dar lasa ca este vreme
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Nikolici eu eram la servici cand m-au trimis colegele sa imi iau test ca deja mancam pana le umflam pe ele Si mi-am luat si am fugti cu el la baie , unde nu aveam recipient evident....si a iesit instant cu II de era sa cad pe jos de emotii...m-am instant de samburel Nu ma asteptam, tinand cont de cat timp incercam si ne rugam sa vina bebe...asa ca am mai luat unul si metoda a fost aceeasi: direct pe el
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit