Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

hehe simodina nu-ti imaginezi ce neajutorata am parut pana in seara asta. . Maine o sa uit ca am putut face baita singura.

Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase si sustinere; mi-a facut teribil de bine sa vorbesc cu voi, sa ma deschid undeva, adevarul e ca m-am salbaticit si incet-incet incercs a ies din casa, sa re-socializez.

A propos de soti, al meu pare ft asat de cea mica, comunica, observa lucruri pe care eu nu le vad, cand m-am hotarat sa o tina fost enorm de fericit, se vedea pe el. Si culmea culmilor, deci in familia mea copiii mici apareau ca ciupercile dupa ploaie, tot greu mi-a fost sa-mi dau seama ca minunea vine si sta cu mine hehe.

Cred ca o sa o las si cu el ca de schimbat o poate schimba lejer, si spala, si poate incerca chiar sa o hraneasca cu lingurita (prima data nu i-a iesit dr e scuzabil nu l-am invatat.

Si cu astea va spu noapte buna si o zi cat mai buna maine.

LE fi-le-ar orgoliul sa le fie...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Victor al meu nu mai doarme dupa-amiaza de cand avea 4 ani, dar azi dupa ce a venit de la gradi si a mancat, cand i-am propus, ca de obicei, sa iesim afara la plimbare ( pe Dragos il si imbracasem deja ) mi-a spus ca el e obosit si ca mai bine-ar fi sa NE CULCAM (???!!). Eram convinsa ca ma prosteste si tot bombanind l-am dezbracat pe cel mic, ne-am imbracat in pijamale si... ne-am culcat. Am dormit toti trei ca valizele-n gara pana la ora 18.
Prin urmare... eu acum nu pot dormi nici sa ma tai si iar bat singura forumul pana la ore tarzii...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.O ??

Eu nu mai stiu ce sa fac cu asta mica..atata foiala,atatea treziri nopatea,maraieli,scanceli..nu bine inchid ochii ca maraie ma trezesc si tot asa sunt un zombi nu mai pot...si toate astea se reflecta in comportamentul meu de peste zi.Mai pateste careva asa ceva??

Legat de soti am patit-o si noi la primul copil cand dupa doi ani de chin sa facem unul cand in sfarsit am reusit si am avut un baietel superb si santos in max 1 an eram in pragul divortului,nu mai stiam sa vb unul cu celalalt ,nu mai aveam timp efectiv de noi..a fost groaznic si am crezut ca nu vom iesi niciodata din situatia asta.
Ei acum alta e situatia..il implic in tot ce tine de Alexia..ma trezesc noaptea se trezeste si el,ii da de mancare,ii schimba scutecul si de multe ori il las singur cu ea,eu plec cu Andy in oras.I-am explicat ca trebuie sa ma ajute altfel o iau razna si culmea e ca a inteles asta..oricum e plecat 3 zile pe sapt asa ca recupereaza cand vine si niciodata nu am gasit fata neschimbata ,infometata sau plangand.

RAmo e bine ce te descarci,e bine ca vb despre ce te framanta.

babymomte-am trecut absenta ieri..nu stiam pe unde esti.

Xor sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!

tuturor bbeilor nascuti intr-o zi de 3.

Azi e baba mea si e tare urat afara...Cosmyla voi cum e??Sper ca mai frumos

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

buna dimineata!!
La multi ani, XOR!! sa fii sanatoasa si fericita!!
La multi ani tuturor bebelushilor nascuti intr-o zi de 3!

imi place ca existam ca si grup de discutii si imi place ca avem unde ne spune oful si de unde primi suport!
300, constructive concluzii au avut framantarile tale, iar fetele care ti-au raspuns au fost la inatime.
si eu am avut momente de genul asta si pana la urma tot dragostea a invins si faptul ca sotii sunt totusi un "rau" necesar. ce sa facem, daca suntem mai afective, mai empatice decat barbatii??? cred ca nici lor nu le e usor sa traiasca cu noi si de multe ori nu inteleg de ce le cerem anumite lucruri...

sa aveti o zi frumoasa!!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

babymomte-am trecut absenta ieri..nu stiam pe unde esti.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Buna dimineata!
Sunt prezenta azi la apel!

Culc gaza si revin

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Xor

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si un zambet de dimineata:

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza, si noi prezenti!

Eu am un tonus azi de invidiat... sper sa nu se schimbe nik pana la final de zi... sigur mi se trage de la cele 8 (!) ore de somn fara intrerupere de azi noapte.......... Iedul meu mic nu a binevoit sa se trezeasca deloc deloc azi noapte, desi el era cel care se trezea cel mai des... a dormit de la 22.00 la 07.30... .... Robi, mic fomist de meserie, a adormit mai tarziu, pe la 23.00 si la 04.00 isi cerea drepturile... dar l-a rezolvat tati in 10 min, eu am vazut faza cumva ca prin vis, nu m-am dat jos din pat ca l-am vazut pe tati pe pozitii.... apoi a dormit si Robi pana la 07.30.... nu va zic ca de pe la 06.00 ma manca undeva sa vad ce-i cu Edi, de ce doarme, de ce nu vrea sa pape.... el nimic, dormea tun, mai sugea in somn din cand in cand...

of, sper sa ii tina, ca tare bine e sa dormi...!

Laura, imi pare rau de noptile agitate.... noi de vreo luna suntem mai linistiti, exceptie facand noaptea trecuta cand am dormit tun, avem 2-3 treziri pe noapte (dar tine cont ca sunt 2 bebei si se trezesc in contra timp) si dupa ce papa in liniste si f repede adorm instant... inainte cu o luna insa tot asa erau si ei de agitati... o fi vreun puseu cerebral sau de crestere... mamica sa-i dau energie!

300, fac poza cu tanti vraji cand se trezesc hunii... acum daca plec de langa ei e jale. da, stiam de puseul de 6 luni, dar chiar sa fi venit cu 1 luna mai devreme... hmm.... sau o fi intarziat asta de 4 luni...

feli ... eu am ceva sange de ardelean in mine si sunt calma din fire, asa ca am lasat soacra cu vrajitoarea ei in pace.... asa-s eu, tac, tac, tac... dar si cand oi rabufni o data... atunci sa te tii

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Eu nu mai stiu ce sa fac cu asta mica..atata foiala,atatea treziri nopatea,maraieli,scanceli..nu bine inchid ochii ca maraie ma trezesc si tot asa sunt un zombi nu mai pot...si toate astea se reflecta in comportamentul meu de peste zi.Mai pateste careva asa ceva??

Cunoooosc Noaptea asta a fost ceva mai bine (trezirile au inceput pe la 5). La noi cred ca e de la dintisori. Probabil ii dau si cei de sus...

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

300, sunt convinsa ca e o perioada care va trece.... si ca se intampla in 90% din cazuri, la primul copil... si ma conving de asta pe zi ce trece, tot citind, tot vorbind cu proaspete mamici... ca nush cum se face, dar am in jur ffff multe mamici....

mi s-a intamplat si mie, mi se intampla inca, la noi e si mai greu ca eu tre' sa ma ocup de 2 guri flamande si dulci in acelasi timp, doua baite, doua serii de masaj etc etc. la inceput am zis ca nu se poate, ca nu era momentul sa avem copii, ca nu suntem nici unul pregatiti, ca o sa divortam etc dar, pe masura ce trece timpul, situatia se schimba... in bine. trebe multa rabdare, mai multa din partea noastra, ca ei tot copii sunt pana la un anumit nivel, f multe discutii si tot felul de tricks&tips ca sa-i apropiem de copii...

eu am ajuns sa-l las singur cu ei cel putin o data pe sapt, de regula dimineata, nici nu ii las hraniti macar, doar schimbati si apoi sa se descurce cu papa si adormit, eu merg la cumparaturi... si se descurca! noaptea ne trezim amandoi, desi as putea s-o fac numai eu, ca oricum se trezesc pe rand sa pape... uneori, cum a fost si azi noapte, eu nu ma dau jos din pat, chiar daca, intre noi fie vorba, as putea... il implic cat pot, mai nou a invatat sa dezbrace hunii, ca pana acum nu vroia sau nu avea curaj, a inteles ca nu mai poate merge la peste chiar cand vrea, la sala la fel, mai ales ca e obosit si nu mai face fata etc etc

rabdare si nervi de otel si o sa inteleaga. daca dragoste exista, nu-mi fac probleme...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput