Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
cristineescu spune:
Dragelor, am vazut ca va referiti la "masuri" cand vorbiti de cereale. Exista vreo masura anume sau e generic si masurati cu lingura/lingurita? Ca eu am luat nestele si nu are "masura" in cutie.
Cine ma lamureste si pe mine pls?
Merci.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
gargaritza85 spune:
Feli multumesc suntem bine, doar ca de multe ori apuc sa va citesc si sa nu scriu...ori nu prea am ce sa va scriu...dar mai fur si eu din sfaturile care le dati voi atunci cand am timp. m-am hotarat sa-mi fac mai mult timp pt forum...asa ma mai destind si eu vorbind cu voi
sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii in viata!
andy am ras in hohote citind motivele pt care sunt datori copii...
300 eu, cum ti-am mai zis candva...nu ii dau Ariannei cu nici o crema la fundulet decat atunci cand vad eu ca e putin rosie sau are un inceput de irtatie. crema nu face altceva decat sa pastreze umezeala pe piele parerea mea, in loc sa o lase sa respire.incearca sa nu ii mai dai cu crema de scutec Andei, macar o perioada...doar sa o speli cu apa dupa fiecare scaun pe care il face, sau macar la 2-3 scaune. eu asa am facut si nu am nici un fel de problema cu pitica mea.
ange
fericita de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonzca79 feteleeeeee....pleaseee HELP MEEEEEE!!! omu' meu nu mai vrea sa stea in scoica...deci tre' sa cumpar scaun auto....ce-mi recomandati???cele care aveti deja....ma intereseaza grupa0/1 adica 0-18 kg si nu f scump...de ce marci sunteti multumite???modele...etc...Multam!! POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
Si eu caut din acelasi motiv...inca nu m-am hotarat...poate ne ajuta fetele.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama