cum ingrijesc gentile din piele?

cum ingrijesc gentile din piele? | Autor: aniela23

Link direct la acest mesaj

Sunt foarte dezamagita. Am cumparat de curand o geanta din piele foarte scumpa (in speranta ca foarte scump inseamna foarte bun si ca o sa ma tina ani de zile). Desi cusaturile sunt solide, pielea groasa iar geanta pare rezistenta, pielea se zgarie la cea mai mica atingere. Presuspun ca geanta este facuta din piele de vaca, pielea este tare si groasa, dar absoarbe lichidele desi nu este piele intoarsa(nu este waterproof ca majoritatea gentilor din piele). S-ar parea ca nu a fost vopsita ci doar ''stained'' ca sa-i pastreze naturaletea. Nu stiu ce sa mai cred, poate ca pielea nu a fost tratata(chimic) asa cum trebuia, dar avand in vedere ca am cumparat geanta de la un magazin care ''se respecta'' (Bill Amberg se numeste magazinul iar geanta -Opus) ma gandesc ca ar trebui sa stie aia ce fac!! Am incercat sa folosesc o crema speciala pt piele (urmand singurul sfat at vanzatorilor din magazin), zgarieturile dispar aproape in totalitate cand folosesc crema, dar altele noi apar imediat ce incep sa umblu cu geanta. Nu pot sa-mi petrec tot timpul dand geanta cu crema, si nici nu cred ca ii face bine pielii sa o incarc cu straturi peste straturi de crema.

Sunt tare suparata, mi-am dorit geanta asta de luni de zile si am strans ban langa ban ca sa o am, iar acum arata de parca as fi purtat-o ani de zile. Cum ar trebui sa am grija de ea?

(Dupa cum spuneam, mi-am exprimat nemultumirea vanzatorilor de la magazin dar nu m-au sfatuit decat sa folosesc crema pt piele si nu au avut nici o alta explicatie)

Multumesc anticipat pt raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Aniela23, dar nu o poti returna la magazin? Ma gandesc, daca a fost atat de scumpa e imposibil sa nu iti fi dat aia un talon din ala de garantie...si iei alta sau iti dau banii inapoi, ce naibii! Nu-i pacat?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Multumesc frumos pt mesaj, chiar am dus-o azi la magazin si le-am zis ca daca vor sa-mi dea o geanta noua dar cu aceiasi problema mai bine ma lipsesc. Nu prea vor ei sa imi returneze banii dar nu ma las, lupt pana in panzele albe:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai n-au si ei pe acolo un OPC ceva? Eu daca patesc de obicei asa ceva, asta fac: amenint cu OPC-ul. Eu am avut magazin si stiu ce inseamna sa iti vina astia la reclamatia unui client...decat asta, mai bine dadeam banii inapoi si gata balciul! Insista, ameninta-i si nu te lasa!Succes!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput