Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Laura pot nu pot...tre' sa merg inainte,doar nu le la s asa.Atat de mult mi-as dori sa pot plecat 2 zile departe ,undeva in varf de multe cu liniste si soare.Sa ies si sa stau in fund pe iarba,fara sa dau cuiva de mancare,sa am grija cuiav...Dar nu ma indur sa las fetele si sa plec asa de capiata
Cred ca le place gemenilor la tara,ale mele deja au aproape 2 saptamani decand stau mai tot timpul afara. pe toti si sper sa poti mege la ei cat mai repede.
Cryna admiram si aici baiatul frumos

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Laura, poza am pus-o cum se pune si o melodie... cu "[ tube ] [ /tube ]"... doar ca in loc de link-ul melodiei am pus link-ul pozei ... am vazut "miscarea" asta tot pe aici, pe DC ... -am gemenii, ca sa le fie de bine la tara si sa ajungi cat mai repede la ei .
Multumesc la toate pt. complimentarea poznasului meu ... frumusetea lu' mama ... hi,hi,hi... o s-aduca fete multe, nu ?!?

Fug la treaba... & ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Buna seara !

Nu stiu cu ce sa incep as vrea sa ma scuz pentru lipsa mea pe forum in ultima perioada. Nu vreau sa ma pling , sa imi gasesc scuze sau ceva de genul asta ci pur si simplu am avut o periaoada mai grea pe care sper ca am depasit=o. Am avut intai ghinionul de a fi nevoita sa imi caut un loc de munca pentru ca unde lucram se va inchide , cel putin, sediul din Bucuresti. Apoi mici probleme de sanatate pe care le=am avut eu si care s=au rezolvat acum pe jumatate. Pentru ce mai am mi=e teama sa merg la doctor pentru ca , cred ca va fi vorba de o internare si nu vreau sa o sperii pe mama mea acum sau pe David. Am probleme cu piciorul drept , mi se umfla seara deasupra geniunchiului seara si ma doare tare , e un chin daca urc scarile sau sa indoi piciorul. Va trebui sa ma duc si la doctor stiu dar deocamadata abea am inceput munca la o noua firma si mai trebuie sa o obisnuiesc si pe mama cu ideea si nici financiar nu imi permit acum pentru ca am avut inca un alt necaz si poate cel mai dureros din acest an. Necazul meu a fost ca a trebuit sa imi iau la revedere de la bunica mea, bunica mea alaturi de care am petrecut primii sapte ani de viata, bunica de la care am invatat multe, alaturi de care am trait aproape toate vacantele, bunica pentru care eram cea mai mare si indragita nepoata si care era topita dupa copilasul meu. Am plins pe ascuns caci nu vroiam sa ma vada David si nici nu am avut cu cine sa-l las acasa si a fost cu mine la inmormintare. Imi era teama ca o sa sperie dar am constatat ca am un baiat viteaz. A fost cumintel , alerga bucuros prin curtea de la tara si toti care au venit s=au mai inveselit cind l=au vazut. A stat cuminte si in biserica si a invatat si el sa isi faca semnul crucii, inca o data am vazut ca " cineva acolo sus ma iubeste " si ca, indifirent de ce greutati avem fiecare, daca avem incredere si rabdare se gaseste mereu o cale de rezolvare.
In rest suntem bine si mama si puiul nu vreau sa dau alte detalii caci nu vreau sa va intristez prea mult. Am simtit nevoia sa imi deschid putin sufletul caci mi=a fost tare greu sa ma impac cu idea ca nu o voi mai vedea pe bunica. A ramas acum bunicul singur si e bolnav si el asa ca ... ne asteptam la orice acum .
O sa mai revin cu vesti despre David si poze noi curind , de Paste cind voi avea mai mult timp liber.
Pupici multi copilasilor frumosi, felicitari viitoarei mamici si numai bine va doresc.

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Neata fetele!
Ieri a fost o zi grea,micuta Emma a plecat la ingerasi...Sa ai liniste si pace inger bun,sa vegehezi de acolo asupra celor care te-au iubit cel mai mult in viata...

Vali condoleante si tie!
Sanatate multa si putere sa depasesti toate greutatile!Il pupam pe baiatul tau curajos!Sa te acomodezi la noul loc de munca si sa poti merge cat mai repede la doctor.Te rog din suflet sa ai grija de tine,trebuie sa fi bine pt David.

Despre noi...nu sunt noutai.Azi sper sa se termine cu aranjarea camerelor si de diseara sa pot dormi si eu mai linistita.Suntem bine,fetele stau mai mult afara ziua alergand cat le tin picioarele.
Va pup,sa aveti week-end frumos!

MMN

Mergi la inceput

Buna inimioarelor!

Sanatate muuulta Valy & !!! Ai nevoie sa fii bine , pt. puiul tau, cum zice si Nicoll . Condoleante pt. bunica ta . Dumnezeu s-o aiba-n paza . -am dulce baietelul curajos! Ce bine ca v-a bine dispus un pic... asteptam pozele...
Si pt. ca avem DC -ul in doliu... pt. micuta Emma... Doamne Doamne s-o aiba-n grija. Dar, si pt. ca, abia am terminat de vopsit ouale ... adica, maine e o zi de sarbatoare pt. noi (io & Robert & family.co)... va las melodia de mai jos... poate va place... mie imi place mult...

Maine va asteptam la ciocnit oua ... ...

la toate.

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Si... pt. ca, nu mai stiu cine si cum are nume de floare ... urez tuturor celor care au acest nume sau care au rude cu nume de floare (de Florii, maine )... "La multi ani!" de ziua numelui & ! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani floricelelor care se serbeaza azi (sa dati de baut!!!) si un Paste fericit tuturor catolicilor (si ortodocsilor care serbeaza cu ei)

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

'Neata inimioarelor! Am sosit cu -luta de duminica... chiar daca mai tarzior un pic ... Deci, poftiti la , , , ceva bun de papa , oute de ciocnit , un la toate florile de astazi !!! "La multi ani!" & "Cristos a inviat!" tuturor!!!

la toate & ...

Mergi la inceput

La multi ani ,sanatate si bucurii Florilor noastre dragi si celor apropiati care azi isi serbeaza ziua numelui!!!

Paste fericit pentru cei de religie catolica!

Cryna multam pentru tratatie,sa fi fericita!

MMN

Mergi la inceput

Fetele haideti ca azi la ora 14,impreuna cu intreaga comunitate DC sa aprindem o lumanare pentru a lumina drumul Emmei.
Zbor linistit copil frumos si gandul meu este alaturi de familia greu incercata!

MMN

Mergi la inceput