Inimioare de iulie - august 2005! (23)
Raspunsuri - Pagina 10
Irda spune:
Salutare, dragele mele!
offff, Ingerii sa te aiba in paza Emma, pui mic si sa fii scaldata in lumina eterna!
Singura "consolare" in astfel de cazuri e ca ii e bine, e sanatoasa, puternica si completa....trupul cel chinuit a ramas in urma, iar scanteia celesta a ajuns inapoi in locul originar de unde poate sa vegheze asupra familiei si a bebelului din burtica mamicii ei!
Drum bun, suflete curat!
Multa putere familiei! Condoleante!
Buna idee, Nicoll...o sa aprindem si noi o lumanarica pentru sufletul mic!
Vali...imi pare tare rau ca nu te simti bine, dar oricat ar fi de greu...din pdv financiar du-te la medic, te rog!
Nu-i de amanat.....cand trupul nostru sufera ne da de inteles asta si umflatul si durerea e clar un semn de mers la medic!
Condolente pentru buni, gandeste-te ca a ajuns intr-un lloc mai bun decat aici si o sa-ti fie un pic mai alinat sufletul!
Pupicei lui DAvid cel frumos!
Crina....e un scump si un dulce Robert cum sta el in prosop acolo:)!
PAste fericit celor ce serbeaza azi invierea Domnului si LA multi Ani sarbatoritilor cu nume de flori!
Pupicei tuturor!
Tethys spune:
Ziua buna la toate inimioarele! Va servesc cu un capuccino
, cald si bun
... sau un
... ce doriti... numa' sa veniti la vorba
... sa ne mai ziceti cate ceva si despre voi, despre ai vostri copilasi,
,
,
...
Multumim frumos Irda
pt. complimentele adresate poznasului meu.
Despre noi... hmmmhhh, afara-i soare cu dinti la noi... zilele trecute a fost urat, a plouat
... Iar, in casa, imi ingheata mainile si picioarele... e cam rece... barrrrr...
Bine ca, macar Robert e ceva mai bine... Fusese racit zilele trecute... dar, am scapat usor, zic eu... cu siropuri... Deja nu mai tuseste aproape deloc sau foooarte rarut... Dar, mi-e cam frica sa-l las afara cu soarele asta cu dinti... sa n-o ia din loc iar
... Asa ca, vad eu... poate se mai incalzeste mai tarziu sau dupa-amiaza... ma mai gandesc si razgandesc
...
Iar, eu is oleaca cam "intoarsa pe dos"
... ca, ieri, am avut niste musafiri cam nasparlii... o vizita inopinanta din partea unor persoane pe care nu prea le agreem asa tare, dar... na... or venit, asta e... s-or plecat
... pana la urma... si-au facut "stocul" pt. barfit
&
... Raspunsul meu la chestii dintr-astea e:
&
... iote asa! Ma opresc aici, ca n-are rost sa ma mai indispun degeaba... "no comment anymore"
...
Dau
la toate si va urez o saptamana cat mai buna, mai frumoasa si mai placuta!!! Spor la treburi!!!
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Laura25 spune:
Buna!
Cryna, am fost duminica in Iasi. M-am gandit la tine, dar am stat doar cateva ore si eram fara copii. Eu sper ca intr-un we din mai sa ajungem cu tot cu copii, sa stam de sambata dimineata pana duminica seara si sa fac tot posibilul sa ne cunoastem. Mi-ar placea mult sa-l cunosc pe 'argintul viu' al tau si in realitate, nu numai virtual.
Am fost in Iasi sa ne intlanim cu niste buni prieteni cu nume de floare cu care nu mai apucasem sa ne vedem de mult timp. A fost tare frumos, chiar daca orasul e schimbat fata de cum era in urma cu 7 ani cand am terminat eu facultatea, mi s-a facut un dor si m-a apucat o melancolie ....
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tethys spune:
Laura, si noi speram sa reusiti a veni cu totii pe la Iasi si sa ne intalnim ca sa ne cunoastem. Va asteptam.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:
Buna dimineata inimioare!
si
pentru toata lumea!
Ce faceti,suntei pe ultima suta de merti a pregatirilor?Iepurasul e pe drum,ce pregateste?Caci printesa mea cea mare solicita fusta lunga.Pai ce i-o fi venit mai frate cu asta?Pitica inca nu are solicitari,va fi la inspiratia iepurasului.
Noi suntem bine,ieri a fost tare urat afara si stand in casa au cam capiat-o pe mama,dar...
Fetele va pup si fug la treaba,intru mai tarziu!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
un pic... sa va urez spor la treburi si bafta la cumparaturile facute pt. iepuras
!
La noi e frumos azi afara... asa ca, poznasul e la plimbare cu bunica-su
...
Va
pe toate. Pa.
nicoll_mada spune:
'Neata inimioare,haideti la cofee
.Vad ca toata lumea e prinsa cu treburi,eram pe pag 3...
Eu si azi lucrez,chiar program normal,asa ca diseara sper sa am timp sa ajung la biserica cu fetele,sa treaca pe sub masa.
Va
pe toti si sper sa veniti sa ne spuneti ce a adus iepurasul.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Monica-Elena spune:
Sarbatori Fericite la toata lumea, iar iepurasul sa va aduca tot ce e mai bun in lumea asta!
mamicile si piticii
emaaimee spune:
un cadou de paste, aveti rabdare
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related
cu treaba: ieri-vopsit oua rosii,galbene,albastre si verzi, azi-facut drob cu inmioare si pipote pui
si blat tort. sarmele si cornulete-bunica. ami am o tura maine de cremuit tortul si ornat/scris, facut icre, salata bouf si cozonac-io&sotz framanta. niste curatenie iara in fam. cosmetica de familie: spalat, ojat etc. apoi dum: friptura/gratar-dl sotz si primit musafiri, fini. si pt cupii in gradina easter egg hunt.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
o tragedie intr-adevar: mititica Emma... of,si parintii...

paste fericit ca uitai.
si pt ca nu am dat dedicatie pt cupii, iaca-ta:
http://www.youtube.com/watch?v=fbj0It7FbO8
noapte buna
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII