Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Irda valabilitatea pasaportului ptr minori este de 3 ani deci daca l-ai facut anul trecut in sept este valabil deci poti pleca cu ele.

Cryna77:
"Cererile pot fi formulate doar de c#259;tre unul dintre p#259;rin#355;i atunci când este împuternicit de c#259;tre cel#259;lalt p#259;rinte prin procur#259; special#259;, autentificat#259; în #355;ar#259; de notarul public"
declara#355;ia ambilor p#259;rin#355;i, a p#259;rintelui supravie#355;uitor, a p#259;rintelui c#259;ruia i-a fost încredin#355;at minorul prin hot#259;râre judec#259;toreasc#259; r#259;mas#259; definitiv#259; #351;i irevocabil#259; sau, dup#259; caz, a reprezentantului legal, care s#259; ateste acordul cu privire la eliberarea unui pa#351;aport simplu pentru minor;
- certificatul de deces, hot#259;rârea judec#259;toreasc#259; de încredin#355;are a minorului r#259;mas#259; definitiv#259; #351;i irevocabil#259;, în original #351;i copie xerox, în cazul în care se prezint#259; doar declara#355;ia unuia dintre p#259;rin#355;i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Adica, pana la urma am nevoie si de imputernicirea celuilalt parinte? Nu-i de ajuns doar hotararea de incredintare? Io stiam ca da ... hmmhhhh, cre'ca ma duc sa-i intreb pe cei de la pasapoarte...ei tre'sa stie mai bine ce acte vor... Multumesc oricum pt. informatii Monica-Elena .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

scuze ca va deranjez....nu ma incadrez in aceasta categorii...dar am o rugaminte la voi....
votati-ne aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27625

Mergi la inceput

'Neata inimioare! Iar ati 'disparut' ... haideti macar la o mica -luta!!! Enjoy ... chiar daca e mai la amiaza ...
Weekend placut si relaxant la toate . .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Crina.....multumim de cofee!

Monica, multumesc de raspunsul prompt!
Chiar ma gandeam cand ai zis de pasapoarte individuale pentru copii......wow....alte taxe, alte drumuri, dai...chinuie copiii la poze...offf!
Pentru pasaportul de anul trecut le-am facut poze la noi in studio....si ne-am chinuit big time si nah...le facea poze tac-su nu vreun strain....
Ma bucur ca nu mai am de alergat!

Daria are 103 cm si vreo 14 kile si oleaca. Ma dispera cu kilele astea....deja m inceput sa o stresez biata de ea!
Nu stiu ce sa-i mai fac de manacare sa bage si ea ceva in guritza ca m-a disperat cu niste oua in toate formele, lapte...supa de galuste si cam atat!
De cantitate nici nu mai zic...ca e clar ca sor-sa la 10 luni mananca mai mult decat ea!

Pupicei tuturor si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata inimioare dragi!!!Va astept la .
Irda si la noi aceeasi poveste cu fetele.Si Codri papa mai prost decat Stefi.Fata de Dari papa orice,dar tot in cantitate mica.Asteptam poze cu fetele tale frumoase!
Despre noi nu avem mari noutati.Au momente cand se iubesc de te topesti si parca sunt mai rare momentele in care se cearta.Apar probleme doar cand vor amandoua aceeasi jucarie.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nicoll, s-ar putea sa venim noi in perioada aia in Cta. in functie de cum gasesc bilete. anul trecut m-am intalnit cu Catalina(Katink) si fetitele ei dulci sau jucat cu Oani.
Oanei i-a trecut atunci, acum e iar bolnaviora,febra cam mare, muci, o ureche cam rosie, infectie cam urata in gat.
eu buboasa rau de sambata, de am zis ca m-am intoxicat, dar am realizat ieri ca am varsat de vant. azi am mers noi fetele la dr: ea infectie, io varsat de vant. mi-e asa ciuda ca e f posibil sa ia de la mine pirlita astastiu ca e mai bine sa o faca cand e pitica, dar...
pe mine ma mananca totul zici ca sunt in flacari, credeam ca am facut paduchi, ca m-a mancat capul primul. am avut si febra, frisoane, copilul la fel. nu are inca nici o buba, dar virusul e activ la mine doar de sambata. am de asteptat intre 7-10 zile-perioada de incubatie. partea buna e ca trebuie sa stau acasa 2 sapt.
asa ca ne doftoricim amandoua.
aaa, Oanici are 17,250gr si 109cm. iar o sa imi slabeasca...
la gardi ii place f mult. aici a fost Mothers Day ieri si a venit acasa vineri cu un ghivecel mic(f frumos infasurat in hartie roza ornat cu floricele) cu o lalea pt mine. plantata de ea-m-am topit. si a avut grija de ea de cateva sapt. toti copii au adus cate o lalea acasa- ajutati sa le planteze/ude de educatoare bineinteles.
la fel de sf valentin a adus un sirag de inimoare. in fiecare sapt aduce acasa ce au facut la gradi(desene,etc. ex:coloreaza o anumita culoare fiinte, picteaza, etc.)am strans deja o cutie cu desene. Mesterite la playschool, f. ingenioase, le-am pus la ea in camera: arici, bufnita, pumpkin de haloween, au facut si mosi craciuni, un glob, o omiduta. de sf Patrick-17 martie-ziua nat a Irlandei au facut badge cu tricolorul IRl pus la gecuta. asa am mers la parada. plus ca au invatat culorile steagului si sa recunoasca pe harta forma Irlandei(au colorat tricolorul pe ea).
la fiecare sunet fonetic au un cantecel scurt. le stie pe toate. a laudat-o educatoarea ca le-a retinut repede, e singura care le stie pe toate. stie si abc song. invata si cateva cuvinte in irlandeza. recunoaste toate litere(si spune diverse cuvinte care incept cu litera respectiva) si numerele(1-10) in engl. o mai invat si eu in romana. deseneaza fetite in detaliu capusor, ochi, nas, gura, par lung si nu par mazgalituri, semana bine a fetita.apoi coloreaza fetita.
in sfarsit v-am mai scris si eu cate ceva.
hai ca se termina pauza la film, ma uit la un film cu demi moore in armata, acu' se tunse. ma dug sa bag si un iaurt mic de fructe.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

'Neata inimioare! Poftiti la -luta!!! Enjoy...

Ce bine ca mai dati si voi un semnulet de viata ...
Irda, nici Robert nu prea se omoara cu pusul kilelor pe el ... da', mno... el are avantajul ca-i si mai mic de statura... la toate trei fetele.
Nicoll, ma bucur ca mandretele tale incep sa se inteleaga din ce in ce mai bine . si la voi... trei fete cucuiete ...
Ema, ma bucur ca ne mai povestesti cate ceva si despre mandrulita de Oani ! Ce bine-i ca-i place la gradi si ca se descurca asa de bine mandretea ta . Ma bag si eu in clubul bolnaviorilor, ca-s farnaita rau de tot ... pana la urma ma busi raceala si pe mine... si la cat am fentat-o pana acum ... hmmmhhh, hmmmhhh... ca sa va faceti bine repede! sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata inimioare dragi!
Am aparut si noi,va rugam sa motivati absenta,Codri a racit rau de tot,ieri noapte avea 40,3 desi lua deja antitermic din 4 in 4 oreAm fost la dr si am intrat pe antibiotic,siropuri de tuse si clasicele antitermice.Sunt chiauna,de 2 nopti dorm iepureste.Ma trezesc des sa vad cum sta cu febra,eventual sa administram si Novocalmin.
Mergand la dr am aflat si noi ca Stefi are 14kg si 88cm la 1,8 luni,iar Codri 17kg si 104 cm.mi-a zis sa le dau in continuare calciu ,fara fier ca arata bine,zymaflor si cam atat.
Ema sanatate pt amandoua fetele!Eu zic ca Oani va face si ea varsat.La noi a luat Stefi imediat de la Codri.Ma bucur ca aveti atat de multe realizari la gradi si facute cu placere.Cat despre intalnitul la mare am fi tare bucuroase.Tinem pumnii sa gasiti bilete la avion!
Cryna sanatate multa,sa treaca fornaiala si sa te faci bine!
Cristianaaaa pe unde umblii femeie? toata gasca!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, inca o data, multa sanatate la gagici & , iar tie forta ... sa fie totul bine! Noi suntem ceva mai bine... oleaca ... io is mai 'dusa' o tara ... cu-n picior in barca depresiei ... da', sper sa-mi treaca... cat mai repede!!!

Mergi la inceput