Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Haideti la
Cristiana sa te hotarasti in ce perioada megi la Eforie,cand esti acasa,daca e soacra-mea in tara imi mai iau o saptamana libera si vin la Hunedoara.Poate anul asta reusim sa ne vedem daca stau mai mult in zona.
Laura pai e bine mama si in Grecia.Doar drumul cred ca va fi obositor,dar acum sunt mai maricei gemenii,inteleg mai bine.
Cryna multam' iubita!Sa speram ca vremea va fi buna.
Noi suntem ok,aseara a reusit Stefi sa ne culce si pe mine si pe Codri...Daca fata are program dimineata de somn pana la 10,seara nu o ia somnul.Offf...azi noapte nu stiam cine maraie la celalalt cap al patului.Era pitica peste care se duses Codri cu picioarele.
va pup,fug la treaba!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata inimioare! Inc-o Nicoll? Ok, beau doua de la tine ... cu a mea trei => ... ... troll ma fac ... glumesc ...

Hmmmhhh... plecatul in vacanta... ne invitase soru-mea (io&Robert) pe la ea... macar o saptamana... sa mergem la bronzat... plaja e la doi pasi la ea ... da', io is cam lenesa ... ca e drum lung... si tre'sa-mi schimb si pasaportul... cica la avion se cere inca (pt. Italia )... hmmmhhh... desi, mi-ar prinde bine un relax... la mare... vad io... tre'sa mai lucrez la capitolul "luat inima-n dinti" si purces la drum ... Bey, care-mi da un "shut" in "fund"?!? Sa ma decid o data ...
Hai, c-am baut prea multa => io is troll la ora asta ...

la toate &

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hellooo, inimioare! Haideti macar la -luta!!!! e ... enjoy!

la toate...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

La apel Cryna !Buna si cafeluta de la tine,multam!Cat despre dusul la sora ta nu sta sa te gandesti.Te duci,va plimbati si relaxati.Unde sta sora ta?Si soacra mea zice sa mergem la ea.Sta in Modena.

Sa va spun si voua,aseara am "piscat-o" pe Codri.Ma suparase rau,eram si nervoasa ca ni s-a spart o conducta de apa in bucatarie si decat ca nu ne-am plimbat cu barca Mititica se uita la mine cu teama.Am inceput sa plang si sa-i cer iertare.A zis "mami,te iert" si plangea.Am intrebat-o de ce plange si mi-a zis "ca te iubesc mult".Fetelor imi venea sa ma dau cu capul de pereti,inca am remuscari...
Acum fug la treaba,

MMN

Mergi la inceput

Buna inimoare!!!Azi e soare la noi,iar starea mea generala s-a imbunatatit,va poftesc la .

Am intrat sa va spun ca gata,am rezolvat probl administrative si de aseara functioneaza din plin si in parametrii normali baia noastra.Sunt atat de incantata,simteam ca nu mai ajungem o data in acest stadiu...
In rest suntem bine,fetele mai cumintele,ne-am inteles de "vorba buna" si nu a fost necesara nici un fel de pedeapsa.
Va si va astept sa mai stam de vorba!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cryna77 daca pleci in Italia cu avionul poti trece linistita cu buletinul8 nu s ecere pasaportul), iar copilul trebuie sa aiba pasaport individual dupa noile reglementari.

Mergi la inceput

... mai tarzior de data asta ...

Nicoll, ma bucur tare ca ati rezolvat toate 'problemele' ! Ce bine-i cand totul se termina cu bine, nu? Parca asa-i celebra fraza ...
Sor-mea sta in zona Romei (Pomezia-Tor Vaianica)... plaja e la doi pasi de ea ... cica se iese din casa direct echipati de plaja ... Mersi pt. 'impunsatura'. Am nevoie ...

Monica-Elena, sor-mea imi zisese ca, la avion inca se mai cere pasaportul ... asa stia ea ... iar, Robert are pasaport individual... ce-i drept, si al lui expira anul asta , in septembrie... al meu e expirat de anul trecut... dar, noi speram sa plecam inainte... prin iunie-iulie... mno, voi vedea eu ce si cum pana la urma... Multumesc oricum pt. sfat . E binevenit .

Noapte buna la toate inimioarele! Mai intru eu si pe aici ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cryna77 - Deci garantat nu poti calatori cu avionul cu buletinul(doar aici lucrez si stiu). Dar daca pasaportul expira in sept clar nu mai poti iesi din tara cu pasaportul. Pasaportul trebuie sa fie valabil 6 luni inaintea iesirii din tara. deci daca vrei sa pleci in iunie nu poti iesi cu pasaport care expira in sept.

Mergi la inceput

'Neata inimioare! Ofer -luta la cine doreste ... e ! Enjoy .

Aha Monica-Elena, deci tot tre' sa ma duc la pasapoarte... daca nu pt. al meu (cre' ca il voi face si pe al meu... sor-mea si cumnatul meu, ceva mai tarziu decat ea -ianuarie anul asta, au venit-plecat cu avionul... se pare ca le-au cerut pasaportul...), pt. Robert tot trebuie . Se pot reinnoi pasapoartele chiar daca nu sunt expirate? . Iar, pt. Robert la schimbatul pasaportului sper ca nu mai am nevoie de nimic din partea tatalui sau (imputernicire, aprobare...) ca, doar am hotararea de incredintare definitiva si irevocabila. Sper ca nu s-au sucit iar legile... voi ce stiti?

la toate... pe mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

'Neatza gagix!

Crina, multumim de cafelutza, foarte buna.....a mea e cu lapte si o picatura de esenta de rom:D!

Cristina.....multa forta sa treci peste momentele astea! Ufff...si eu am fost numai bolnava in ultima vreme si intr-adevar te lasa nervii cand mai ai si boala pe cap! Sanatate multa!

La ura si Nicoll...vacante placute!
Noi avem deja bilete pentru 11 iunie-2 iulie sa mergem la mama in Italia...pe langa Pescara!
Marea e la 2 pasi , muntele la 1....abia astept!

Monica....daca tot esti in tema.....fetele sunt in pasaportul meu (pasaport emis anul trecut in septembrie), e neaparat necesar sa le fac individual acum?!!?
Macar sa stiu din vreme ca e ceva de umblat!:(

Noi in afara de raceala si mutrite de aproape 4 ani si respectiv de aproape 10 luni n-avem nimic nou de zis!

O sa mai pun niste poze noi la semnatura sa ne mai vedeti cat am crescut si ce merster faur este DAria cu cuburile Lego!

Tia......mai povesteste de Alex!

Mari.....am mai vazut-o pe Yasmin pe la avatarul tau de mess....e o dulceeeee!
O frumusete exotica!

Pupicei tuturor!

Anca......ce mai face Oani?
Pupicei tuturor

Mergi la inceput