Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Hugs si de la mine si Yasmin pentru voi mamici si pitici si-un buchet simbolic de brinduse, ca-s pline parcurile de ele!!

Sa strabateti primavara cu soarele in inima si cap, sa vedeti numai frumusetea si sa goniti nelinistile si angoasele cu mare maiestrie.

Nicoll, tie un special La multi ani, sa cresti si tu mare si frumoasa odata cu printesele tale, sa vina un print in carne si oase care sa nu-ti promita nimic si sa-ti dea totul!

Sanatate la copilasii bolnaviori si o saptamina grozava!
Transmite de la Londra, Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Ma laud si eu cu prima 'iesire intre fete' cu Bianca. Ieri dupa ce s-au trezit, am vrut sa-i scot la plimare, dar Rares nu a vrut sa iasa, asa ca am plecat doar eu cu Bianca. Ne-am plimbat cu autobuzul (ii place f. mult!), am impartit o prajiturica si o inghetata la cofetarie, en-am zgait in vitrine cu haine, carti si jucarii, am admirat luna 'ca o mamaliga' si a fost super! Chiar l-am simtit ca pe un moment special

Am pus cateva pozici mai noi http://laurasn.shutterfly.com/gemeniirb/97

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Hello!Cryna multumim de cofee,fu'buna,chiar daca de ieri.
Yasmari multumesc frumos!Zi asa,sa nu promita nimic si sa dea totul...Mai fetele eu il astept.te pup si pe tine si pe fata ta!
Laura felicitari!Si la cat mai multe plimbari cu Bianca,asa ca fetele.Ca maine Rares va vrea sa iasa cu baietii,iar tu fiind tanara si frumoasa,iti vei putea insoti fata.

Eu azi sunt cam chiauna,azi noapte Stefi m-a tinut treaza pana pe la 4.30 cu intermitente.La 3 avea febra,iar la 5.30 a sunat ceasulCred ca e de la masea,nu avem semne de raceala.Cat despre Codri abia ieri mi-a spus complet poezia pt 8 Martie.M-au podidit lacrimile.M-a pupat pe obraz,mi-a pupat mana...totul in scenariul poeziei...Inca nu pot crede ca am fata asa de mare...
Ei,dar gata cu melancolia,fug la ultima suta de metri de munca!pt toata lumea!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Buna fetelor, ma bucur sa va regasesc! In ultima perioada nu prea am mai avut timp sa fiu alaturi de voi. Am "trecut" pe aici sa va salut si sa pup toti piticii :-)

In afara de faptul ca acum este racit, Alexandru e bine, creste :-) merge la gradinita unde s-a adaptat din prima clipa... Nu-mi vine sa cred ce trece timpul!..

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Ma doare sufletul, de cateva saptamani sunt plina de nervi, de cateva seri Oana nu vrea sa adoarma seara decat dupa ora 12-1-chiar 2, intr-o noapte am cedat pshic si i-am spus ca nu o mai suport. M-am intors cu spatele la ea si dupa cateva minute m-a luat de gat si m-a intrebat "Mami te-ai saturat de mine" pe Diana am facut-o nesimtita si am facut-o sa planga pentru ca mi-a inchis telefonul, crdea ca mi s-a deschis si nu am stiut, de fapt o cautam pe bona si pe Oana, trebuia sa ne intanim la 15:20 in fta blocului, am ajuns la si 23 si nu el mai gaseam, o sunasem pe Diana sa-mi o intreb daca au ajuns acasa, eram intr-un taxi si idiotul de ofer nu s-a asigurat cand a plecat de pe loc si s-a oprit la 1 cm de masina cealalata, a fost momentul in care amutit iar Diana a tras concluzia ca mi- s-a deschis telefonul. Miercuri aveam programare la endocrinologie in Cluj, am primit un tratament soc, am o plasa de medicamente si incepe sa-mi intre in reflex programul, sper sa ma si tina, pentru ca nu-mi doresc nimic mai mult pe lumea asta decat sa fiu langa copii mei, sa-i ajut, sa le aduc fericire nu sa-i fac sa planga Acum sunt sedata de la bromazepam, relativ, inca mai ripostez chiar daca nu ma crizez

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marami

Ma doare sufletul, de cateva saptamani sunt plina de nervi, de cateva seri Oana nu vrea sa adoarma seara decat dupa ora 12-1-chiar 2, intr-o noapte am cedat pshic si i-am spus ca nu o mai suport. M-am intors cu spatele la ea si dupa cateva minute m-a luat de gat si m-a intrebat "Mami te-ai saturat de mine" pe Diana am facut-o nesimtita si am facut-o sa planga pentru ca mi-a inchis telefonul, crdea ca mi s-a deschis si nu am stiut, de fapt o cautam pe bona si pe Oana, trebuia sa ne intanim la 15:20 in fta blocului, am ajuns la si 23 si nu el mai gaseam, o sunasem pe Diana sa-mi o intreb daca au ajuns acasa, eram intr-un taxi si idiotul de ofer nu s-a asigurat cand a plecat de pe loc si s-a oprit la 1 cm de masina cealalata, a fost momentul in care amutit iar Diana a tras concluzia ca mi- s-a deschis telefonul. Miercuri aveam programare la endocrinologie in Cluj, am primit un tratament soc, am o plasa de medicamente si incepe sa-mi intre in reflex programul, sper sa ma si tina, pentru ca nu-mi doresc nimic mai mult pe lumea asta decat sa fiu langa copii mei, sa-i ajut, sa le aduc fericire nu sa-i fac sa planga Acum sunt sedata de la bromazepam, relativ, inca mai ripostez chiar daca nu ma crizez

pozne-npoze

In primul rand, sanatate multa, sa te faci bine repede sa poti fi langa fetele tale. In al doilea rand, toti avem si zile aiurea, important e sa mergem mai departe, sa refacem puntile catre cei dragi si sa 'tragem tare' sa fie mai bine. Imi pare tare rau ca treci prin toate astea. Incearca sa te linistesti, sa tragi o gura mare de aer si sa incerci sa o iei un pic mai usor. Ai grija de tine si de gazele tale minunate.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Va astept la ,sa aveti o saptamana cat mai buna!
Cristiana iubita,capul sus,trebuie pt mandrutele tale sa te ridici si sa fi puternica.Mi se intampla si mie uneori cand ma supara Codri sa imi dea lacrimile si cand ma intreaba deca plang ii mai zic ca daca nu ma asculta copii mei,plang,ce sa fac...Si apoi imi pare rau.Urmeaza tratamentul,ai grija de tine si o sa depasesti cu siguranta pasa mai grea!

In alta ordine de idei ne-am facut rezervare la mare in perioada 07.07-14.07 la Eforie Nord.Sper sa fie vremea buna,acum nu mai avem loc de intors.Cine se mai inscrie,cu cine ne putem intalni?
Va pup si sa aveti zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata!

Nicoll pe noi anul asta ne-au corupt niste prieteni si ne-am facut rezervare pt inceputul lui septembrie, in Grecia, la o vila. Inca nu mi-e foarte clar de unde o sa scoatem bani, dar ne descurcam noi cumva. Am dat deja un avans, deci nu mai putem da inapoi. Vrem sa mergem cu masina, o sa fie lung drumul, dar speram sa merite din plin. De fapt suntem convinsi ca o sa fie super!

O saptamana buna va doresc!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ziua buna la toate inimioarele!

Offf, Marami! Suntem alaturi de tine (io & Robert) ca sa te faci bine cat mai repedeeeee & ! Ai sa vezi ca, ai sa poti fi alaturi de mandrele tale cat de mult vei dori!!! Capul sus si sanatate multa !
Celorlalte fete, Nicoll si Laura, le doresc vacanta ultraplacuta atunci cand vor merge la mare sau in Grecia! S-aveti parte de vreme buna si de muuulta distractie si relaxare .

la toate inimioarele & .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Vin si eu cu fetele la Eforie, dar la sfarsitul lui august, ca de obiceicand sunt valuri mari, Doamne, ce dor imi e de marea mea

pozne-npoze

Mergi la inceput