Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 9
alsima spune:
Hop-top la raport!!!
Sunt tare happy, m-am cantarit azi, s-a mai dus un Kg...AM 67 kg!!!!
Am si noile masuri: 93/82/105
Vreau o floricica, vreau o floricica...
Pupici si spor la slabit tuturor!!!

cleo78 spune:
noa, Musette alapteaza. Necesarul ei e mai mare decat al nostru, si consumul...regimul ei e mai 'relaxat', si totusi eficient.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
arleena spune:
salut....offf...nu cred ca aveati nevoie de un porcusor....dar ce sa fac...purcelul din mine nu a rezistat asa ca aseara pe la 10 seara am mancat pizza si am baut cola si am mancat si seminte
si sapt asta nu am avut timp nici de sport....cred ca asta e baza si fara nu reusesc nimic
verdict dimineata avem 69,5....deci am un porc si jumate

brazuca25 spune:
Si eu cred ca iau un porc. Am 81.5 si tre sa imi vina rusii azi!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
Diana_b spune:
OOOf, si eu o jumatate de purcelus. Adica 90 KG. N-am prea reusit sa ma tin de regim saptamana asta 
Diana si
Mircea (2.01.2004)
Musette79 spune:
Noa, da, eu mananc si dupa ora 13 alimentele consistente, dar vezi ca daca mananc si la ora 17-18 ma plang ca ma ingras. Cand am slabit mancam pe la 4 ultima masa (chit ca mancam 2 sandwichuri) dar slabeam.
Plus ca, asa cum zice Cleo, eu inca alaptez (si asta probabil ajuta la dat jos), azi noapte m-o trezit Botzoflete de 3 ori (o doare ceva cred, n-o avut nimic cat o fost mica si acuma o inceput sa se trezeasca noaptea
...)
Eu mananc dimineata pe la 11 o paine cu ce e prin frigider, pe la 3-4 iara ceva sa-mi tina de foame (din ce gatesc pt sotz, daca nu o paine unsa cu ceva)..apoi un mar, un iaurt, ceva usor.
Ieri si alaltaieri am fost purcel si am mancat niste cioco la 5, v-am zis ca am o pofta de mancare de speriat, is si obosita si eu cam asa ma manifest la oboseala.
Dar ca sa slabesc mancam dulciurile pana in ora 2-3 si mancarea pana la 3-4. Daca dupa 4 nu mai mancam chestii consistente ci numai ceva usor, slabirea era garantata. Dar acuma e cel mai greu, la sfarsit, cand maiam cateva kg. Nu ma las, gagicilor, nu ma las!!
Sa dau si eu raportul, chit ca am mancat deja si acuma m-am cantarit:
Kg: 66,4 (drace)
Cm: 96 bust/77 talie/99 sold
Daca vine vremea frumoasa si iesim mai mult, si doarme si asta mica toata noaptea, imi revin eu 
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Madachan spune:
Raportez si eu 50,6 kg. Doar -300gr de la ultimul raport. Asta e ,mai incet doar sigur!
Felicitari tuturor ce au slabit!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
Deianira spune:
Am reusit si eu sa ajung la 54
. Dupa atata timp, primesc si eu in sfarsit o floare
.
ipearina spune:
In sfarsit, o sa primesc floarea inapoi, am 57,500kg!
Eu nu pot sa nu mai mananc nimic dupa ora 14 sau doar fructe, m-ar durea stomacul rau de tot; asa ca mananc ceva usor pe la ora 18-18:30, plus miscare de 2-3 ori pe saptamana. Saptamana asta am tras chiulul la miscare.
socrate spune:
Buna fetelor,
Sa va zic si eu de realizarile mele, deci eu am slabit 3 kg in ultima luna, de cand am inceput sa tin regim. Oarescum combinat, adic o dieta bazata pe legume, carne la gratar sau cuptor, fara grasimi, fara cartofi si paste, paine in cantitate redusa, fara alcool, sucuri.
In principiu incerc sa mananc cat mai putin, asta pe mine m-a ajutat mereu la slabit.
Deci am acum 66,5 kg. Tb sa sa ajung cat mai aproape de 55 care se considera a fi greutatea mea ideala la 1,67 m inaltime.
pentru cine a fost cuminte.