Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 8
Musette79 spune:
Salutare!
Maaama cat ati scris! Dar v-am citit pe toate! Bun venit fetelor noi 
Madame, mi-ai actualizat greutatea, dar masurile nu (94 bust/76 talie /98,5 sold, am scris la pagina 3, am dat copy paste, pe bune) si nici nu mi-ai pus floarea de 66
Cred ca nici nu tre s-o pui ca sa nu vad porcul saptamana asta ![]()
![]()
Pt cine ma intreba de restrictii, eu n-am avut niciuna, am mancat dulciuri aproape zilnic, paine, patiserie tot asa. Am avut si zile in care am mancat mai putin (nu impus, evident, ca aveam treaba si uitam de mine), si astea m-au ajutat, recunosc. Am avut 2 perioade de stagnare, dar am perseverat si am trecut mai departe (cam 2-3 sapt stagnam si nu-mi placea, dar am perseverat, am taiat din dulciuri)
Vineri si sambata am mancat putin, ca au venit ai mei in vizita si am tot trebaluit (ne mutam la casa si suntem cu o mie de chestii pe cap), dar duminica de oboseala am mancat de la 8 dimineata la 6 seara ca un purcel vero (am si fost la o zi de nastere, unde cu okii pe ceas am mancat tortul la 6 fara 10
). Evident ca azi dimineata aveam +600gr, (juma de purcel in toata regula), dar blugii ma incap la fel de bine si tare ma bucur
Sa nu zic ca niste cunostinte nu m-or vazut din noiembrie (eram chiar la inceputul regimului cand aveam 77 kile) si cand m-au vazut: "mama da cat ai slabit!", m-am si rusinat
. Dar mi-o crescut inima de bucurie, va dati seama, mai ales ca ma incap blugii de dinainte de sarcina...
Asa ca pt cine mai intreaba, mie una mi se pare cel mai grozav regim de viata, poti manca orice, paine, dulciuri, mancare gatita, daca stii masura si te abtii dupa 6 nu numai ca nu te ingrasi, dar in tinmp, incet incet chiar dai jos! Ce mai poti sa vrei de la un regim? Am tinut la viata mea disociat, danez, tot ce se poate...slabeam 3-4 kile si cand se gata cura si prindeam iar la paine si dulce puneam dublu inapoi. Nu suna cunoscut, fetelor?
Va pup, sper ca v-ati rasfatat cum trebuie de 8 Martie!
PS: Intrebare pt mamici: voua cand v-a venit ciclul dupa nastere? Ca au trecut 7 luni si nimic... Cleo, dupa 1 an jumate ti-a venit ciclul??
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
neliaCris spune:
am revenit:stagnez mereu desi am inceput sa fac si sport,plimbari obligatoriu,sex obligatoriu...cica daca faci sex de min 3 ori pe sapt pierzi 1250 de calorii asa ca fetelor daca mancati o praji dati bice la sot...
cred ca stiu toate dietele,beau 2 litrii de apa,nu mananc paine ,beau cereale dimineatza....carne de pui sau peste fara zahar in cafea si tot nu scap de 60 de kg si ceva...acum tre sa vina si uratii....ne auzim la numaratoarea de pe 13...e o zi norocoasa pt mine...atunci m-am internat cu cris la maternitate si noaptea pe 14 martie am nascut la ora 2:50...deci facem anul...sper sa fie bine
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
cleo78 spune:
mussete, 9 luni de sarcina (chiar 10, ca am nascut la 42 de sapt..)+ 10 luni implinite ieri de fifi.
deci, din iulie 2007 nu am mai vazut ciclu (o fo lohiile, da' nu se pun,da?), ca acu s-a lasat cu pofte, dureri, etc.
da sa stii ca nu o-am dus lipsa...o fo chiar bine fara ciclu. Si nu mi-au expirat abosrbantele ![]()
musette, din ceea ce zici, ma recunosc. SI mie imi place sa gatesc, si mai ales sa mananc. Mi-e greu sa ma abtin.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Musette79 spune:
Cleo, nici eu nu duc lipsa ciclului, sincer. Cred ca incep sa ma obisnuiesc fara
, tot mai bine e.
Eu gatesc, dar nu mananc din ce gatesc eu, in schimb nu ma pot abtine la sandwichuri, cam asta mananc eu + patiserie
, mai un fruct, un iaurt. Stiu ca mananc ce nu trebuie si cam caloric, de aia de pe la 4 incerc sa nu mai mananc numa fructe sau ceva usor, dar si ieri si azi am dat iama la 5 in varza calita adusa de maica-mea, mor dupa varza.
Spor la slabit si nu va descurajati!! 
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
MadameBovary spune:
Muse, scuze, am socotit eu gresit floricelele alea, m-am incurcat in ele ca-s prea multe
! Cred si eu ca se vede ca ai slabit, ca doar ai dat jos vreo 11 kg, nu 2 ![]()
cleo78 spune:
de miine ne pregatim de raport?
la mine e stagnare. Adica tot la 54.5
Daca mai dau 1 kil jos si apoi stagnez, voi fi tare fericita!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Musette79 spune:
Fetelor, am o pofta de mancare de la vremea asta de rahat (nu ies asa mult din casa, am si ceva de lucru si tot mananc la calculator). A se citi bag in mine ca-n spitalu de urjente 
Azi dimineata aveam 66,2...asa imi iau jumate de porc de nu ma vad!
Cleo, faina freza ti-ai tras, si culoarea e superba, sa-ti traiasca fetita ca-i bestiala gagica! Da mi-o atras atentia mitzu', beton!
mi_bebelina spune:
Buna dimineata!
Am lipsit eu saptamana trecuta la raport, insa acum am cu ce ma lauda....79kg, poate si putin sub(am cantar clasic)....dar sunt tare mandra.Pana la Pasti as vrea 75, oare se poate?
Va pup si la cat mai multe kg date jos.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
xerxe2005 spune:
Acul cantarului meu oscila azi intre 84 si 84.5, deci pot spune ca mcara 0.5 kg tot am dat jos. Nu m-am masurat, nici nu cazul sa fie mari schimbari in cm la cei 0.5 kg pierduti.
Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Noa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Musette79 Salutare! Maaama cat ati scris! Dar v-am citit pe toate! Bun venit fetelor noi ![]() Madame, mi-ai actualizat greutatea, dar masurile nu (94 bust/76 talie /98,5 sold, am scris la pagina 3, am dat copy paste, pe bune) si nici nu mi-ai pus floarea de 66 Pt cine ma intreba de restrictii, eu n-am avut niciuna, am mancat dulciuri aproape zilnic, paine, patiserie tot asa. Am avut si zile in care am mancat mai putin (nu impus, evident, ca aveam treaba si uitam de mine), si astea m-au ajutat, recunosc. Am avut 2 perioade de stagnare, dar am perseverat si am trecut mai departe (cam 2-3 sapt stagnam si nu-mi placea, dar am perseverat, am taiat din dulciuri) Vineri si sambata am mancat putin, ca au venit ai mei in vizita si am tot trebaluit (ne mutam la casa si suntem cu o mie de chestii pe cap), dar duminica de oboseala am mancat de la 8 dimineata la 6 seara ca un purcel vero (am si fost la o zi de nastere, unde cu okii pe ceas am mancat tortul la 6 fara 10 Sa nu zic ca niste cunostinte nu m-or vazut din noiembrie (eram chiar la inceputul regimului cand aveam 77 kile) si cand m-au vazut: "mama da cat ai slabit!", m-am si rusinat Asa ca pt cine mai intreaba, mie una mi se pare cel mai grozav regim de viata, poti manca orice, paine, dulciuri, mancare gatita, daca stii masura si te abtii dupa 6 nu numai ca nu te ingrasi, dar in tinmp, incet incet chiar dai jos! Ce mai poti sa vrei de la un regim? Am tinut la viata mea disociat, danez, tot ce se poate...slabeam 3-4 kile si cand se gata cura si prindeam iar la paine si dulce puneam dublu inapoi. Nu suna cunoscut, fetelor? Va pup, sper ca v-ati rasfatat cum trebuie de 8 Martie! PS: Intrebare pt mamici: voua cand v-a venit ciclul dupa nastere? Ca au trecut 7 luni si nimic... Cleo, dupa 1 an jumate ti-a venit ciclul?? www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru |
Din cate am inteles acest regim presupune mancatul alimentelor care ingrasa(gen dulciuri, paine etc.)pana in ora 13. Tu spui ca ai mancat pana la 18, orice si totusi ai slabit.Am inteles eu bine?Ar fi super asa.
Multumesc mult!