Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 11
MadameBovary spune:
Haideti fetelor, mai active va vreau!! V-am laudat degeaba vineri?
Hai, sa va vad, treceti si dati raportul ca diseara se fac schimbarile si uite cata lumea n-a zis inca nimic
Adriana
Cristi
Elena
Elenuca
Grati
Hera
Ihotu
Kokiy
Melly
MsLara
Nana
Nicole
Rianna
Roxie
Vali
Xio
Un intreg regiment!! ![]()
Gaby, la tine presupun ca e stagnare, nu?
Muse, tu parca ai zis joi seara ce si cum... daca nu ma insel. Confirma sau infirma, ca-s obosita de 3 zile si nu mai stiu pe ce lume ma aflu ![]()
si va zoresc nevoie mare sa veniti si sa postati! 
MsLara spune:
Felicitari Silvana! La mai multe...kg pierdute!
Eu tot 46 kg, cu "rusii" la usa...Dau si eu vina pe ei, caci am avut si zile in care am mancat cate ceva seara. Nu in toate, dar suficient ca doar sa ma mentin.
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
grati.ela spune:
eu vreau purcelul...am pus la loc juma de kg. Dak alerg la mama la spital mananc haotic si mai ales seara...sper sa imi revin dar asa de tare ma deprima starea mamei incat nici nu ma mir ca-s cu purcelul in brate!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Musette79 spune:
Madame, eu vineri dimineata am dat raportul, cand am zis ca am 66,4 kg (am mancat multa paine, nici n-am prea iesit afara, eram hobo)..la masuri nu mai stiu exact, parca 96 bust, 77 talie, 99 sold.
Vad ca mai nou la mine e invers cu slabitul...in timpul saptamanii cam pun pe mine, vineri, sambata, duminica dau jos ca alergam pt casa, ieri am avut si musafiri, pana la 5 jumate dupa-masa n-am apucat sa mananc mai nimic, la ora aia am mancat putina supa, o felie cu unt si parizer si bucataria s-a inkis ca se facuse 6. Is ft drastica in privinta asta.
Azi am avut temporar 65,2 (1 kg dat jos intr-o zi, dar vineri ma cantarisem inainte sa alaptez, apucasem sa si mananc dimineata, eram tare obosita ca ma tot trezea asta mica; azi m-am cantarit cu matele goale, dupa o zi aproape nemancata...)
Fetele care zic ca nu merge treaba, nu mai mancati nimic dupa 4, macar cateva zile sa impulsionati treaba... Poate asa incepe sa dea rezultate si la voi. La mine pana acum a dat ca erau kg puse in sarcina, mancam multisor, am si pus 28kg cu totul (eram ca un cimpoi, retineam apa, picioare umflate etc)...am dat jos 26, au mai ramas 2.
De aici incolo incepe greul si la mine. Haideti fetelor ca se poate 
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
MadameBovary spune:
Fetelor, eu as modifica postul, da' s-a implementat noua regula si NU mai pot sa mai modific postarea
nu stiu exact cum o sa facem... n-am priceput exact decat ca trebuie sa contactez un moderator si apoi nu stiu ce se intampla...
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Fetelor, eu as modifica postul, da' s-a implementat noua regula si NU mai pot sa mai modific postarea nu stiu exact cum o sa facem... n-am priceput exact decat ca trebuie sa contactez un moderator si apoi nu stiu ce se intampla...I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
pe bune...ce faza nasoala... pai la postul de pe prima pajina cum naiba modificam si aranjam?
edit: am scris un mess la un moderator - cu rugamintea:
-pt creatorul de subiect de discutie sa ii lase drepoturi de moderare, pt ca chiar iti moderezi propriul subiect, nu?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Musette79 spune:
Uat?? Ce regula stupida, macar Madame ar trebui sa aiba dreptul sa modifice, asa e. Noi restul nu.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
gabytza25 spune:
fetele, care sustin editatul, o sa va dau mai jos niste linkuri sa le priviti cu atentie... inaitne va explic despre ce este vorba: userul sweetangel, si-a modificat postarile, la o luna dupa ce le postase. ea a creat subiectul, ea l-a modificat, punand in locul mesajului cate un . sau un emoticon (sau cum s-o numi)... a modificat inclusiv titlurile... uitati-a, la data publicarii, la data modificarii, si eventual pe unde mai sunt si citate din mesajele ei, preluate de cei care i-au raspuns, o sa va convingeti ca intr-adevar era scris. oricum dupa raspunsuri o sa va dati seama, ca doar nu era toata lumea nebuna sa raspunda la un emoticon...
tocmai pentru a fi evitate astfel de intamplari s-a luat masura asta... !!!
aici sunt linkurile:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115885
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117196
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116765
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116337&whichpage=1
acesta este un caz, cu sigurantza mai sunt si altele pe aici, dar pe acesta mi-l amintesc acum.
o zi frumoasa...
MadameBovary spune:
Cleo, deci asteptam un raspuns din partea unui moderator la ce ai dat tu, da? Ca sa nu mai trimit si eu pe aceeasi chestiune.
Gaby, de acord cu chestiile astea - si eu mi-am sters unele mesaje, dar care nu erau parte din nicio disputa si care, sterse sau nu, nu schimbau cu nimic firul discutiei respective - dar strict in situatia asta de aici in care sunt eu si suntem noi, mi se pare total nefolositor! Poate se mai modifica intre timp cumva...
gabytza25 spune:
da, maddame n-am zis ca aici este folositor... eu am dat exemplul acela, ca sa vada fetele ce fel de oameni exista, si ca sunt si persoane care chiar ar trebui sa nu primeasca dreptul de editare. stai linistita ca si eu m-am obisnuit sa modific, dupa ce mi-am postat mesajul editez eventualele greseli de scriere. la subiectul acesta sigur ca se poate edita... chiar e necesar, daca o sa vb cu admin sigur o sa iti permita...
eventual, urmareste discutia in care se vb de chestia cu editarea mesajeleor (cred ca undeva la anunturi & reclamatii este, nu mai stiu), caci a scris cineva despre un subiect, tot asa in care se modifca datele la o anumita perioada de timp ca si la acesta, si admin a explicat si cred ca s-a ajuns la concluzia ca i se va pastra dreptul de editare.