Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)
Raspunsuri - Pagina 14
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Philip...imi place foarte tare patutul mic..chiar vazusem unul asemanator aici,la un magazin de antichitati..era din lemn..am intrebat insa nu era de vanzare,si prin magazine nu am vazut asa ceva!!![]()
Clodyac..imi pare rau ca nu te-ai odihnit!!Ce ai facut pana la urma la medicul de familie?![]()
Deea..incantata de cunostinta..foarte frumoase pozele!!![]()
Ela..sa ai grija de tine si imi pare rau ca ai probleme cu somnul!!
Anca...si eu stiam ca pe la 32 de sapt se face eco de trimestrul 3!!
Anda_Magda..cum te mai simti?
Carla..imi pare rau ca nu te-ai odihnit si ai o zi proasta azi!!
Sa ai grija de bebelina..
Laurraa..buna ideea cu pozele!!"La Multi Ani!"mamei tale si multa sanatate..
Cred ca esti super fericita ca se intoarce tati..
Carla..si eu m-am saturat de intepat pt sange...si chiar am ras pe tema asta cu sotul,cand am fost ultima data la ginecolog!!Imi zice.."Ne vedem exact peste o luna si sa stii ca te lasam sa te odihnesti,deci fara analize luna asta!
"sunt constienti si ei ca sunt stresanti cu atatea intepaturi..![]()
RamonaP..la cat mai multe saptamani inainte ..si o bebelina sanatoasa!!
Yioanna...felicitari pt vestile bune de la eco si pt bebelina nazdravana!!
Alynta..nasol ca e piticul marait!!
Blue..cand am facut testul pt glicemie si eu am avut ceva ameteala,cam la 20 de minute,dupa ce am baut glucosa,si uite testul mi-a iesit bine...nu am diabet!!Sper sa fie asa si in cazul tau...sa nu fie nevoie de regim!!
Philip..grea dilema si la voi...dar poate cu timpul se aseaza lucrurile si va fi mai usor de hotarat!!
Yioanna..si aici dupa nastere se dau doar 4 luni de concediu maternal!!![]()
27+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
AlexSiMatei spune:
Salutari dragutelor,
Scuze ca am tras chiulul in ultima vreme, sunt cam obosita, chit ca am intrat in vacanta, dar il avem pe socrelu' la noi vreo opt zile, asta dupa ce am avut alti musafiri saptamana trecuta (fara pauza intre ei) si ma cam resimt...dar lasa ca saptamana viitoare pe vremea asta o sa fim in drum spre Innsbruck, doar noi doi!
M-am tot gandit la diverse chestii sa va raspund in timp ce citeam dar mi s-au sters de tot din minte...promit sa ma revansez incepand cu aprilie ![]()
Noi suntem bine, am cam avut carcei noaptea in ultima vreme dar inteleg ca e normal, am citit ca ajuta sa beau un pahar cu lapte inainte de culcare. Si recunosc cu mare rusine ca iar am luat-o cam repede cu kilogramele, am trecut pragul psihologic de 70 kg cu vreo saptamana-doua mai repede decat ar fi trebuit, dar nici n-am fost deloc atenta la mancare in ultimele saptamani...Oricum, nu e tragic, o sa incerc sa fiu mai cumpatata in continuare.
Vad ca voi sunteti deja in febra cumparaturilor, am vazut niste hainute superbe prin poze! Noi cred ca abia prin mai ne apucam, ca pana la sfarsitul lui iunie avem timp, chiar daca bebe e grabit ![]()
Va pup, 

Alex
23+
Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
Picky_toto spune:
Roxi si Yioanna felicitari ca v-ati vazut printesele la eco...o sa vedeti voi cat de repede vor trece lunile si o sa va "treziti" cu printesele in brate.
Carla e nasol ca ai atata treaba, te inteleg foarte bine si stiu cum este, ptr ca si noi suntem in renovare totala si imi e groaza ca mai sunt doar 2 luni si eu nu am unde sa asez lucrurile lui bebe...
Dar usor, usor se fac toate.
Lauraa buna idee cu pozele!!
Hai ca a venit sotul meu....poate intru mai tarziu ...pup
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
31+
Alessia-Stefania
yioanna_s spune:
ramonap: ms
...ms de papa, hamm ce bun,pofta mare.
picky: e bn atunci dak diferenta consta doar in suma de bani.daca sunt conditii si dr iti place ce mai conteaza unde nasti(stat sau particular)
Stefania,e bn sanatoasa,draguta si cuminte foc,uneori uit ca sunt gravida.aveam mai multe pe lista de ex SOFIA,CLEOPATRA,TAMARA si STEFANIA...iar cel mai mult ne-a placut Stefania(mama,soacra si tati)mie toate imi placeau la fel de mult..si chiar si originea numelui m-a influentat.si noi va

si multa sanatate.
ce ziceti de un bobgulas cu ciolan afumat!imaginativa ca inainte de a fi
nu puteam papa grasimi,acum imi curge saliva din gura
cand aud de
ciolan af,costite,etc...na,asta e!azi am papat f mult ...sper sa nu fie un inceput
Yioanna
24+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
laurraa spune:
nicuratze, yionna, maria, multumim de urarile de La Multi Ani pentru mami meu! Astazi face 48 de ani
. Inca n-au ajuns de pe drum.
Deea, Baby-first, carla, BebeBeca, philip multumim de raspunsuri
didi, am fost astazi, numai ca magazinul era inchis pana pe 10 caci duminica este actiune caritabila.Deci voi veni duminica.Abia astept.Deja mi-am facut rost si de invitatie
.Sunt super curioasa acum pentru ce firme lucreaza si ce lucruri au.Bine ca au si magazin.La actiuni sunt super ieftine si sunt curioasa daca si prin magazin sunt la fel.Te tin la curent si te ajut cu mare placere.
De poze acum: Inainte de prima pagina e "album comun".E pe picaso facut si se intra cu mailul nostru si parola noastra.Intru acum si va zic exact.
Alynta, magazin la fabrica in Iasi stiu unul langa CET. de la mall tot inainte. Exact in capat. Au si pentru gravidutza, iar pentru nou nascuti o gramada. Lucreaza pentru o firma iana parca. Daca nu ma insel site-ul e www.iana.it. Dar revin daca am gresit
27 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
pe prima pagina intrati pe "cont comun poze" . Va deschide picasa web si dati "sign in" cu mailul nostru comun : mai.iunie09@gmail.com la "user" si parola care o stiti de la mail. Cine nu o stie sa o ceara ca primeste PM de la mine sau alte fete.
As ruga si pe mamicile care doar ne citesc si care nu scriu.Sa puna si ele fotografii. 
27 + minune de
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
Am facut albumul deja iar aceasta este coperta albumului:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/yHUIk_6SMehtu4yDMhkJ4w?feat=directlink
Sper sa va placa.
Cine mai are intrebari ajut cu mare placere.Pozele le puneti cand doriti, numai sa fie pana nasteti![]()
.
27 + minune de
just "us" si burticutza
laurraa spune:
yioanna, felicitari pentru bebita!
alynta, sory, nu mai stiu site-ul exact. Au preturi faine.Mi-am luat pantaloni de gravi din material ca de costum pana la genunchi - negri cu dungulite albe - purtati la cizma cu 100 de mii!!!! Orice produs de gravi era 10 RON . Inclusiv blugi si salopete.Pe mine o prietena m-a dus saptamana trecuta caci nu stiam. Pantalonii mei negri erau si la zara la gravi cu 189 ron ca si blugii.
Deci suuuper. Pun marfa cica zilnic
27 + minune de
just "us" si burticutza
Serialbastre spune:
Buna seara!
Lauraa, ideea ta mi s-a parut extraordinara! Drept urmare am si incarcat o poza in album.
Sper sa-mi fi iesit, ca-s franta de oboseala ... azi noapte iar m-am trezit la 3 si n-am putut dormi pana la 5.30. Acum nu ma apropii de pat, ca mi-e frica ca dorm acum si la noapte ma uit pe pereti. ![]()
O seara buna!
Andreea
26+ 
AlexSiMatei spune:
Lauraa, superdraguta ideea! Am pus si eu poza cea mai recenta dar ma gandesc ca poate o schimb mai incolo, sa fie una mai impozanta ![]()
Alex
23+
Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink