Vacanta in Palma de Mallorca
Buna
Facem planuri pentru concediul de anul acesta care va fi in perioada 20-30 iunie. Oscilam inca intre Turcia si Palma de Mallorca. Am gasit o oferta foarte buna de cazare in Palma la 3 stele cu all inclusive la 630 de euro/2 pers/7 nopti. Ar trebui sa mai rezolvam problema cu avionul.
Fetele care au mai fost, la ce hoteluri ati stat, cu ce companie ati zburat, prin ce agentii, oare ajung trei stele daca mergem si cu pitica, ati facut si excursii sau doar ati stat la plaja? Stiu ca sunt cam multe intrebari dar trebuie sa ne hotaram cat de repede.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Raspunsuri
luny spune:
Daca vreti sa vedeti peisaje, plaje, locuri de vis, exotice, clar Mallorca! am fost in honeymoon si mi s-a parut superba insula, desi partea de sud nu am mai apucat sa o vad! Am stat la hotel de 4 stele cu demipensiune, exceptional!!! se numeste El Cid...biletele le-am luat prin Marshall Turism, in 2006 ne-a costat 1400 euro, 7 nopti cu zbor cu tot/2 pers. Mie mi se pare scumpa cazarea gasita de tine fara zbor, si in general, ptr insula asta, iesi mai ieftin printr-o agentie care are charter, stiu asta ptr ca am cautat si eu anul trecut din nou, si pe cont propriu iesea mai scump..
Am fost si in Turcia, dar nu am fost incantata...tot la 4 stele, dar allinclusiv..vad ca pe aici majoritatea spun ca ptr categoriile de lux, Turcia ar fi net superioara, dar asta inseamna sa stai acolo in resort, prin imprejurimi, mare lucru nu ai ce vedea, iar turcii, ca natie, mie nu mi-au placut...ma rog, e chestie de optiuni...despre Turcia te vor sfatui mai bine fetele care au fost cu copiii si au nimerit bine.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
puisorul spune:
Mersi Luny pentru detalii . M-am uitat si eu pe agentia de care ziceai tu doar ca ei au plecari din Bucuresti si noi cum mergem cu pitica am vrea din Cluj. Dar mai caut.
Stefi
Cristina_C spune:
Mergeti in Mallorca in zona Can Picafort sau in Alcudia, este superb! Inchiriati o masina si faceti turul insulei, sunt multe de vazut! Noi am rezervat masina prin internet, cand am luat si biletele. Cei fara masina pot face excursii cu autobuzul, se formeaza grupuri la hotel, dar cred ca-i mai bine cu masina cand ai un copil.
Letitia1 spune:
Mie nu mi se pare ca ai gasit un pret fantastic. Am vazut preturi mai bune la Thomson.co.uk (intra pe site-ul lor pentru comparatie). Eu inca oscilez intre Mallorca si Menorca, dar o sa iau bilete chiar inaite de a merge (last minute tiket) ca o sa fie mai ieftine. Anul asta nu se prea inghesuie lumea sa mearga in concediu din cauza crizei, deci sper sa gasesc preturi bune. Cred ca 3 stele e OK, evident ca 4 ar fi de preferat, dar nu cred ca o sa fie rau.
puisorul spune:
Cristina, poti sa imi recomanzi un hotel? Ati avut all inclusive?
Letitia, cred ca vom astepta si noi pentru last minutes.
Stefi
puisorul spune:
Revin din nou la subiect. Nu a mai fost nimeni in Palma? Imi puteti recomanda vreun hotel? Vrem sa mergem cu bebelina din dotare si e greu de decis.
Tot citesc reviewe-uri dar parca toate sunt jumi-juma de nu mai stiu ce sa cred.
Stefi
Bebe Beca spune:
Bebelina voastra cred ca s-ar distra de minune intr-un resort turcesc... De exemplu, Ela Quality Resort, Spice Hotel, Cornelia deluxe sau Cornelia Diamond, Delphin Botanik, Royal Dragon... si mai sunt o multime...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
maria_ene spune:
E adevarat ca pentru copii e mai multa distractie intr-un resort turcesc dar Spania e incredibila, nu trebuie ratata.
Daca totusi alegi Turcia, recomand zona Side, pe langa Antalya,pentru ca au plaja cu nisip , nu cu pietre
helbi spune:
Am fost anul trecut in partea de sus, aici:
http://www.es-talayal-club.reisen.de/?gclid=CJrK-Zr3sZoCFRIgZwod_QtRcQ
E un club de 3+ cu all inclusiv. Camere mari, cu pat dublu si canapea extensibila, bucatarie (plita cu 2 ochiuri si frigider), TV si aer conditionat. Baie f curata, schimbat prosoape zilnic.
Mancare multa si variata. In plus, de la 10 la 23 la bar aveau 4 feluri de sandwishuri si hot dog; inghetata, prajituri (dupa amiaza); bauturi non stop.
Pt copii de toate varstele program cu animatori. Seara fie spectacole, fie discoteca (pt copii era zilnic de la 20 cu un clawn ca animator), fie concursuri (gen Bingo).
Complex mare, pisnine pt toate varstele, curte mare pt sport, wellness, fittness. Plaja peste drum, la 50 m de hotel. In centru statiunii ajungeai in 5 min.
Am facut 3 excursii cu autocarul (n-am carnet, asa ca n-am luat masina). Super bine organizati. Mi-am uitat aparatul foto in autocar, am sunat la ei si mi l-au adus la hotel.