Vacanta in Palma de Mallorca
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Anul asta doar excursii scurte de o zi- doua prin imprejurimi, vedem noi la anul, ne-ar tenta Egiptul.
helbi spune:
Da, da! Si Bianca vrea Egipt. Insa, eu am un coleg de grupa care m-a avertizat ca, in iunie, iulie, aug, si sept. nu e de mers acolo. El isi trimite familia acum in mai pt o luna. In vara e cumplit de cald. Asa ca, aveti grija...........
X-ray spune:
si noi in luna de miere am fost 7 zile mallorca 7 ibiza,mi-au placut enorm amandoua.in mallorca am fost in statiunea arenal care mi s-a parut fff acesibila ca pret si usor de parcurs.plaja e luuuunga aflata langa drum, iar de partea cealalta a drumului o groaza de terase restaurante,alimentari,buticuri.fff multi nemti in statiune.am fost si in excursii ,insula e absolut superba,au ceva pesteri fantastice,erau in plin festival mozart.intr-o zi am inchiriat un scuter si am vizitat palma care e mirifica!!am facut si ceva shoping pe acolo...
anul asta sper sa-mi permita sarcina si sa merg la turci
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 10+
povestea noastra...
Alyna24 spune:
Noi am fost in luna de miere in Mallorca, zona Paguera.Am facut cateva excursii inclusiv Ibiza.Peisajele sunt minunate!Merita vazuta Mallorca.
Acum depinde de ceea ce doriti voi.
Anul trecut am fost in Turcia-Antalya cu tot cu bebel de 1 an si 4 luni.Calitatea serviciilor nu se compara cu Mallorca clar insa pt copil este mult mai bine intr-un complex turcesc.
Merita mers si colo si colo.Acum mai depinde si de buget.
puisorul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alyna24 Noi am fost in luna de miere in Mallorca, zona Paguera.Am facut cateva excursii inclusiv Ibiza.Peisajele sunt minunate!Merita vazuta Mallorca. Acum depinde de ceea ce doriti voi. Anul trecut am fost in Turcia-Antalya cu tot cu bebel de 1 an si 4 luni.Calitatea serviciilor nu se compara cu Mallorca clar insa pt copil este mult mai bine intr-un complex turcesc. Merita mers si colo si colo.Acum mai depinde si de buget. Alyna @ DAVID(22 Aprilie 2007) |
Alina, pana la urma ne-am hotarat pt Turcia. Pitica noastra inca doarme tot doua somnuri pe zi asa ca ne-ar fi tare greu in Palma. In plus, ca sa luam in Mallorca hotel de 5 stele cu all inclusive e mult peste bugetul nostru de vacanta. Amanam Spania pe cand mai creste si fetita si va fi mai cooperanta la excursii.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Alyna24 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui puisorul
Alina, pana la urma ne-am hotarat pt Turcia. Pitica noastra inca doarme tot doua somnuri pe zi asa ca ne-ar fi tare greu in Palma. In plus, ca sa luam in Mallorca hotel de 5 stele cu all inclusive e mult peste bugetul nostru de vacanta. Amanam Spania pe cand mai creste si fetita si va fi mai cooperanta la excursii. Ani de Stefana (23.01.2008) Stefi Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
Parca am citit la "Vacanta in Turcia" ca te-ai hotarat pt Turcia.Sunt super tari la servicii.Nu veti regreta cu siguranta.Noi am fost la Club Voyage Belek Select.Am fost impresionati de tot.
Noi anul asta am optat pt Halkidiki si un tur de 10 zile in Italia.Vacanta de anul trecut ne-a cam rupt la buzunare.
Vacanta placuta!