Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 4
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor si sa aveti o primavara frumoasa.
Din pacate pentru noi, nu mai avem nici o primavara.
In ceea ce ne priveste pe noi, cristiana a fost foarte rau saptamana trecuta cu un canin. A facut temperatura 38 si 39 si nu a mancat o saptamana. A slabit. In plus a plans mereu si a stat aproape numai in brate. Am am dus-o prima zi la cresa. A inceput sa manance usor de 2 zile, dar tot o mai doare si este slabita. Stau cu frica sa vad cum se simnte azi.
Dar ce este mai grav, nu este asta, ci faptul ca sora mea a devenit pentru a 2-a oara mama de inger. Baietelul ei nu a avut putere sa lupte decat o zi. A lasat o durere mare in urma si niste parinti care se chinuie sa-si revina. Era sa o pierdem si pe sora mea, dar dumnezeu l-a vrut numai pe el, pe Razvan-Andrei.
Nu pot sa va scriu mai multe, imi este foarte greu. Si asa mi-a trebut ceva ca sa scriu si atat.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
violetan spune:
Buna dimineata!
Arhdy, imi pare ingrozitor de rau si nu am cuvinte...va spun doar multa sanatate si multa putere!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
offfffffff Arhdi! condoleantze! ce sa zic.........sa nu-i dea DD omului cat poate sa duca! eu sunt de tot in butoi. alaltaieri a murit nepotzica unei bune prietene. avea probleme ce e drept. malformatie la creier. se chinuia. dar............fac ce fac si dau apa la soareci, cand imi aduc aminte......acu vestea asta! sa va dea Dzeu putere, si parintilor......mi se pare inutil orice as scrie......
oaana, condoleantze pt bunicul tau.
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
Nonna76 spune:
Diana(arhdi) prin grea incercare treceti. Fii alaturi cum poti de sora ta.Chiar daca vrea sa fie singura , are nevoie de voi.
Andrei al meu s-a trezit plingind la 4 si de atunci nu mai dorm. Nu stiu cum o sa ma descurc la scoala ca am ore de la 11 la 7 seara.
Nu stiu daca mai sunt copii care sa nu stea locului o clipa. Tot timpul alearga, se catara. Nu-l vezi sa se joace cu o jucarie. Cauta prin dulapuri, scoate oale, le trinteste de gresie si se bucura, e o energie si o veselie continua.Si e un alintat. Mi-e drag de nu mai pot. De la el mi se trage o durere groaznica de spate.Vine si se agata de mine si pina nu-l iau in brate nu se lasa.
V-am pupat.
loredana_76 spune:
Diana imi pare tarea rau,uneori mi se pare ca e nedrept ce se intimpla.Putere multa sa treceti peste asta.
violetan spune:
Nonna, asa e laur; mai scriam eu ca nu sta locului deloc si nu-l intereseaza nimic in afara de doua chestii mari si late: sa se joace cu apa sau sa se joace cu mancarea sau cu diverse creme cu linguritza sa le treaca dintr-un borcan in altul. In rest-nimic. Nici tv nici laptop (macar atat!, desi uneori as fi vrut macar cat papa sa se uite la ceva linistit) nici nimic. Apa si mancare!- de jucat, nu de mancat, respectiv baut.
Oanamada, pai si laur e inaltut: cred ca are 85-86 de cm, nu mai stiu, ca nu mai sta nici la cantarit, nici la masurat de ceva timp. Inainte ii placea tare mult sa il cantarim, acum urla de-i vine rau numai cand vede cantarul. Cred ca o sa-l dau! Pe cantar, nu pe laur! Incerc sa ma cantaresc eu cu el, dar nu e asa de sigur precum cantarul lui...asta e! Ne facem mari si fitzoshi si smecheri si destepti si facem misto de mami rau de tot!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
loredana_76 spune:
Fetelor o primavara frumoasa va doresc,ca nu am apucat sa va spun.
Am vazut ca vorbiti de trezit noaptea pt lapte,si David la fel face,bea 330 seara si inca 2 bibe noaptea de 240 ml fiecare.Asta nu mereu,cateodata se trezeste doar pt un bibe spre dimineata,am vazut ca atunci cand e mai agitat se trezeste mai des.E posibil sa-i iasa ultimele maselute acum ca e tare nervos si ziua? Eu am citit ca pe la 2 ani,dar ma gandesc ca de la ele o fi,ca de uitat nu ma lasa deloc.
El cu jucatul are rabdare,adica sta sa-i citim(numai asta dc am face ar fi foarte bine),se joaca cu animalute si striga la ele aleaga,aleaga...lepede,lepede.Aaa si am uitat sa va spun ca a fost cu bunica la librarie ,a vazut un dinozaur l-a luat si a fugit pe usa cu el,si bunica ii spunea stai ca ti-l cumpara bunica,nimic,n-a mai vrut sa-l dea.
mychydutza spune:
mai, eu cu trezitu' noaptea, ma pot considera super norocoasa, din cate citesc p-aci. dupa ce l-am intzarcat, andrei are program de somn de la 10-11 seara, pana la 7-7.30. boierie tata!
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"