Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
brazuca25 spune:
Diana condoleante pentru nepotelul tau. Nici nu pot sa imi imaginez prin ce trece sora ta! Multa putere!
oaana condoleante pentru bunicul tau
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Andicu, Mychy, Ghinetz, Carla, Timi, Alina, Nma, CaferaVa multumim pt complimente si urari, ne-at facut sa rosim
De bine ce am venit Catarina a racit. Ieri a trebuit sa plec de la munca pt ca m-au sunat de la cresa, avea febra.
Acum e acasa cu tati
O zi buna tuturor
PS. Un martisor virtual pt voi doamnelor si domnisorele
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
brazuca25 spune:
Fiica-mea de ieri a descoperit un nou cuvant: Aoleu! numai ca ea spune ceva de genul Alioliooooo E mortala cu cuvantul asta! Se plimba prin casa si repeta non stop alioliooooo.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
CarlaV spune:
Oana, condoleante pentru bunic.
Diana, condoleante pentru nepotel.
Doamne, cumplit mod de a incepe un mesaj, brr!
Brazuca, tare simpatica trebuie sa fie Deni.
Saby a avut o perioada cu "of, of, of" si "valeu, valeu", cum ii auzea pe bunici. De cateva zile tot zice "Abby, tobogan Monon" adica vrea sa se dea pe toboganul lui Miron, iar aseara mi-a zis "don't touch!"
Carla, s.24 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andicu spune:
Neata.
Diana, condoleante sincere pt sora ta! DOamne, e cumplit! mi-e imposibil sa-mi inchipui prin ce trece sora ta!ii sunt alaturi cu sufletul! e asa trist, e a2a oara in 2 zile cand aflu de bebei plecati la ingerasi..ieri a pierdut puiul o mamica de la noi de la Constanta, Florina 2PEU; se nascuse cu probleme mititelu' cat s-au mai chinuit sa faca ceva..au alergat , au strans bani, degeaba!
Oana, condoleante pt bunicul tau! din nou, moment trist. Cat mi-am iubit si eu bunicii, si-acum, dupa 7 ani de cand i-am pierdut ( la 40 zile diferenta) imi vine sa plang cand ma gandesc la ei!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
stefania_97 spune:
Oana sincere condoleate
Diana nu cred ca sunt cuvinte sa descrie prin ceea ce treceti sau sa te faca sa te simti mai bine. Vreau doar sa iti spun ca suntem alaturi de tine cu o imbratisare si cu o rugaciune pt ingerasul care s-a ridicat la ceruri.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
of, imi bubuie capu!
am primit o "felicitare" cu ocazia primaverii, de la o prietena! parca m-a scos un pic din butoi. sa v-o trimit si voua, sa nu v-o trimit??????????
luati d-aci
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
andicu spune:
Stefania, sanatate Catarinei!
Nonna, sa stii ca si Filip face la fel!
Nu stiu frate ce e cu trezirea asta generala de noapte pt lapte!!! vad ca toti Strumfii trec prin aceeasi criza! si Filip mai nou, a ajuns sa ceara lapte la 04:00. O fi de la dinti, ca si noua ne tot iese un canin (de vreo 2 saptamani si tot nu sparge), dar pana acum n-a cerut lapte de cate ori ii iesea ceva! si este si nervos si agitat si nu sta locului o clipa! Si da, se mai si uda de ceva timp incoace, tot caut scutece care sa ramana uscate si nu gasesc.
Ca veni vorba, o intrebare :
Noi folosim Huggies nr 5 si am observat ca i s-au scurtat si de-aia se uda, deci ii trebuie unii mai mari.Am mai folosit Pampers chilotel nr.6 care ii vin bine, dar nu absorb asa mult.
Exista Huggies nr. 6 ??? ca n-am vazut pe nicaieri.
Ce stiti de scutecele Libero ? sunt bune? ati mai folosit? la 15 kg ale lui Filip oare ce nr imi trebuie?
Sa va mai zic ca Filip are peste 87 cm si aproape 15 kg ( acum 2 sapt. avea 14.5 kg) si marimea 23-24 la picior (depinde de producator).
Mychy, chiar ca esti boieroaica! am inceput sa uit perioada aia cand nu se trezea pana la 7-7.30 .
Eu zac la munca cu un ochi umflat de la curent care mai si doare si cu starea aia de amorteala pe care o capeti cand faci de paza pe la 04.00 am pana pe la 05.00 si ti se da trezirea la 07.00!!!
Imi iau curaj de la gandul ca lunea viitoare plec 4 zile in Germania, la Berlin, in interes de serviciu, dar o sa am 1 zi de intalniri, 1 zi full de shopping si 3 nopti intregi de somn!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
mychydutza spune:
andicu, eu folosesc LIBERO! sunt foarte multumita de ele. sunt inalti, super absorbanti, au o culoare alba curata! eu ii iau nr 4 maxi, parca. oricum ce imi place la ei, e ca se portivesc numerele cu numarul de kilograme ale copilului. odata l-am "uitat" neschimbat, si cand mi-am adus aminte cred ca avea jumate de kg scutecul, dar p-eafara n-a dat!recomand cu caldura.......
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"