*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
clau imi pare rau ca tot nopti cu treziri aveti si voi..
cucuiul, se mai intampla..
zoze ti-e greata deci...dar de ce razi asa rau?![]()
plsss, csre stiti, spuneti-mi si mie cum e cu ROR-ul si rubeola, se face sau nu??
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
luny eu cred ca nu se mai face..
Nu mai..nu sunt gravida..doar distrata la maxim!! De-atata diXtractie mi s-a lasat cu rau

Va roooogg..sa zica cineva ca ma intelege..Nu ma inchideti la balamuc!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
ccris_ccris spune:
Hello, randunici!
Scuzati absenta, dar am lipsit motivat, sambata am facut curatenie in bucatarie cu randunoiul, iar de martisor am petrecut cu familia lasatul secului.

Clara de mary-lou, Bogdan Alexandru de claudia99

Andrei David de delphin

Vlad Constantin de Maia37

Samuel Casian de Simo27, David de numeioana, Daria Elena de Gherman in

Alexandra Ileana Amira de danadc, David Luca de tonic

Mamicute, scuzati intarzierea, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
zozela spune:

Nimeni si cu Prost se duc pe plaja!
Nimeni intra in apa!dar el nu stiu sa inoate!!
-Ajutooorr sa ma scoata cineva din apa!!
Prost suna la salvare:
-Aloo,salvarea?
-Da,noi suntem!
-Se ineaca,se ineaca!!
-Cine se ineaca,ma?
-Nimeni!
-Ba,tu esti Prost?
-Da,eu sunt! 

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
ccris_ccris spune:
Si acum sa va spun cam inaugurat si noi capitolul bubuieli, amandoua din pacate tocmai de martisor. Andreiuta s-a lovit intai in piciorul mesei la ai mei, nu tare, cat sa se inroseasca si sa ramana un pic de semn, care astazi nu se mai vede, slava Domnului. Si apoi aseara a cazut din patul nostru, eu m-am dus la baie sa-mi iau pijamaua si ea s-a rostogolit (a inceput si ea in cele din urma) si a facut buf. Noroc ca nu e patul inalt si nici nu s-a lovit, dar am tras o sperietura zdravana, si ea si noi.
Bineinteles ca eu am fost de vina in ambele situatii, fiindca n-am fost mai precauta.
Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic grav, dar de-acum n-o s-o mai las singura nici o clipa.
Ma duc sa pap, c-a venit si randunoiul de la serviciu si sper sa mai vorbim mai tarziu, poate apuc si sa citesc cate ceva. 
pe toate.
de
POZELE MELE
bubu05 spune:
Am revenit...ce credeti ca am dormit? m-am pus in pat si in 20 de minute s-a trezit Stefu si a facut kk
, apoi la juma de ora s-a trezit si Vlad in niste urlete si transpirat tot
a visat ceva...
Noi la masa de seara avem mamaliguta cu pestisor la cuptor 
Vlad nu a vrut sa pape ciorbita si felul doi la pranz, de cand e el! asa ca lui i-am dat mereu la pranz un castronel cu ciorbita si juma de felie de paine, iar seara felul doi
, pe la 7 jumate-8 seara, apoi lapte la culcare.
dar azi, la gradi, cica a papat ciorbita si pui la cuptor cu orez si salata de varza rosie (chiar l-a nimerit la mancare azi, cica a mancat bine!)
La 6 le-am dat la amandoi iaurtel si acum abia astept sa papam pestele.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
sovietica spune:
Apai Ioana, daca zici ca-s bune, iau dinacelea, ca am vazut ce diferente de pret sunt!! 
Zoze, m-ai facut sa ma uit si eu iar pe pozele de la munte, ca deja uitasem ce e pe acolo 
Ma bucur ca ti-au placut! 
Imi place tikerul tau!
Iti trimit un plic cu o banda-barza? ![]()
Chiar ieri am dat de testul de sarcina ce vestea gagalicea, si abia acum am remarcat ca avea carcasa LOZ! ce coincidenta... Daca vrei, caut si pt tine cu carcasa LOZ.
De cateva zile am remarcat ca am burtica si am recuperat si greutatea pierduta.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
bubu05 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nimeni si cu Prost se duc pe plaja! Nimeni intra in apa!dar el nu stiu sa inoate!! -Ajutooorr sa ma scoata cineva din apa!! Prost suna la salvare: -Aloo,salvarea? -Da,noi suntem! -Se ineaca,se ineaca!! -Cine se ineaca,ma? -Nimeni! -Ba,tu esti Prost? -Da,eu sunt! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ela,mami de sufletel blond!! Mihai creste!! |

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ccris_ccris spune:
Incarc si niste pozite intre timp, daca va era dor de noi.
de
POZELE MELE