*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
azi a papat Muffy ciorbita de vacuta acrita cu lamaie (ca am ramas fara bors, tre sa pun iar), din oala noastra, dar fara sare,cu smantana si leustean, si i-am pus si miez pe paine de casa!el nu prea se omoara dupa ciorba/supa..acum i-a placut, a fost de succes!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Ioana, Bubu, multzam pentru raspunsuri. Acum am mai citit si pe saiturile ne-romanesti, si cineva zicea ca de fapt nu au pai, ca sunt doar in genul celor cu pai. Eu as vrea CU, pt ca am deja cu valva, la un bibe mai mic. Da bea Sash la apa, tre sa mai urcam o treapta.
Asa ca daca imi poate confirma careva ca are pai, sar'na!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
ramo_cata spune:
bubu eu am tetine nuk ...sunt pt lunile 6+...am 2 pentru papica groasa si 2 pentru apa/lichide...
am luat si eu de la baby nova dar nu mia-u placut ,au un miros f puternic de cauciuc...le-am sterilizat de2 ori si tot degeaba...le-am aruncat...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
zozela spune:
Alice important e sa fie in grafic
Ahh..cred ca Thea o sa fie hinoptizata de viata la tara!! La cat e de curioasa si jucausa..o sa fie fascinata de toate cele!! Mai greu un pic..pentru tine![]()
muuulti,multi!
Oana s-a descurcat grozav puiutul in prima zi!!Bravo Vladutu'

Si noi tot cana de-aia de la PP-avem![]()

Nicol o s-o postez..dar nu acum..promit!!

luny sunteti pe drumul cel bun!! O sa se linisteasca el-o sa vezi;nici nu-ti dai seama cand o sa se intample...si cum
Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca nu se mai trezeste noaptea. Imi amintesc de noptile in care avea exact acelasi program artistic cu al Mateiasului,apoi de cele in care se trezea o singura data,spre dimineata(si nu cerea titi..doar afectiune
)..si..si acum,dintr-o data parca..nu se mai trezeste deloc
Bravo kitzy!

L-am vazut pe Bogdanel al Claudiei
Cred ca v-ati petrecut tare frumos!Turta m-a imbolnavit
sovica_burtica! Nu am habar de canutele astea..dar arata foarte bine![]()
ramo_cata spune:
bubu bineinteles ca am tetine si pt lapte...vreo 6 tetine tot pt 6+...eu numai de la nuk am folosit ...am fost f multumita de ele...pup
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
luny spune:
Tuchi, Liana, Kya, Pucca, Vio, Adriuta, Clau, Cristina goji????????????
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Sovi, Avent nu are cana cu pai, din cate am vazut eu... De ce nu iei de la Nuby? Noi avem de la PP si e f buna!
Parca Naty zicea de un baietel care are o cana cu pai care atunci cand cade pe jos se inchide capacul, sa nu se murdareasca paiul. N-am gasit nicaieri asa ceva, ma intereseaza si vreau sa stiu firma. Cuscra, afli tu, te rog?!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Am auzit strigarea lui Luny si am venit la apel!
Luny, imi pare rau ca inca va chinuiti, eu nu-ti pot da o veste foarte buna...Rebe nici acum nu doarme linistita desi am intarcat-o de aproape 2 luni. Inca se scoala de vreo 4-5 ori pe noapte si cateodata chiar plange cateva minute bune pana o ia somnul la loc. Iar eu sunt langa ea si o mangai si-o alin dar tot plangaceste saracuta. Nici eu nu stiu dar ma tot intreb cand o sa doarma si ea linistita noaptea!
Bubu, felicitari pentru ziua buna de la gradi, bravo, e mare lucru pentru psihic.
Ioana, am vazut poze frumoase cu Daviducu tunsulit, e foarte, foarte dragut.
Am vazut si poze frumoase de Simo, 

.
Cum o fi fost azi pentru Stela?? M-am gandit de cateva ori la ea...
Am vazut-o si pe frumoasa Sophie la petrecerea ei cu lochita si bentita!

Naty, mult a fost, putin a ramas. Hai ca acus' scapi de examene si te bucuri de Iulia cat vrei tu.
Kitzi, ma bucur de vesile bune.

Zoze, debordezi de veselie si de optimism si acum stiu de ce. Deunazi citeam pe la odisee si am gasit un mesaj al tau in care zici ca iei fiecare zi ca si cum ar fi ultima si-i normal sa fii mereu veselita!
Si-s convinsa ca si Sufletelul seamana cu tine si-i tot un zambet!

Ursuleata, felicitari pentru terminarea examenelor.
Rebe a papat azi ciorbita de curcan cu bors si i-a placut tare mult. A tras azi si-o cazatura in cap, prima mai serioasa, are un cucui mic si s-a invinetit putin , a plans si a suspinat o gramada...Joi facem si vaccinul si mai scapam de-o grija.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
numeioana spune:
Luny, maine ii fac si eu ciorbita de pui. Cum vad eu mesele copilului de 1 anisor:
Dimineata 8.00: Lapte cu cereale
Gustare 10.00: Un cornulet cu gem si un iaurt sau fructe cu un biscuite sau branzica cu fructe, o feliuta de chec de casa cu fructe sau iaurt, paste cu branzica (dulci)...variatiuni pe aceeasi tema![]()
Pranz 13.00: Ciorbica/supica +felul doi (legume+ carnita/outz)
Gustare 17.00: Ceva de genul primei gustari sau mamaliguta cu branzica/smantanica/iaurtel
Seara: o feliuta de painica cu untuletz/ gem sau un sandvis mic + laptic
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Sovi eu acum am vazut pozicile cele multe-de la munte
Sunt superbe!!Toate!!

Clau asa gandeam atunci..asa gandesc si fac si acum,numai ca acum,cu zgatia asta mica-trebuie sa am foarte mare grija..ca chiar s-ar putea sa fie ultima
Pup fata draga,draga si Sufletica dulce si incucuiata
Mie mi s-a facut greata

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!