Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisi - sa stii ca ai avut noroc, puteai sa nu il iai prea in serios si sa nu te conformezi recomandarilor, mai ales ca nu ai constientizat niciodata gravitatea problemei....offf...bine ca s-a terminat cu bine

sa stii ca nu sunt mult avantaje sa stai in bucuresti dar sunt. daca nu ar fi cred ca de mult eram mutati din haosul asta. ma gandesc cu groaza cum o sa strabat eu orashul cu copilul in scoica sa ajung la mama, fac minim o ora si maxim o ora si 45 de min, deshi stam in acelash orash.......

36+
poze

AMR 22 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata burticute, va srvesc si eu cu o cana de laptic.

Ok Novus tinem agitatele la pastrare pana maine.
Fetelor eu chiar ma gandsc la Maya o fi nascut ca parca zicea ca intrerupe si tratamentul..are cineva nr ei?

Aris nu te simti stanjenita de privirile celorlalti, eu ii vad ca se uita dupa burtoiul meu si cand merg pe strada sau in magazine da nu bag in seama.

Pisigri cred ca asa doctorul te-a scapat de un stres in plus, acum esti la termen si esti bine asa ca poti chiar sa-i multumesti pt asta.

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Avantajele statului in bucuresti:
sa meri dimineata linishtit spre munca, sa vrei sa faci la stanga si in timpc e semnalizezi si mergi sa se bage unul care vrea sa depaseasca coloana fix in fata ta. Fara semnalizare normal ca doar se grabeste la aeroport
Raportez al 11-lea accident de cand am carnet.
Stati linishtite n-am patit nik. Am franat si tras de volan suficient cat sa nu botim masinile doar sa le zgariem. Dar se putea mai rau:S

34+ Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

lisbeth, si doar ce iti reparasei masinuta din cate stiu, offf

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Neata burticute, va srvesc si eu cu o cana de laptic.

Ok Novus tinem agitatele la pastrare pana maine.
Fetelor eu chiar ma gandsc la Maya o fi nascut ca parca zicea ca intrerupe si tratamentul..are cineva nr ei?

Aris nu te simti stanjenita de privirile celorlalti, eu ii vad ca se uita dupa burtoiul meu si cand merg pe strada sau in magazine da nu bag in seama.

Pisigri cred ca asa doctorul te-a scapat de un stres in plus, acum esti la termen si esti bine asa ca poti chiar sa-i multumesti pt asta.

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Si eu scred ca Maya a nascut pt ca i-a oprit trat inaintea Joannei, si din cate situ de la ea au innceput contractiile a doaua zi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

NOVUS, mai tinem un pic agitatele da` maine nu ne mai pacalesti, da?! Nastere usoara si sa dea DD ca intalnirea sa fie cea mai frumoasa realitate din viata ta!

Sa va povestesc eu cu fetita mea nazdravana... Dupa cum stiti, m-am stresat pt ca vineri seara ea nu misca si pace! Nu am mai simtit-o de pe la 6-7 si am toot stat sa vad ce se intampla. Am stat pe spate, pe stanga, pe dreapta, am pus muzica, am dansat, a povestit tati cu ea... ca de fiecre data reactioneaza, am iesit la plimbare (cum a zis Clara, am baut Cola, am mancat cioco, CE MAI??? Sambata in jurul pranzului eram ingrozita!!! Eram terminata fizic - nu m-am putut odihni deloc + psihic - imi treceau prin cap toate cazurile ingrozitoare de care auzisem pana atunci. Ma gandeam sa fac! Eram paralizata de teama!!! Ideea e ca nici macar o aripioara de fluture nu simteam! NIMIC!!! Sambata, pe la 4 l-am sunat pe medic. Cu calmul lui caracteristic m-a incurajat si mi-a zis sa ne vedem in 30 min la clinica.

Ei bine, in timp ce ma imbracam, ma uitam la sotul meu care era disperat. Nu imi spunea nimic. Imi ocolea privirea ca sa nu imi dau eu seama cat e de ingrijorat. Am mai facut un ultim efort sa o trezesc (din nou muzica, cioco, cola, CAFEA TARE!!!, zdruncinat - NIMIC!) si am plecat spre clinica.

Am coborat din masina si cand am intrat in clinica am simtit-o. Parca... Nu eram sigura de ce simteam. Nu a fost o miscare ferma. Dr. ma astepta la receptie. Am intrat in cabinetul lui si ma intreaba: ce s-a intamplat?! Evident, nu ii povestesc ca vineri, venita de la munca mai devreme m-am pus sa imi aspir toata casa, sa gatesc, sa spal pe jos, sa ma vopsesc si sa imi intind parul cu placa! Dar, in timp ce povesteam incep sa o simt tot mai bine pe micuta. M-am oprit din ce spuneam, mi-am atins burtica si efectiv mi-au puscat lacrimile. Nimeni nu m-a mai atins/lovit si sa simt atata bucurie. Dr. s-a blocat un pic dar s-a dezmeticit repede pt ca a vazut burtica miscandu-se de la lovituri.

Ei bine, daca tot am ajuns, am facut un eco, in timpul caruria s-a zbatut temeinic. Totul era ok. Cordonul la locul lui, copilul ok, in crestere, mai pusese ceva carnita pe ea, placenta ok. Deci, nici un stres! Nu imi incapeam in piele de fericita!!! La iesire, sotul meu ma astepta sa ma uit in ochii lui ca sa inteleaga ce se intampla. M-a vazut cu un zambet larg pe fata si am vazut cum i se relaxeaza musculatura fetei... In treacatm dr. imi spune: "Stiti, e ok ca sunteti intr-o forma f buna pt luna aceasta de sarcina dar incercati totusi sa va protejati mai mult. Efortul depus de dvs. il resimte fara exceptie si copilul si atunci, se apara cum stie el mai bine."

Am plecat extrem de fericita, mi-am promis mie si sotului ca toata sarcina nu am sa mai spal o furculita - asa cum imi tot cere - si ca am sa fiu muuult mai atenta cu mine.

Ufff, cred ca am scris o epistola intreaga! Dar, sunt bine. Si nu cred ca am fost mai fericita sarcina asta decat acum! Inteleg cat de mult a intrat in viata mea, chiar daca inca nu o cunosc, nu am vazut-o si totusi o cunosc atat de bine si depind atat de mult de ea! Si ea de mine...

Asadar o sa muncesc mai putin si cred ca de sapt viitoare vin numai 6 ore la munca!

Sa aveti sarcini usoare fetelot si sa dea DD sa ajungem cu toate sa ne tinem pruncii in brate cu sanatate, zile si bucurie!

SASHA, .

34+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete
Merci pentru laptic, io-i pun si niste ness, altfel adorm la loc

Novus, ok, pastram agitatele la caldura, nu le mai scoatem afara azi.

Aris, nu cred ca e locatia de vina, ci tu in formatia 2 in 1, nu te stresa si la mine se uita lumea la fel cind merg la cinema, la magazine etc. Ba si la plimbare pe malul riului, unde-s numa sportivi, din fuga au timp sa-mi masoare circumferinta

Pisigri, pacat ca nu nasti natural, ai scuti niste ore de contractii cu colul sters :)

Maya probabil ca a nascut, daca n-a mai bagat okii aici.

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

georgiana, bine ca s-a manifestat BB, cred ca si eu as fi inlemnit sa nu miste atita timp!!! Norocul meu e ca BBlina e miscacioasa si ca 24/24 la clinica unde o sa nasc e permanent cineva care poate monitoriza puiul... ca n-as rezista mai mult de 5 ore fara vesti

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele am vb cu Joanna. Este ok. Pleaca acasa azi tot 2 in 1. Nu a fost decat o ALARMA FALSA.fata

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chatonel, chiar la asta nu m-am gindit . Oricum, a mai fost o faza azi, am zis ca nu mai scriu si asta, dar daca tot m-ai stirnit cu nascutul natural...

Am ramas azi la un moment dat singura cu "noul" dr, care m-a intrebat ce indicatie de cezariana am; ii zic ca de la oftalmo. Ma suie pe masa, intre timp vine si dr meu, si asta "nou" ii zice ca "asta e bazin de cezariana", al meu zice ca am indicatie de cezariana de la oftalmo, asta nou ii zice de col, al meu il lamureste, dupa care asta nou zice ca "el cu bazinul n-are nimic, e ok din punctul lui de vedere, dar daca am indicatie de cezariana de la oftalmo...". Ei doi ca medici sint...mina in mina, colaboreaza de ani de zile, iar dr asta "nou" chiar imi spusese enervat ca il deranjeaza ca s-a ajuns sa se faca politie in spital cu cezarienele astea, nimeni nu mai are incredere in decizia medicului si se vad nevoiti uneori sa lase gravidele sa se chinuie degaba...deci nu cred ca intre ei doi erau necesare minciunele...

Asadar, nu mai pricep nimic, am zis ca in ziua operatiei, cind il prind singur, il intreb pe dr asa, pt curiozitatea mea, daca eu chiar nu puteam sa nasc vaginal...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput