Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 rivali, la cine faci ecografiile, la chitescu?? ti-a facut cumva 4D in ultima perioada? cu mine s-a purtat foarte urat ultima data, si eu oricum majoritatea ecografiilor le-am facut la Parviz, dar pe acelasi ecograf de la polisano. dar ma gandesc ca dl dr o sa mai vrea o eco facuta la ea. pupici multi |
da, la Chitescu le fac, la ea le-am facut pe toate si la prima sarcina.Da mi-a facut 4D chiar saptamana trecuta. Cu mine s-a purtat frumos de fiecare data,ultima data i-a zis asistentei sa nu ne mai ia bani ca venim la 2 saptamani sa facem eco.
Nu stiu daca dr.o sa te mai puna sa faci vreo ecografie, eu cand eram gravida cu Vlad pe ultima am facut-o la 32 sapt ,dar nu am avut probleme.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
36+
SimonaMami spune:

FELICITARI Novus!!! 
si o refacere cat mai rapida!
bebe Alexandra, sa fii sanatoasa, desteapta, frumoasa si norocoasa! Bine ai venit pe lume!
Simona
34+, cu
David Christian
/
Clara Micaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
rivali spune:
Felicitari Novus!!! sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Refacere rapida.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
36+
Manuela77 spune:
Dannah si eu ma lupt cu aceste dureri...in special dimineata ma dor articulatiile degetelor, dar pe parcursul zilei parca sa amelioreaza. Nu stiu nici o solutie si cred ca trebuie sa avem rabdare inca cateva saptamani si vom uita de ele.
Georgyiuly ai o burtica mare si frumoasa si in rest arati excelent! Nastere usoara si bebe sanatos!
Manu 34+
RAdu
Unde dragoste nu e nimic nu e!
denisamada spune:

Felicitari, Novus si refacere cat mai rapida!

Bine ai venit, Alexandra! 
Dannah, da... de sindromul de tunel carpian e vorba... Il avem si noi pe aici... in cazul meu, articulatiile nu dor foarte tare, in schimb am niste parestezii groaznice la nivelul mainilor. La inceput erau doar noapte, mai ales ca dorm cu o mana sub perna, acum nici ziua nu e prea grozav... s-a mai vorbit pe aici... fetele se plang ca scapa lucruri din maini... Personal... rabd. 

A-propos de mecanismul de aparitie, cauza o reprezinta apa acumulata la nivelul tesuturilor, la nivelul articulatiei pumnului, tesuturile astea "umflate" apasa pe nervii care trec prin respectivul tunel carpian, kiar daca acumularea de apa nu este prea evidenta (este si cazul meu)
Denisa-Madalina
32+
cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani 
iuca spune:
danaah si pe mine ma dor mainile, incheieturile si umerii (la umarul drept am si reumatism), in special dimineata, am degetele tepene, nici nu le pot misca.
Am intrebat dr daca se poate face ceva si mi-a spus ca de unguente nici nu poate fi vorba, mi-a spus cand am dureri mari sa imi pun un supozitor (indometacin) numai ca doar imi va ameliora durerea si dupa cateva zile va aparea iar.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
31+ 

mababei spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Fetelor eu mi-am achizitionat cam tot. Numai scaun cu izofix nu am gasit (da am gasit ceva la Baby Expo cu sume cuprinse intre 24 - 30 mil ![]() , exagerat). La Chico aveau dar scoica fara izofix (se prinde cu centura) era la 3 mil, dar ce sa fac cu ea...daca nu are zizofix?, pot si landoul sa-l prind cu centura. Voi ati vazut pe undeva cosulet cu izofix - ?Florinela |
Florinela, poti comanda de aici:
http://www.discountbabyequip.co.uk/britax-isofix-base-for-cosy-tot-premium.ir?cName=carseat-accessories-carseat-bases
Separat poti achizitiona si cosul auto, tot vreo 90 lire iar transportul pana in RO e 60 lire. Faci un calcul si vezi daca e mai avantajos asa.
Sau incearca pe http://www.kreisdesign.ro/index.html , am vazut ca sunt importatori ai produselor Britax Romer.
mihaela
37+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
PetraTudor spune:
Fetelor, nu am fost pe faza cand mi-a dat Simina sms, a nascut NOVUS, bebe 3500, Apgar 9/10, mamaica e OK!!!!!!!
Of Doamne, sper ca a mai primit si altcineva sms-ul si ca nu vine stirea cu 2 ore intarziere din cauza neatentiei mele!!! ![]()
In orice caz, felicitari mamicii si bun-venit bebelususlui!!!!!!! 

38+ cu 
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui IliesClara [quote Clara, in proiectul ala de nastere sint atitea chestii la care tre sa fii atent incit zici ca e vb de printesa de Monaco ![]() Apoi fazele cu nu vreau sa ma taie, vreau sa imping io cind imi vine, nu vreau sa intervina medicul la scosul placentei, nu vreau sa imi curete BBle... astea-s chestii de facut acasa, nu-s de ce se mai deplaseaza sa nasca |
Chatonel draga, eu nu am comentat in nici un fel proiectul acela de nastere,... din simplul motiv ca nu ma pricep in franceza si nu l-am citit. Cred ca altcineva era.

Mami Clara,
36+, cu Antonia
si Iulia
la purtator[/quote]
Eu comentam
, nu-i bai, ideea sa ramana!
38+ cu 

, exagerat). La Chico aveau dar scoica fara izofix (se prinde cu centura) era la 3 mil, dar ce sa fac cu ea...daca nu are zizofix?, pot si landoul sa-l prind cu centura. Voi ati vazut pe undeva cosulet cu izofix - ?