Aspirante cu vechime "medie" (29)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Dana, imi pare sincer rau. Nu mi-am dat seama ca sunt acolo, uitasem de ele. Sincer. Chiar nu m-am gandit. Iar pentru Z1... sa mor daca mai inteleg ceva. Jur ca nu. EU nu am mai vazut asa ceva ca la tine, la nimeni. SUnt alaturi de tine. Si te rog din suflet sa mergi la dr sa-i spui ca e dubios rau de tot. ] POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Moni.....nu ai de ce sa iti para rau......
abia dupa ce m-am uitat la poze ...mi-am dat cu adevarat seama prin ce ati trecut.........si k nu am motive sa ma tot plang atat......
am sa merg la dr.....
http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png
Ben gelecekte bir bebek var !!!
POZE
vias spune:
ieri a cumparat Cristi 5 buchetele de ghiocei...2 buchetele le-am dus lui darisuica...si restul am primit eu..
el acum probabil ca traieste o primavara continua...si alege diferite cai sa ajunga la mine sa-mi spuna ca totul e in regula!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
vias spune:
kitzy scumpa...sigur nu are asa ceva...stai linistita!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
monica_dicut spune:
Danuta, ba ai motive sa plangi. Toate aveti motive sa plangeti. Stiu si eu ce inseamna sa aibe copii toata lume ain jurul tau si tu sa nu ramai. Si eu m-am chinuit un an. D'apai sa ma chinui cativa ani ca voi. Cand a ramas cumnata mea gravi in oct am simtit ca pica cerul pe mine. Pur si simplu am fost distrusa de suparare, invidie si toate cele. Desi ma bucuram enorm pentru ea mi se parea ca parca totul este impotriva mea. Era la al doilea copil. CEalalta la fel. Toate bune si frumoase, nasteri usoare, copii sanatosi. Sa sti ca sentimentele astea nu sunt rautacioase, sunt sentimente naturale. Nu o uram pe ea sau copilasul din burtica ci pur si simplu situatia in care ma aflam eu personal. Nici ciclu nu imi venise inca, ce sa sper la o sarcina... asa ca eu iti spun cu toata sinceritatea ca va inteleg prin ce treceti. Stiu ce inseamna ca iti doresti sa ai copilasul tau si absolut toate astrele sa fie impotriva ta. Diferenta intre mine si pusichet, oana sau marynik sau fete care pierd sarcini in saptamani mici este ca eu l-am carat 9 luni si eventual l-am si vazut (eu personal doar in poze). Durerea este insa la fel de mare pentru ca te gandesti ca nu a avut sansa la viata.
Tu roaga-te sa iti dea Dumnezeu un bebel sanatos atunci cand v-a considera EL. Eu asa m-am rugat dupa ce l-am pierdut pe Andrei. Am gandit ca atunci nu a fost sa fie, ca poate am fentat destinul prin faptul ca am luat closty si ca nu trebuia sa vina atunci si astfel Dumnezeu m-a pedepsit. Nu stiu. Stiti ca eu sunt o optimista incurabila. N-am ce as fac. Dupa tragedie, v-am zis am incercat pe cat posibil sa imi fac viata mami frumoasa, sa ma bucur de fiecare zi, de fiecare raza de soare, de fiecare floare de orice pentru ca nu se stie niciodata. M-am gandit ca daca stau si imi plang de mila nu rezolv nimic si mai rau imi fac. Asa ca am luat taurul de coarne si am luat-o de la capat. (taurul fiind Iuli
) Va doresc din suflet si voua sa aveti puterea pe care mi-a dat-o mie Dumnezeu. Puterea de a rade din nou si implinirea celei mai arzatoare dorinte. Pentru ca nu va doriti case, masini sau averi ci pur si simplu un suras de copil, surasul copilului vostru.
Asa gandesc eu, nu va suparati pe mine ca v-am spus. Vreau doar sa stiti ca sentimentele mele vis-a -vis de voi sunt cat se poate de sincere si ca mi-as dori din tot sufletul sa va pot ajuta. D'aia mi-am scris si povestea (ca alte mamici sa invete ceva din greselile mele) si d'aia v-am scris si ditai polologhia asta. Poate va ajuta in vreun fel.
Va
dulce
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kitzy spune:
Camy draga mea, sper din tot sufletul sa se infirme 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
Arianna_M spune:
Ne ajuta Moni......bineanteles.......
POZE
monica_dicut spune:
Eu nu stiu ce e aia displazie ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
O noua viata
Arianna_M spune:
displazie=anomalii de dezvoltare.....Doamne fereste !!!
POZE
monica_dicut spune:
Aaaaa, nu sigur nu are asa ceva. Iti spuneau pana acum Doamne fereste.
Banuiam ca e ceva de genul, erau niste mamici la mine la scutece se plandgeau de displazie la sold si stiu ca le puneau 2 randuri de pampersi sa corecteze. Dar am zis mai bine sa intreb decat sa fac vreo gafa.
UIte o
pentru Dienuca, stiu eu ca e o fetita normala si frumos dezvoltata 
POZNICI CU NOI
Monica
11+
O noua viata