Aspirante cu vechime "medie" (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Arianna ...hai scumpa, nu mai fi suparata...uite...o de la mine...
...o impartim cu toate fetele, bine???

ieri eram suparata ca avenit primavara...mi-am adus aminte cum aveam burtica si am iesit la plimbare...ziceam cam anul asta o sa fiu si eu mamica...dar mamica...nu mamica de ingeras...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumesc frumos Camy......
a fost o noapte de cosmar pt mine......aseara am vazut 2 poze cu ingerasul Monicai (Andrei)....toata noaptea l-am visat....ma trezeam plangeam ...iar adormeam si asa pana dimineata....cand m-am dus la baie..........si iar bocete......am o fata acum......sunt desfigurata.......sa vedem cu ies din casa azi.....

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png

Ben gelecekte bir bebek var !!!

POZE

Mergi la inceput

Ma rog la DD sa aveti putere sa treceti peste ce ati patit....si ingerasi vostri sa va vegheze.......

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc Arianna

saptamana trecuta am avut si eu o saptamana de cosmar...l-am visat si eu pe Darius...ma trezeam noapte plangand in hohote...de fapt nu ma trezeam eu...saracul Cristi ma trezea ca se speria...

ieri am vb cu mama mea si mi-a zis ca l-a visat pe darius....ca arata cam de varsta ce ar fi trebuit s ao aibe el acum..adica 7 luni si jumatate...caera foarte fericit, radea...si ca-l tinea o doamna in brate..
eu cred ca acea doamna era maicuta domnului....pt ca atunci cad Darius traia eu ma rugam la maicuta sa aibe grija de el, sa-l aibe in paza...o rugam sa aibe atata grija de el, incat sa-l tina in brate....
Ea mi-a ascultat rugaciunea...si l-a luat in brate pe Darius...sa-l creasca ea...sa aibe ea grija de el...sa-i ofere iubirea, dragostea si protectia lui...ingerasului meu....pana va veni ziua in care voi merge eu sa am grija de el...

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

multumesc Arianna

saptamana trecuta am avut si eu o saptamana de cosmar...l-am visat si eu pe Darius...ma trezeam noapte plangand in hohote...de fapt nu ma trezeam eu...saracul Cristi ma trezea ca se speria...

ieri am vb cu mama mea si mi-a zis ca l-a visat pe darius....ca arata cam de varsta ce ar fi trebuit s ao aibe el acum..adica 7 luni si jumatate...caera foarte fericit, radea...si ca-l tinea o doamna in brate..
eu cred ca acea doamna era maicuta domnului....pt ca atunci cad Darius traia eu ma rugam la maicuta sa aibe grija de el, sa-l aibe in paza...o rugam sa aibe atata grija de el, incat sa-l tina in brate....
Ea mi-a ascultat rugaciunea...si l-a luat in brate pe Darius...sa-l creasca ea...sa aibe ea grija de el...sa-i ofere iubirea, dragostea si protectia lui...ingerasului meu....pana va veni ziua in care voi merge eu sa am grija de el...

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

...pt tine

....pt ingeras !!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetele mele dragi, vreau sa va pe toate si sa va doresc ca martisoarele voastre sa fie cu ochisori!! Nu mai fiti triste, primavara este un nou inceput!!! Haideti sa incercam sa privim lucrurile asa desi stiu ca va este tare greu. Suntem aici cu voi sa va sustinem camy, moni, Arianna!
arde, poti sa treci si la mine data nasterii: 06.03.1981 .

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

O primavara frumoasa tuturor!!!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata fetele!
Azi ma duc cu diana la radiografie. Sa-mi tineti pumnii!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dana, imi pare sincer rau. Nu mi-am dat seama ca sunt acolo, uitasem de ele. Sincer. Chiar nu m-am gandit. Iar pentru Z1... sa mor daca mai inteleg ceva. Jur ca nu. EU nu am mai vazut asa ceva ca la tine, la nimeni. SUnt alaturi de tine. Si te rog din suflet sa mergi la dr sa-i spui ca e dubios rau de tot.

camy am fost si eu sambata la el la cimitir si i-am dus ghiocei si zambile. SI el ar fi avut 6 luni jumate si de cate ori vad un bebe de varsta asta incep si plang... ieri era o tanti pe terasa cu carucior si cu un baietel in jur de 6 luni, mi-a stat mancarea in gat. Iti doresc sa vezi doua linii rosii si la anul pe vremea asta sa fii intr-adevar mamica de ingeras pe pamant

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

kitz, da ce a patit Dienuca?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput