Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *14*
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
anca_27 spune:
Of Aida, mi se sfasie sufletul pt voi ... Doamne-ajuta!
Nu pot insa sa nu ma uit tot timpul si la semnatura ta si sa-mi bucur inima cand vad ca se schimba de la saptamana la saptamana.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
aidaciolac spune:
... huh , de la 1:50 nu a mai urlat , am facut deja 3 doze de tramal de atunci asta inseamna ca s-a facut nivelul si ca tine ... pana una alta nu fugim zilele astea la spital pt morfina ... si dupa atatea zile de chin in sfarsit o aud vorbind si vociferand , ca pana acum doar a marait si urlat , huh ... pot sa merg azi la control sa vad ce face bebe
Va pup si aveti grija de voi
Aida ... 9+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
szivarvany spune:
Aida, va iubim
Sa vii cu vesti bune de la eco si pupa matza si trompetica ei dulce , sa aveti o zi frumoasa , plina de lucruri bune
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
gusta spune:
Cuvinte numai am,ma gandesc la voi sa ii fie bine la puiul mic si tie multa putere.
Marilena si Mara Augusta
Maadi spune:
Doamne Aida, sa va ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului si sa veniti numai cu vesti din ce in ce mai bune si trompetzica la maxim.
Asteptam si vestile bune de la eco.
O zi linistita va doresc din inima si multa putere.
Pupici la pisici si burtici.
michaelle spune:
Citesc zilnic vestile, nu gasesc insa cuvinte potrivite sa pot exprima ce simt , multa putere mamicii minunate care este Aida si puiului ei atat de chinuit Emma! Dumnezeu sa va ajute!
andanii spune:
of dumnezeule, multumim ca ne-ai ascultat ruga sa nu aiba kissy mic dureri si ca-i merge trompetica
aida multa putere asteptam vesti despre samburel
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
ralcat spune:
Aida, sufletul meu e alaturi de voi. I-as da de la mine zile daca as putea, ti-as lua din povara daca as putea. Nu pot decat sa ma rog pentru voi.
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,