Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gabi mersi mult ptr sugestii...o sa incerc sa pap din astea desi nu-mi plac...restaurant din ala avem, insa incredere sa comand de acolo nu mai am....dupa minunata experienta cu puiul cu salmonela nu mai imi trebuie nimic...nici pe gratis....Rar comand...si comand doar o pizza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Mihaser,

vezi ca hoummus au si in Carrefour, la rafturile unde au blat de pizza, drojdie proaspata; e de la Vico si e bun. Nu ca cel de la restaurantele adevarate... si nici ca cel facut acasa.

Eu fac falafel acasa si iese o nebunie!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA!

Mai am 2 examene si ma mai eliberez putin ...poate o sa intru mai des pe forum
toate fetele

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anda tu mananci asa si slabesti?????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

1 felie (36g) de ciabatta integrala cu somon (35g) si legume (ridiche alba, ardei gras, rosii cherry si castravete) 82+38+30=150 cal
curcan teryaki la cuptor (marinat in soia, ulei de susan, ceapa verde, usturoi, ghimbir, miere) si fried rice cu legume (orez integral, ardei, ridiche, ciuperci, ulei de susan, sos de scoici, sriracha - sos iute) 250+200=450 cal
gustare: un mini croissant (homemade - 30g - 100cal)100 cal
fie ceva paste cu sos bolonez, sau un bagel integral cu branza de capra si salata, inghetata de mure - e facuta de mine, reteta e pe blog si are 112 cal/ 100g 150+aprox 550
T: 1400 cal. Asta e meniul de baza, cu care slabesti. De aia scriu doar atat, asta va ajuta pe voi (sau va poate ajuta). Eu sunt la mentinere, am 1.70 si 53 de kg. Pe langa ce am scris, mai mananc fructe, ceva migdale sau caju, sau biscuiti cu migdale.

O zi buna,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miha - ai slabit mai mult ca mine. eu fac si sport de la 1 februarie, cate o ora in fiecare zi, plus mers pe jos destul de mult. as fi putut slabi si mai mult, dar ritmul asta e cel mai bun, dupa cum a zis si carina, jumate de kil pe saptamana, sau chiar mai putin. nu vreau sa-mi obisnuiesc corpul cu prea putina mancare, ca dupa aia sa am de suferit toata viata.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

miha - ai slabit mai mult ca mine. eu fac si sport de la 1 februarie, cate o ora in fiecare zi, plus mers pe jos destul de mult. as fi putut slabi si mai mult, dar ritmul asta e cel mai bun, dupa cum a zis si carina, jumate de kil pe saptamana, sau chiar mai putin. nu vreau sa-mi obisnuiesc corpul cu prea putina mancare, ca dupa aia sa am de suferit toata viata.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Asta e fff ok spus.
Si apropos de mancat sanatos vs nesanatos, conteaza cat dar si din ce vin caloriile sunt perfect de acord. Dar e o transformare gradata. E important sa intelegem ca organismul nostru consuma o anumita cantitate de energie ca sa functioneze corect. Noi trebuie sa ii dam fix cantitatea de care are nevoi (sau mai putin/ mai mult in functie de ce ne dorim - mentinere, slabire, ingrasare). Apoi trebuie ca fiecare sa inceapa sa isi cunoasca organismul, sa stie cat are nevoie ca sa functioneze optim. Abia apoi, incet incet ne dam seama ca nu e totuna sa ii dam motorasului propriu benzina de contrabanda sau super 100. Dar asta e ca si la copii, intai invata sa vorbeasca si apoi invata sa vorbeasca frumos, corect.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Gabi, mersi pentru sugestie. Inca n-am inceput sa caut rochite prin magazine dar poate ca ar trebui....

Ruxi, sa porti pantofii cu placere! Vreau si eu poze cu rochita.

Laura, am patit si eu ca tine si mi-am facut frectie cu spirt si apoi cu alifie chinezeasca inainte de culcare si apoi mi-am invelit gitul cu un fular gros ca sa tina de cald. Nici acum nu mi-a trecut de tot dar e spre bine.
Eu cred ca de la sala mi se trage, mi s-a incordat vreun muschi aiurea...

Anda, mersi pentru linkul cu salatele, l-am salvat si o sa ma mai uit pe el.

Made, n-ai voie sa fii depresiva! Azi ai folosit banda sau o lasi pentru diseara?

Gusta, multa sanatate Marei.

Tzuni, Carmen,

Ancadragoman, si mie mi se pare mult -2 kg intr-o saptamina...sint curioasa daca ramin pierdute si dupa ce incepi sa maninci normal.

V-am pupat, fug la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Anca sper sa nu te super pe noi...e bine ca ai slabit 2 kg insa cel mai bine e sa fie date jos for ever....Asa cum spunea si Ramo si eu le-am dat jos rapid pe cele 4 si cam stau cu frica in san ca o sa ma trezesc cu ele inapoi.
Carina a subliniat cel mai bine faptul ca trebuie sa ajungem sa ne intelegem corpul si sa stim cum functioneaza la capacitate maxima...Acum putem face asta...nu mai e ca pe vremea bunicii.

Deli ce poze minunate ai la semnatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna tuturor

Marilena, imi pare rau de Uti, sper sa fie totul ok dupa ce luati vitaminele.O sa treaca si asta, sti cum e , incercari din astea te fac mai puternic, important e sa nu clachezi.

Gabi, m-am gandit eu ca 125 gr alea de faina ar putea fi untul dupa ce ai scris prepararea.Gabi, tu faci si pita pt falafel?Mai fac si eu falafel, e super bun, chiar mi-am luat azi tahina sa mai fac.Vazusem pe culi o reteta de pita, chiar sa ma duc sa o caut, ca parca as face acasa sa nu mai iau de la turci.

Lou, am citit mesajul, merci, am notat retetele, chiar am sa ma mai uit la fetele de la ramadan sa vad ce mai gasesc.Culmea e ca uitandu-ma ieri peste cartile de bucate am dat peste una cu retete cu linte.

Cat de regimuri, oricat de mult as vrea eu sa slabesc si daca se poate peste noapte, nu am sa pot tine nicodata un regim impu, nu imi place sa-mi spuna cineva la ce ora sa mananc si cate grame.

Laura, ce zi frumoasa ai avut.Asa cum ziceau si fetele ,ia un gel contra durerilor sau crema chinezeasca, pe aia o folosesc si eu.

Eu am alta problema, imi amortesc palmele in somn.Prima data am zis, ok dorm pe o parte si daia imi amorteste respectiva, dar se intampla sa nu dorm pe o parte sau sa sa-mi amorteasca amandoua.Nu stiu de la ce mai e si asta, tb neaparat sa ajung la dr.

Ruxi si eu astept poze cu rochita si pantofii.Ai gasit accesoriile?

Azi ca sa aduc primavara mai repede am fost si mi-am cumparat bulbi de flori.Azi inca se anunta ploaie nu mai am cand sa plantez, dar maine daca e soare ma apuc de gradinarit, ca ieri am pregatit deja gradina.

Si ca sa nu fie totul ok nici la mine, era sa-mi pierd ieri un deget.Ma si vedem ciunga si vai de capul meu,noroc ca nu m-am ales decat cu unghia putin vanata si degetul julit si si-a revenit ca era extraplat.

Meniu azi:

MD:cafea,fulgi cu lapte,capsuna,visine si fructe padure
P:sarata de ruccola cu file de somon si multa lamaie
C:probabil niste medalioane de vita pe pat de spanac proaspat.

Ma duc sa-mi scot bulbii din masina si sa vad daca sunt in stare sa fac ceva cu mana mea beteaga.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Va multumesc pentru urarile de 1 MARTIE, pentru flori si pentru martisoarele frumoase, sunteti deosebite, .
Va doresc si eu o primavara senina, cu ganduri bune, pozitive, sanatate, pace si liniste sufleteasca.

am niste probleme de rezolvat, revin mai tarziu.

Mergi la inceput