Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

va doresc o primavara frumoasa, multe kg pierdute, felciitari celor care si-au aniversat ziua de nastere sa fitit sanatosi si iubiti!
Si nu in ultimul rand Felicitari echipei castigatoare!

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gusta, nu te panica! Din cate stiu eu, asta inseamna ca este anemica si ca are imunitatea scazuta.

Stiu ca nu e usor, sunt alaturi de tine. Dar se poate rezolva...

Ai incercat siropele de crestere a imunitatii? Noi am folosit Imunobaby, care este 100% natural si ursuleti cu echinaceea. Vrei sa-ti trimit? Nu glumesc, spune te rog si iti trimit imediat.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabriela nu sunt panicata ,nici macar nu stiu cum sunt,cred ca imi pierd mintile .Am citit si eu pe net si am vazut ca este anemie si infectii si inca cateva chestii,dar ce ma doare ca anul trecut erau super analizele ,acum 6 luni la fel si acuma sunt super proaste,iar Uti nu arata deloc bine si e super schimbata .

Avem cura de vitamine de la ei si un sirop cu fier ca si ala e aproape lipsa,nu vreau nimic multumesc de ajutor.Ma duc sa caut si aici vitamine si sa ii dau si in aprilie vin in tara .

Trebuie sa imi revin sa judec normal ca sint ca ma lasa capul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna ziua doamne frumoase!
Cum ati petrecut ziua de 1 martie? Eu va pot spune ca nu am mai avut asa o zi placuta de mult! Nu a fost productiva sau cu cine stie ce realizari, dar mi-a mers la suflet!
Am fost cu o prietena la muzeul satului sa cumparam martisoare hand made, dupa care am plecat in Mall-ul de la Baneasa. Am colindat magazinele si mi-am achizitionat o bluzita tare draguta de care imi doream eu demult! Ne-am asezat la o cafea la starbucks, unde a venit si Smiley impartind autografe si floricele doamnelor si domnisoarelor!
Am ajuns acasa unde sotul si copilul m-au asteptat cu flori si masa pusa! (martisorul mi-l dadusera dimineata)!
Toatea astea plus ziua insorita, asa cum va spuneam mi-au placut la nebunie. Daca o programam nu iesea asa frumos!
dar stati, ca azi am luat-o de la capat: nu ma trezesc bine, cu gandul inca la ziua de ieri, ma intind sa ma dezmortesc, cand un jungi la umarul stang cu omoplat si gat, ma face sa ma opresc din miscare! Rezultatul: acum sunt intepenita pe partea aia si orice miscare imi provoaca durere!
Nu pot sa scutur nici macar asternuturile de la pat, nici sa fac cine stie ce curatenie; ceea ce de altfel aveam programat pentru azi!
Gustaimi apre rau sa aud ca Mara nu e bine! dar sper sa poti rezolva toate problemele astea! Multa sanatate!
tzuni, Violeta, Hcclara, Hopes, Mephala, Anca, Zuzi, Tumpi, Gusta, Mihaser, Onitza, Cristina, Delia, Gabi, Mihaera, Nastad, Puskin, Roxana, Sabina, Vikinga, Devoska, lai, Madelaine, Rolo, Happymum, mamicadulce, Donna79 , An-k, Ancadragoman, Dordia, happy, Criscosty, Eftimie, Irda, Sigrid, Yubi,cu speranta ca nu am omis pe nimeni, cate o si o urare pentru o rpimavara cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata

Am slabit 2 kg intr-o saptamana cu Scarsdale

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Oricum am scormonit spiritele suficient, incat nu mai conteaza inca o rosie in freza: eu nu m-as bucura. 2kg/ saptamana nu e un ritm real/ sanatos de slabit. Mai mult de 1 kg (ideal e 0.5 kg) pe saptamana nu recomanda nimeni in masura sa o faca.

Lou: stiu la ce te referi. Dar eu dupa logica mea, mai stiu si ca daca iti doresti cu adevarat ceva, depui toate eforturile in directia aia. EU personal asa fac si asa consider normal. Exem plul cel mai elocvent este Zuzi: vroia de mult sa faca ceva, dar nu era pe deplin hotarata si atunci rezultatul era o bajbaiala. Acum e hotarata si se vede (Zuzi sper ca nu te superi pe mine), se vad rezultate, se vede ca nu a ramas totul la stadiul de "las' ca merge si asa".

Marilena: imi pare rau ca nu e chiar bine. AI grija de voi si pupa nasuc de Uti!

O primavara insorita va doresc si eu si mult succes in tot ceea ce v-ati propus!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Carina pai la Scarsdale se spune ca dai 7 kg in 2 saptamani ...deci nu e bine?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Phiu... scrisesm un mesaj lung cu explicatii pentru Anca si nu l-am putut trimite.

Pe scurt, Anca, nu e sanatos si slabesti 2 kg intr-o saptamana. Probabil ca se pot slabi 7 kg in 2 saptamani, numai ca dupa ce incepi sa mananci normal o sa pui 8 kg la loc, intr-o saptamana. Caci organismul tau, care a primit mesaje de ifometare, va incepe sa stocheze; orice vei inghiti.

Sanatos este sa slabesti, cum spune Anda, 0,5 kg pe saptamana. Si asa nu vei mai pune la loc.

Laura, frumoasa zi intr-adevar! Sa te dai cu Ketonal gel pentru durere.

Gusta, sa-mi spui daca ai nevoie de ceva pana in aprilie. Sanatate multa!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anca, eu sunt de acord cu Carina...cele 2 kg nu sunt nicidecum grasime ci apa si continut intestinal.
Este ok ca factor motivator, insa m-as orienta spre 0.5kg/saptamana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am inteles dar asta inseamna sa nu mai tin Scarsdale nu?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gabriela, am scris in acelasi timp...am sa pun poze cu pantofii si rochita, sigur ca da.

Mergi la inceput