Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic
Raspunsuri - Pagina 10
carina spune:
Pepene: regular are 44 cal/100 ml, diet are 0.2 cal/ 100 ml. Scrie pe etichete
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
pepene spune:
Carina, mersi . nu sunt la dieta, insa imi doresc sa ma hranesc sanatos. coca-cola stiu ca e tare nesanatoasa, dar e singurul meu mare viciu . incerc macar sa reduc din cantitati, ca pana acum vad ca nu am reusit sa ma las de tot.
chiar daca beau regular, nu cred ca ma voi ingrasa ( beau asa de 15 ani ) dar nu stiu care din ele e mai "sanatoasa". adica cel mai mic rau din 2 rele.
lai spune:
Marilena si multa, multa sanatate lui Uti! Trebuie sa fii puternica pentru ea! Iar cu socrul, daca e mai bine pentru Uti sa stea acasa o vreme pana isi revine cu imunitatea, spune-le sotului si cumnatilor tai ca nu mai poti merge o perioada la socru fiindca trebuie sa stai acasa cu Mara ca are probleme de sanatate si asta e, ea e prioritatea ta, si asa e normal sa fie.
Cristina
Laura ce 1 Martie frumos ai avut! Sanatate, sa reusesti sa te dezmortesti cat de repede.
Zuzi frumos si la voi poate cu venirea primaverii intra si sotu' in toane mai bune si serveste mai multe calde ca daca nu, io'te ce am pentru el
Ruxi, spor la pregatiri! Si eu abia astept sa vad poze cu rochita si pantofii.
Anda, multu' pentru link-uri.
Made si multa sanatate!
Doina, spor si bafta la examene!
Delia, spor la cautat rochita de nasa, sa gasesti cea mai frumoasa rochita la cel mai bun pret
Tumpi, Doamne fereste, ai grija cu degetele! In alta ordine de idei, ce frumos gradinaresti tu
Gabi, nu stiu sa te sfatuiesc, dar sper sa gasiti cea mai buna solutie pentru Mara
Pepene, nu cred ca ne cunoastem, eu nu prea am tangente cu departamentul de fizica.
Carmen, Lou, multumim pentru urari
Eu zapacita cum sunt, dupa ce mi-am pus in gand de sapte ori sa nu uit, tot am uitat ieri martisoarele acasa.. noroc cu bulgaroaica, a salvat situatia si a adus pentru gagici martisoare de-ale lor - care sunt ca niste brataruse un pic mai grosute din fir rosu si alb. O am si acum la mana, si azi am adus si eu, cu intarziere, martisoare la scoala Si mi-am instruit barbatu' din timp sa nu care cumva sa uite de 8 Martie saracu' da' asta ar trebui sa fie mai usor, ca sarbatoresc si ei, martisorul insa cred ca doar noi si bulgarii.
Lai
Gabrielama spune:
Buna seara si multumesc de sfaturi.
Toata lumea - inclusiv parintii si bunicii - stiu de problemele fetitei; pshihologul gradinitei, impreuna cu parintii si educatoarele "lucreaza" pentru schimbarea comportamentului. Insa dureaza... Toti copiii, nu numai Mara, mananca bataie de la ea... cum v-am spus insa, azi, s-a intrecut masura.
Of.
Pepene, la 250 ml Coca-Cola sunt 6 lingurite de zahar; cea light este facuta cu indulcitor. Care e mai sanatoasa? Apa plata cu lamaie
Si eu mai beau din cand in cand; dar nu pot decat light, gustul celei normale nu-mi place.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
violeta70 spune:
Buna seara fete frumoase!
Am intrat si eu sa va salut.
Gusta imi pare rau sa aud de cea mica. Si eu cred ca sistemul ei imunitar este scazut din cauza deselor tratamente pe care le-a tot urmat. Tu linisteste-te si gandeste-te ca totul va fi bine.
Gabi nu ar trebui ca fetita cu probleme sa fie intr-o grupa separata? Nu de alta, dar fiind copii cine stie ce se poate intampla. Iar ei nu sunt supravegheati de educatoare? Faptul ca fetita respectiva a fost sau nu pedepsita, pe tine nu te linisteste cu nimic. Fetita ta este tot lovita sau muscata. Eu zic ca trebuie stat de vorba si cu directoarea si cu parintii fetitei.
TLaura
Pup toate fetele
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Tzuni, ce faci? Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Zac in pat cu dureri de tot felul si ma uit la filme. Am vazut Passchendaele si-am bocit ca bleaga, acum ma uit la unul politist. In rest.... astep sa-mi treaca! Am ctit de Mara, nu stiu ce sa spun...in copilarie si sora-mea si-a muscat un coleg de gradi de l-au dus pe bietul pusti cu salvarea. Azi rad cand isi amintesc. La tara, tot sora-mea, a vrut sa-l spanzure pe un baetel de acolo. Ma rog...era ideea... Cert e ca i-a sus bunicii ce vrea sa faca cu copilul.... De la gradi a evadat intr-o zi cu o gasca de baieti si au cautat-o o zi itreaga cu politia. Azi are varsta ta. Si e o ... blegutza si-o cuminte!
Edit: Uitasem....as manca un elefant cu tot cu trompa!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
madelaine77 spune:
Gusta, bagam biciul pt ca nu te-ai gandit si la noi. Azi si eu am infulecat dulciuri
Lai, merci.
Tzuni, donezi urechile?(elefantului)
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madelaine77 Tzuni, donezi urechile?(elefantului) MADELAINE |
Ma bat cu tine pt urechi!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
pepene spune:
Tzuni, in loc de urechi de elefant, mai bine ceai cu lamaie si putina miere
Gabriela, 6 lingurite de zahar?. Si eu beau la cutie de 355 ml.