Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic
Raspunsuri - Pagina 9
tumpi spune:
Mada, din cate am inteles gabi a vb deja cu educatoarea.
Cand am zis ca mai bine vb intai cu parintii, ma gandeam la faptul ca poate se poate rezolva asa, fiinca de multe ori, cand se vb la nivel mai inalt, cel tras la raspundere nu este parintele copilului vinovat si educatoarea, la asta ma refeream.Plus ca asa cum am spus sper ca si parintii fetitei in cauza sa fie la fel de intelegatori si maleabili precum Gabi.
Dar gata nu mai zic nimic, ca iara mi-o iau in fereza ca dau sfaturi cu privire la copii fara sa am asa ceva in ograda.
Anda merci de reteta, mi-o notez si maine cand fac falafel sper sa-mi iasa la fel de frumoasa ca a ta
Marilena, zi tu ca nu-ti dan o stare de liniste si de bine cand plantezi plantute.Hai uite de la mine ca sa treaca supararea.Fruntea sus si ai sa vezi ca Uti o sa fie bine.Unii copii asa sunt.Nepoata mea cea mare a fost o bolnavicioasa pana pe la vreo 5 ani, acum daca o vezi ce ditamai domnisoara e.Nu pot sa uit ca ea la aproape 2 ani manca biscuiti cu lapte din biberon ca altceva nu voia sa pape.
Mai revin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
madelaine77 spune:
Tumpilina, de la mine nu o sa o iei deloc in freza...e dreptul fiecareia sa-si expuna parerea, mai ales ca Gabi ne-a cerut-o.
Zuzilici spune:
Buna dimineatza fete frumoase.
Puskin m-ai facut sa rosesc. Abia astept sa-ti vad rochita si pantofiorii.
Anda multumesc de site. Cum, necum am convins azi "trupa" sa facem salata www.salad-recipes.co.uk/recipes/carrot-chick-pea-orange-salad.shtml" target="_blank">aceasta pentru pranz. Abia astept.
Anca sfaturi mai nimerite nci ca puteai primi. Succes si sper sa te poti mentine dupa.
Gabi imi pare rau s-aud de chestiile astea cu Mara. Ma intreb cum voi fi eu cand Bella v-a merge la gradi. Cred ca daca eram in locul tau ripostam vehement de la primul incident. Trebuie vorbit cu parintii/bunicii neaparat. Educatoarea cred c-ar fi trebuit sa informeze singura pe directoare nu sa astepte sa apara sesizarea de la parinti. Eu cam asa vad lucrurile normal. In orice caz iti doresc mult succes si sper ca "oaia neagra" a grupei sa se faca "mielusel" curand.
Laura ce zi superba ai avut. Sanatate multa si sper sa te deztepenesti curand.
Dar nici a mea n-a fost mai prejos. Am primit Martisor de la sotul meu. In 10 ani de zile de cand sunt in Canada e prima data cand primesc martisor. So, va dati seama cat de special a fost pentru mine. Am primit o inimioara rosie din plastic incolor pe care scrie , exact ca pe panou e scris. Asa ca am fost surprinsa foarte placut. Nu stiu ce-o fi cu el, in ultima vreme. Una calda , una rece, numai asa mi le serveste. Cateodata am impresia ca mi le da pe cele " reci" ca sa nu mi-o iau in cap ca de fapt chiar ma iubeste. ( sau poate visez eu? )
Tzuni spor in toate si-o saptamana usoara. Ti-e mai bine scumpa?
Mephala o saptamana usoara si tie. Cum se mai simte Teo? I-ati scos copcile?
Gusta imi pare rau ca-i Uti cu analizele nu prea bune. Stai linistita c-o sa-si revina. E normal dupa ce-a trecut prin ce-a trecut sa-i fie organismul slabit. Sper sa vezi o inbunatatire in analize dupa tratament.
revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
pepene spune:
Fetelor, am intrat si eu sa va urez tot ce e mai bun de Martisor si o primavara minunata!
Gusta, imi pare rau de analizele fetitei tale, dar incearca sa nu te sperii prea tare. si eu am mostenit de la mama anemie, dar am tinut-o sub control cu suplimente de fier si acid folic din cand in cand.
Gabriela, cred ca sunt foarte neplacute incidentele. Educatoarea ce masuri a luat pana acum? Da, si eu cred ca e o idee buna sa discuti cu parintii fetei, la modul constructiv "hai sa cautam o solutie pt. ca fetita mea sufera si fetita d-vstra va avea si ea de suferit pe termen lung".
Lai, prietena mea se numeste Liz - e in departamentul de fizica. Eu sunt in Washington DC.
Puskin, se pare ca te pregatesti cum trebuie de ziua ta!
Zuzilici, cred ca m-ai confundat . Nu stiu cine e Kim.
Meniul meu de azi:
MD: iaurt
gustare: coca-cola ...v-am zis eu ca e de rau
pranz: mancare de brocoli, si mancare de vinete
gustare: cafea cu lapte
cina: vom vedea
Apropo de Coca-Cola, care e mai rea, cea "regular" sau "diet"? Eu beau regular, nu imi place gustul celei de "diet", dar mai ales ma sperie suspiciunile ca indulcitorii sunt cancerigeni.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Anca sper sa nu te super pe noi...e bine ca ai slabit 2 kg insa cel mai bine e sa fie date jos for ever....Asa cum spunea si Ramo si eu le-am dat jos rapid pe cele 4 si cam stau cu frica in san ca o sa ma trezesc cu ele inapoi. Carina a subliniat cel mai bine faptul ca trebuie sa ajungem sa ne intelegem corpul si sa stim cum functioneaza la capacitate maxima...Acum putem face asta...nu mai e ca pe vremea bunicii. Deli ce poze minunate ai la semnatura! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
nu sunt eu asa de suparacioasa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
pepene spune:
Anca, si eu sunt de parere sa o iei incet. Parerea mea este ca e foarte important sa nu te simti ca dieta de priveaza, ca te constrange prea tare. Altfel, s-ar putea ca mai tarziu organismul sa isi ceara drepturile, sa i se faca pofta exagerata de anumite lucruri "interzise" pana atunci. Eu zic ca un echilibru e de preferat pe termen lung.
louisea spune:
O saptamana, o luna si o primavara minunata tuturor Si www.domx.dk/images/forar.jpg" target="_blank">un martisor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
pepene spune:
Gusta, nu-i mare bai, incearca sa te gandesti ca ai savurat tarta , dar ca nu iti mai e foame, si vei sari peste cina .
Si ca bineinteles, vei mai astepta un timp mai indelungat pana sa savurezi alta tarta
carina spune:
Zuzi: ma bucur ca ti-au fost pe plac si de ajutor retetele as ca va mai dau o sursa de inspiratie: http://www.foodchannel.com/sections/4-recipes?category_id=41
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/