Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
Neatza,
Ati primit martisor?
Si eu, am primit si bombonele buune, le-am papat repejor si, culmea, de sambata pana azi am slabit jumatate de kg, o sa mai pap daca e pe-asa
Asa imi place luna martie. Martisor, ziua femeii, ziua mea, anul asta de ziua femeii sarbatorim si 6 luni ale lui Noah...rasfat curat. Imi place tare!!!
L-am cantarit pe fi-miu. Are 8600 la 6 luni fara 6 zile, a luat cam 250gr luna asta (l-am cantarit imbracat dar ma rog, 200 gr tot a luat, ceea ce zic ca e f bine pt un bebe de varsta lui. Mai ales ca a luat in inaltime mai mult, se lungeste, arata a baietel mare
V-am zis ca am inceput sa ii dau ceai de fenicul, anason si chimen, ceaiul meu de tzitzi, adica. I-am dat la inceput cu lingurita, sambata am incercat cu biberonul prima oara si sa vedeti ca l-a acceptat, nu a baut decat 20 ml de ceai cu bibe, dar e un semn bun, ii mai pot da un bibe de ceai macar in parc cand sughite sau ceva.
Oricum, o izbanda, zic eu.
Noah mananca fff putin si des, adica sta cate 1 minut - 2 minute la san la diferenta de cate o ora jumatate, cam asa. Noaptea, de fapt dimineata pe la 4.30-05.00 mananca cea mai copioasa masa, goleste ambi sani, in rest...
Dar incepem noi diversificarea aia. AMR 6 zile. Ne batea gandul sa incepem acum pe 1 martie dar o lasam pt week-endul urmator.
In weekendul asta l-am carat pe Noah si la Mall (am gasit la Media Galaxy steamerul pe care il vroiam, am luat Tefal, (il aveti? va place?) si ne-am mai luat si un mixer cu picior, Braun, mie imi place mult marca aceasta, e f fiabila. Asa ca suntem pregatiti. I-am luat din Cora bavete, castronele, lingurita Tigex din silicon (ce scumpa e, nu ma asteptam), canitza cu cioc, in mare suntem gaaaaaata!
Voi incepe cu morcov la steamer, am vazut bio, dar dovlecei nu am gasit bio. Bashka in Cora aveau dovlecei din China, mooama ce formatati erau, crescuti cu melamina, 130 ron/kg sa iti intoxici copilul. :(
Am pus mai multe poze cu noi trei si noutatile saptamanii aici, daca doriti sa vizionati.
Am vazut si eu pozici cu Ramo si botezul piticii, fff faine. Imi place de voi. Sa va traiasca crestina.
Nadina, fff galant Serban, mititelul
Miruna, toata stima, nu stiam ca lucrezi...eu lucrez de acasa dar pt firma noastra si asta and e nevoie sa fac ceva si tot nu am niciun chef, dar tu si cu 2 copii...
Pupicei si o saptamana superba va doresc.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
Paula-Laura spune:
Neata fetelor si O PRIMAVARA FRUMOASA sa aveti !
Felicic, am vazut iaurtiera in mediagalaxy din mall vitan, 80 ron(de fapt cred ca era 89 ron si m-a pacalit pretul psihiologic ). Era marca Severin(sau non-marca). Mai multe detalii nu aveau pe eticheta si cutia n-am gasit-o..
mai citesc din urma si revin
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babytza spune:
Preety noi il avem pe www.youtube.com/watch?v=abRWxBrpLBw" target="_blank">asta E pana la 13 kg.
Lidia ma bucur ca nu aveti nicio infectie !!!! Asta e o veste foarte buna !!! Sper sa ajungeti maine acasa
Cristina si eu am bucur ca papa, problema e ca nu mai adoarme la loc si e marait toata ziua din cauza asta....
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
mamidestefan spune:
am uitat sa va spun ..ca bilantul celor 2 saptamini de neliniste si stres ..e pierderea a 3 kg ..
m-am urcat pe cintar azi dimineata ..ca mi s-a parut ca m-am cam tras la fata ...si mie mi-e cam frica de caderile bruste de greutate.
acum sunt cu ochii pe sa nu scada productia prea tare ...ca oricum zilele astea s-a dus pe apa simbetei programul fetei ..si zi ..si noapte ..a mincat si la jumate de ora ...
mai rau e ca a inceput sa fac mucisori...nu multi..dar destui ...si e un pic ragusita..
am cam alergat-o ..zilele astea pe la spital ...si cum nu ma primea cu ea la Stefan..statea tati cu ea jos ..cit timp eu stateam cu Stefan...si a cam plins ..ca nu ii mai place sa stea cu tati..se pare...noroc ca mai prinde cite o repriza de somn..ca altfel..greu ma mai rupeam de ea
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
musettepink spune:
Eva unde ai gasit morcovi bio?
Am fost si noi in weekand la marele magazin bio leacul....personal nu mi-a placut,nu aveau deloc legume,nu aduc decat intr-o zi a saptamanii iar restul produselor nu m-au incantat.
de Luca
Boo spune:
Neata si de la noi mai pe la mijlocul zilei !
CD imi pare tare rau ca esti amarata si ca Mikul e in greva, sper sa treaca repede si sa isi revina
Mamidestefan ma bucur ca azi sunteti mai bine, poate a trecut nebunia si sunteti pe drumul cel bun.
Noi nu am mai fost la Babyexpo, am zis ca nu mai vreau sa cheltui bani mai ales ca fusesem la Ikea vineri si am mai luat de acolo diverse lingurite, babetele... etc.
Avem deja o saptamana de cereale. Suntem foarte incantati de ele. Mananca cate 160 ml de lapte + cereale si aseara a mai vrut chiar. I-am facut cu lapte praf, nu a fost deloc incantat dar a mai mancat cateva lingurite.
In saptamana asta a luat 100 gr. Eu zic ca e ok. De azi incepem masa de la 14 cu morcovi. Sunt foarte curioasa cum o sa fie. Am inaugurat si "masinaria" de facut mancare. Ieri am fost in piata si am cautat cei mai urati morcovi posibili. Pe aia i-am luat. Niste scofalciti Dar cica aia sunt buni, ca nu au avut mai mult ca sigur pesticide si alte dracii in pamant.
Azi de ce e asa urat afara ???? oare pt ca e luni ?
gaia.nevia spune:
Preety, noi avem pat pliant dreptunghiular de la miniblu. Si eu m-am tot intrebat daca nu trebuia sa iau patrat... dar nu am vazut nicium model pentru care sa gasesti si saltea si cearceafuri, cele patrate sunt concepute ca locuri de joaca si nu au decat o saltea foarte subtire, din plastic = transpiratie...
pentru patul dreptunghiular am cumparat saltele si cearceafuri de la ikea, pe dimensiunile 60/120 se gasesc multe variante si culori.
Dupa ce a depasit momentul cu rasucitul in jurul fundului propriu (pe spate ca ceasul) si blocatul pe dimensiunea scurta a patului, s-a jucat foarte frumos in el si nu mi s-a mai parut mic.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Boo spune:
Eu mai stiu de un magazin bio, Puca se cheama (nu stiu daca asa se scrie sigur), dar stiu ca si acolo au legume. E undeva pe langa Sala Palatului. Dar nu stiu exact unde. Dar vreau sa aflu si poate facem o plimbare pana acolo.
Noi de azi suntem singuri pana vineri, saptamana viitoare la fel.. trist fara tati acasa. Chiar daca venea doar la 7 acasa, simteam si eu ca nu sunt singura
gaia.nevia spune:
pana la urma febra lui Teo n-a fost chiar asa, doar in vizita. de azi dimineata tuseste si are si ceva mucisori. nu pare prea rau, nu are febra... i-am pus marimer in nasuc si l-am trecut pe medicatia naturista si homeopata: sirop de muguri de pin, oscillo, coryzalia...
daca nu se linisteste cu tusea o sa ii dau si stodal (pastilute, nu sirop, nu a avut niciodata efect la el).
sper sa nu inceapa si radu...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!