Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Fetelor as vrea sa iau un patut pliant si nu stiu de care sa iau....adica sa iau unul din acela gen patut dreptunghiular sau sa iau unul patrat gen tarc? cele care aveti bebei mai mari ce ziceti? care este mai folositor(a se citi daca se joaca copiii in el?) si mai usor de transportat la nevoie daca mergem undeva?

Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

eu am luat un patut pliant de la chicco,personal nu-mi place cum arata tarcul si nici nu am vazut unul care sa se stranga asa tip umbrela ca patutul de voiaj sa-l poti lua cu tine undeva.Asa ca eu am ales un patut pliant pe care il voi folosi pe post de tarc acasa si pe post de patut in deplasare.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Preety leganul meu este pana la 13 kilograme.este ca acesta http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3856&c_id=153&cf_id=156
In bouncer Luca deja nu mai incape si cam toate le-am vazut ca sunt pana la 6 luni deci nu cred ca mai renteaza sa-ti mai iei.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD, asa rau imi pare de Mik, nush cum sa te ajut.... dar tb sa incerci sa iti pastrezi calmul, ca sunt sigura ca se transmite si la el si mai rau e.... sper sa ajute vitaminele, nush ce sa zic! Of, ma gandesc mereu la voi!

Nerantula, sotul tau seamana cu al meu... care intra in panica atunci cand plang micutii, doar ptr ca nu stie cum sa ii ajute, ptr ca nu stie ce au, nu ii cunoaste asa bine ca mine si nu intelege cand le e somn sau foame.... si nu are multa rabdare. Dar nu face nimic cu rautate si cred ca asta e si cazul sotului tau. Poate e doar o fire mai temperamentala sau poate doar se sperie ca nu stie cum sa il ajute pe Gruia, cum sa il linisteasca.... ai rabdare, spune-i tu de ffff multe ori ce sa faca sau care e cauza plansului... cu timpul, o sa se obisnuiasca si o sa stie ce sa faca, macar ca te-a auzit pe tine de atatea ori si a tinut minte. eu asa procedez... si nu mai fii supi!!

Nikolici, e trist ce se intampla sora ta! Pe mine ma trec fiorii cand te aud, caci si eu mai vreau eu bb si sotul nu... sau nu inca... in fine, stiu ca situatia e total diferita.... sper ca sora ta sa isi revina cat mai repede si sa i se implineasca visul. Si, daca vine in tara si veti fi una langa alta, cu siguranta o sa fie totul bine!
Ah, si hai cu testul ala ca mooooor de nerbadare....

300, sa va traiasca micuta crestina!!!!! Super pozele, dar mai ales Anda....[oalala]!

Lidia, cum mai sunteti azi??????

Monica C, multumesc! Sunt deja ffff mandra de comorile mele, de toate 3! Da, e obositor, dar mai mult decat atat e frumos..... nu as fost mai fericita nicicum daca lucrurile stateau altfel...

Feli

Bitza, sa-ti traiasca flacaul de 6 luni, sorry ca eu ieri n-am fost la raport.... va pupam, sa fiti sanatosi si papaciosi!

Cu intarziere LA MULTI ANI de martisor si sa aveti o primavara calda, si la propriu si la figurat, plina de zambete de copii, o primavara cu sufletele curate si usoare!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

CD, , si eu am avut ceva experiente urate cu spitalele de stat, dar nu chiar asa.... si o sa nu te mai gandesti!
sa stii ca noi eram cei din parc, eu chiar aveam ochelari de soare... hehe... eram cu tati si cu socrul, ca noi nu avem masina si m-am suparat ieri ca nu puteam sa ajung la targ si uite asa a venit socrul si ne-a dus si a stat cu noi si la plimbarica vreo 4 ore.......... imi pare rau ca nu te-am vazut, mi-ar fi facut placere sa te cunosc! Dar lasa, poate alta data! Da' daca ma mai vezi, trage-ma de maneca, pls!

Preety, eu cand cautam balansoar, ca acum nu mai vreau, tot ce am gasit era pana in 9-10 kg.... adica atata suporta ca greutate.... deci inca vreo 2-3 luni, nu? nu cred ca e rentabil.... nu stiu, sper sa te ajute fetele cumva, parca Babytza avea unul ptr soricel tare fain, asa imi amintesc din poze.

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Sa stii ca si eu te-am vazut in parc ...mi s-a parut ca te recunosc dupa poze ..erai cu un hun si incercai sa ii dai laptic...si era si un nene mai in virsta cu voi ...
dar eu nu am indraznit ..eram cam grabita ca vroiam sa ii iau ceva puzzle-uri lui Stefan ..sa il mai bucur de martisor...si stiam ca scrisesei ca nu ajungi la babyexpo...asa ca am zis ca poate mi se pare si sa nu deranjez asa oamenii ..

leagan eu am unul de la Stefan ...asa :
http://www.muc celmic.com/leagan-electronic-vise-frumoase-smart-swings-p-402.html
...rezista pina la 15 kg...l-am folosit la Stefan ...si e foarte bun si pentru Izabella ..si a fost folosit nu gluma..zi de zi ..pina aproape de 2 ani

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata mamici! sa avem o primavara frumoasa si sa ne bucuram maxim de puiutii nostri! O pt. toate mamicile si bobocelele frumoase!
Va multumim mult pt. urarile de la multi ani, caci da, pe 26.02 am implinit 5 lunite.
V-am citit, insa n-am mai apucat sa scriu nimic din cauza de gingiuta inflamata si bebelina mataita.Se pare totusi ca in ultimele 2 zile a inceput sa tolereze mai bine durerea sau n-o mai dor gingiutele asa tare.
O veste buna este ca sambata, cand am avut intrunire cu familia reunita(parinti, sora, bunici, socrii, nasi, adik vreo 12 persoane) Eva a socializat foarte bine, n-a mai plans cand i se adresa cineva si nici atunci cand s-a jucat cu cei prezenti. Un pas inainte si o piata luata de pe inima lu' mami care se pregatise sa anunte familia ca nu mai participa la reuniuni de genul pana nu se cuminteste Eva .
Lumi, cred ca ti-e foarte greu cu hunii plangaciosi afara. Si Eva mea se comporta cam la fel, nu vrea sa stea in carut decat atunci cand doarme, iar in ultimele zile am scos-o afara si cu carutul si cu marsupiul...va imaginati voi cam cum aratam.
CD, sper ca Mikul sa revina la sentimente mai bune vis-a-vis de papica. Cu dintisorii cum sta? te intreb pt. ca ieri, Eva mea a facut o semi greva a foamei...mancase la 9 dimineata, iar pana la 17 nu a mai vreut neam biberon, a refuzat si lingurita, insa eu sunt convinsa ca a fost de la dintisori.
Lidia,o si un pt. o mamica incercata.
Lala, am vazut filmuletul cu printelese....superbe!!! Si eu imi doresc 2 fetite tot cam la diferenta de 2 anisori, iar acum vazand filmuletul vostru mi-ati facut pofta!!!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Uitasem...un special pt. Andy_galro si piticul Andrei...de fapt sunt 2 (unul de la mine, celalalt de la Eva)

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Salutam bobocimea!

Multumim frumos de urari, pe 28 ne-am "maturizat", am facut 6 luni .

Am mai incarcat pe contul de 4shared niste muzica si ceva carti.

preety eu il am pe www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4707&c_id=153&cf_id=158" target="_blank">asta si merge pana la 18 kg.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Felicic, felicitari pentru bebe mancacios. E mare lucru sa incepeti cu dreptul.

Babytza, lasa ca e bine ca recupereaza.

Nikolici, am zis sa nu te intreb pe mess cum e cu testul ca gasesc dimineata rezultatul pe CD. Si cand colo tu ne tii pe jar. Petrecere frumoasa la munte.

Mamidestefan,si eu sunt cu gandul la voi sa fie bine.

Simodina, ce imagine frumoasa cu 2 frati care se joaca.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Lidia, cum mai sunteti azi??????

GHIDUL MAMEI

Am scapat de febra ... de aseara nu a mai facut ...si a reusit sa se ridice din pat.

A fost vazut de TOMESCU ...el zice ca nici vorba de SHIGELLA ...
mai degraba e o amigdalitta foarte urita..posibil luata de la victor babes ..combinata cu enterocolita...

nu stiu ce sa zic ...eu am facut zeci de amigdalite ..cind eram copil...dar nici una atit de urita...

orim sunt sanse sa fie externat miine ...daca continua sa nu mai faca febra...slava domnului ...ca il vreau acasa...nu mai zic ca o sa ne usuce de banuti

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi sa stii ca nu doar hunii au zile bune si zile cu lacrimi afara ...mai avem si noi. Ieri spre exemplu am iesit cu el in curte la 12 dupa masa de legume. Si ne-am hotarat sa mergem in Herastrau. Asa ca am pus copilul in masina si am plecat in parc. Pe drum insa , s-a trezit . Nu mi-am facut griji stiind ca la pranz doarme pana la 3 ore afara, eram convinsa ca in parc va adormi la loc. Ne-am intalnit cu niste prieteni cu copilul si am inceput plimbarea. Dar dupa mai bine de ora in care am facut tot posibilul sa il adormim am renuntat si am plecat spre casa cu un bebe urlator Si imi dau seama cume pentru tine, noi cu unul nu ne-am descurcat sa il linistim nici in brate nici in carut nici cu avioane....cu nimik....dar tu singurica cu doi....
Aaaa si evident ca a dormit instant in masina si am mai stat cu el in curte 2 ore sa se trezeasca....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput