Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
cristineescu spune:
Joy, am vazut cel mai frumos martisor din primavara asta.
300, felicitari pentru micuta crestina!
CD, e ciudat ca medicul sa-ti spuna cu asa usurinta ca e anorexie si sa nu-ti dea si solutii. Vad ca tu esti optimista, faci haz de necaz. Ce e de facut? Poate sa mergeti la munte, la aer curat. Sau sa iesiti mai mult afara. Poate ar trebui sa schimbati ceva din rutina lui. Asta daca nu e o problema medicala. Sau poate e o perioada doar.
Sper sa fie mai papacios in curand si sa auzim de niste kg puse pe copane.
Khristin
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
andy_galro spune:
300 sa va traiasca micuta crestina si sa fie la fel de cuminte ca si pana acum!!!!
Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andy_galro spune:
Fetelor as vrea sa iau un patut pliant si nu stiu de care sa iau....adica sa iau unul din acela gen patut dreptunghiular sau sa iau unul patrat gen tarc? cele care aveti bebei mai mari ce ziceti? care este mai folositor(a se citi daca se joaca copiii in el?) si mai usor de transportat la nevoie daca mergem undeva?
Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
luminita2008 spune:
Neatza si de la noi....
am lipsit ieri de la raport din cauza de zi frumoasa si bebeii scumpi pe care i-am scos afara si n-au plans deloc deloc.... acum unul doarme si unul se joaca cand cu piciorul meu, cand cu al lui, cand cu jucariile...
sunt insa supi.... avem probleme si mai mari cu masina... azi a mers tati cu ea in service si, unde noi credeam ca e doar ambreiajul de vina, ei bine nu, e si cutia de viteze varza.... si inca nush cati segmenti, rulmenti si altele de gen... se repara, dar costa... cred ca ajungem la 50 de bulioane si nu-i a buna.... si tati e cu nervii la pamant... a inceput saptamana bine rau...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
preety spune:
CD mikul sa treaca "greva foamei" si ma sa va dea Dzeu rabdare sa treceti peste perioada asta proasta! Nu cred nici eu ca e anorexic la o varsta asa frageda...
Nikolici... cat ne mai tii in suspans?
Noi avem alta problema... seara la culcare urlam iarasi din gura de sarpe... nu stiu ce sa-i mai fac s-o linistesc... o tin in sus, o masez pe spate, o masez pe burta, o mangai pe cap, o legan in toate pozitiile inchipuite... si nimic... urla nevoie mare si plange cu lacrimi si trage basinute... se linisteste doar daca o ridic si ma plimb cu ea... atunci tace brusc... Tasu zice ca se preface da io chiar nu cred ptr ca n-o plimb de obicei in brate ca sa zici ca e obisnuita asa si asa-i place... eu cred totusi ca o doare burta... da cand o apuca criza nici ceai nu pot sa-i dau... Nush ce sa-i mai fac... asa e fiecare seara...
Si uimitor de vreo saptamana si-a rarit mesele... papa cam la 3 ore nu la 2 ca pana acum...
Of Lumi ce rau imi pare. Dak te putem ajuta cu ceva
Voiam si eu un sfat ... as fi vrut sa-i iau balansoar dar nush de care ... ca-mi trebuie unul mai rezistent ptr ca dak pitica are acu 7,5 kg ... sa nu ma tie doar 2 luni si gata... aveti vreo idee?
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
luminita2008 spune:
Preety, sar'na de info privind scaunul de baie, acum am inteles. O speciala de martisor de la Robi ptr Sorina! Va am!!
CosmyB, nu am carucior cu maner reversibil a i sa ii pot pune cu fata spre mine... si eu m-m gandit la asta, dar acum... ce sa fac, ca nu-mi vine sa dau alte 8-12 mil pe un alt carut... dar sa stii sa ieri a fost mult mai bine, nici macar o data nu au plans, n-am uzit niciun 'oac', nimic... am stat si vreo 4h afara, am si papat in oras...asa ca, pana la urma, sper doar sa fie o treaba de obisnuinta.
Baby_boy,
Alexa, noi am renuntat la cosmonaut tocmai ptr ca ma gandeam ca plang din cauza lui... fie de cald, fie tot asa, ca nu suporta sa fie stransi... dar nu, tot asa au facut acum 2 zile. partea ciudata rau e ca nu fac mereu asa! Acum ma gandesc ca batea putin vantul si poate asta i-a deranjat.... desi nici cu vantul nu e prima oara cand ne intalnim... of of... mai incercam, mai vedem...
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Paula Laura, si noi plangem (si) daca ne intra soarele in ochi... asta daca nu cumva dormim... hihi... merci de aprecierile la adresa hunilor!
Angelynna, Babymom si sar'na de incurajari! Cresc ei si o sa fie mai bine, asa zic si eu!
CD, , si eu am avut ceva experiente urate cu spitalele de stat, dar nu chiar asa.... si o sa nu te mai gandesti!
sa stii ca noi eram cei din parc, eu chiar aveam ochelari de soare... hehe... eram cu tati si cu socrul, ca noi nu avem masina si m-am suparat ieri ca nu puteam sa ajung la targ si uite asa a venit socrul si ne-a dus si a stat cu noi si la plimbarica vreo 4 ore.......... imi pare rau ca nu te-am vazut, mi-ar fi facut placere sa te cunosc! Dar lasa, poate alta data! Da' daca ma mai vezi, trage-ma de maneca, pls!
Preety, eu cand cautam balansoar, ca acum nu mai vreau, tot ce am gasit era pana in 9-10 kg.... adica atata suporta ca greutate.... deci inca vreo 2-3 luni, nu? nu cred ca e rentabil.... nu stiu, sper sa te ajute fetele cumva, parca Babytza avea unul ptr soricel tare fain, asa imi amintesc din poze.
GHIDUL MAMEI
simodina spune:
Neata!
Luminita ai observat cumva daca fac asa cand este vant? Eu cu Serban am avut probleme cu vantul, urla cum il simtea pe fata...
Preety, vrei bouncer sau swing? Ca leaganul nostru de exemplu e pana la 13 kg sau 9 luni zic ei, bouncer-ele eu stiu ca sunt pana la 8-9 kg nu mai mult...Sa stii ca si Mara a avut o perioada din aceasta pe la 4 luni ca si cum ar fi aparut colicii. Tot asa, numai la verticala se lasa...Si acum mai are si atunci bag wrap-ul vreo juma' de ora, o ora si se linisteste.
Luminita imi pare rau de problemele cu masina, nu aveti asigurare?
musettepink spune:
buna dimineata!
Laureta cu intarzierea!!!!!!!!!!
Simodinaimi pare rau de situatie. pe Serban,baiat educat cum duce el martisore la fete
babytza imi pare rau ca esti varza
Luminita imi pare rau de problema cu masina!
Cd imi pare rau ca esti necajita cu Mikul,te inteleg,tin pumnii ca vitaminele sa-si faca efectul!
Noi am sarbatorit martisorul cu o lingurita de cereale.Da...am inceput mare aventura a diversificarii si Luca s-a aratat incantat de cereale,totul a mers ca la carte.A fost un super weekand!
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat,revin daca imi amintesc.
de Luca
musettepink spune:
mi-am amintit,
300 sa va traiasca micuta crestina,vazut si poze,f f frumoasa poza in care dansati toti 3
de Luca