Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mah da' esti tare "acida" azi.... (ank)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Stefania, bine ai revenit!!!! Ne-a fost tare dor de tine!!! Ce face printesa?

Fetelor, sa aveti o primavara superba, numai cu bucurii, copii veseli si mancaciosi!!!!LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!!!!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare, salutare!

mai fetelor dragi, mersi mult ca sunteti asa entuziasmate... eu zic sa nu ne ambalam..poate nu e nimic...

mai astept cateva zile apoi repet testul...sa fiu sigura...

cred ca l-am facut cam repede, la vreo 2 sapt....abia astept sa vad daca mi se confirma!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Da da,nu e nimic,numai ceva cu ochisori.Ai vazut tu teste fals pozitive???Si la mine asa a fost,numai putin se vedea,dar era acolo.Asa ca...nu mai gasi scuze

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am de dat niste replici p'aci (intre timp am facut o baie calduta cu spuma si alea, alea...{:D]acu', pana-mi permit ca-i plecat odoru la bunici si al doilea inca nu stie pe ce lume e...)

lavi, da mai, liniutele erau ale mele, ca doar nu ale maica-mii..doamne pazeste-ma...

ank, asa oi zice si io peste un an...ca liniuta aia miorlaie si baga gaze...

va pup! abia astept sa vad confirmarea clara!ca io mi-s Toma Necredinciosu'...

va pupic! o zi minunata!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, am intrebat si io, n-am dat in cap... nu stiam ca vrei bb2 si ma gandeam ca poate e al unei prietene. felicitari si sa ai o sarcina usoara!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

La multi ani de 1 Martie! sa aveti o primavara minunata!

Andreea, FELICITARI! fa repede testul de confirmare...cred ca esti tare emotionata!

BB....o sa fie bine si fara mami...si ce repede plecati in concediu! Va invidiez! Iar Iasminica e o scumpa...

Stefania bine ai revenit! Ce mai face printesa mica? Ti-am scris mai demult si mail ca nu mai stiam nimic de voi...l-ai primit?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

buna
Le dorim tuturor fetelor martisoare si flori (virtuale, din pacate) si le uram LA MULTI ANI!!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mah da' esti tare "acida" azi.... (ank)

_

sper ca nu a vazut sotul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine v-am regasit iubitelor!
ehe..bine ca mandra doarme..asa pot sa postez si eu in liniste, caci desi o am pe mama la mine..ea tot pe mine ma prefera cei sa-i faci mama 'mama

despre noi va spun ca suntem bine, sanatoase,crestem,facem obraznicii cat incape..

stefy devine din ce in ce mai frumusicade' puiul cioarei(poze inca nu reusesc sa le descarc) are doar 8 dintisori,maselute nimic inca, merge in picioruse de aproape o luna(ma fugareste peste tot) , mananca de toate(special mancare gatita de'a noastra..bine ca noi nici nu prea condimentam mancarea si nici prea sarat nu mancam..asa ca cateodata se mai infrupta si ea

eu am mai slabit, ma simt ca domnisoara, mi'am mai ridicat moralul..drept dovada ca mai astept inca sa gasesc ceva de munca..de' cu romanii astia..cate mai combina ei pe aici, numai cand aud astia ca esti roman si nu te mai vrea cat ai fi tu de brav si racomandat...in rest e totul bine
am intarcat'o de vreo 3 sapt pe stefy...papa laptici acum la bibe si chiar la canita, papa binisor..nu prea am de ce ma plange si chiar nu as avea motiv

mai multe acum nu'mi vin in minte..mai revin eu pe parcurs cu istorii
va pup si va urez o seara placuta!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cine e atat de draguta sa-mi faca si mie un rezumat cam ce s-a mai intamplat pe aici..ca am lipsit ehee... eu sincer nu reusesc sa recopar..abia am citit asa pe diagonala cap. trecut ...dar e mult ... sunt vreo 7 luni daca nu ma insel..ce'a mai trecut timpul..ehee..avem copilasi mari

va pup

Mergi la inceput