pe ce bone se duc salariile noastre
offffff m-a ingrozit stirea de la protv cum aceea bona bate copilul ,, caci a facut pipi pe ea,, mititica,
Parintii se chinuie sa-i ofere copilului un trai decent si cand colo, vine o nenorocita si distruge copilul fizic psihic,, moral,, cine stie cu ce v-a ramane copilul ala, si cand te gandesti ca e de 1 an si ceva angajata,,
pt ce? pt sa le distruga copilul zilnic sa-l bata ce frica o avea micuta copila fiindca nu poate vorbi,
Le spun printilor sa nu se lase sa mearga pana in panzele albe, ce daca are 64 de ani? daca a stiut ca nu rezista cu un copil ca e nervoasa,, de ce oare s-a oferit ca- bona? nu o avea si ea nepoti?
sunt foarte suparata chair cautam de 3 sapt o bona, insa acum chiar ca m-am decis, prefer buget mai mic, in casa decat sa muncesc pt, o nenorocita
si sa-mi distruga copilul, nu stiu cum a scapat din mainile acelor parinti caci,,, eu simt ca fierb de nervi,, la puscarie cu ea, copilul ala poate sa fie traumatizat pe viata,
Dumnezeu sa aibe grija de toti copii
Raspunsuri
lisaelisa spune:
Ionela, 
Trebuia sa postezi subiectul la Scoli, gradinite, crese.
Oricum va fi mutat.
Eu postasem tot la Generale un subiect despre maidanezi si a fost mutat la Timpul liber - Animale mici.
Si ca sa-ti raspund la intrebare :
Oricati bani am da acestor asa zise bone, nu va conta.
Ele nu au cursuri de specializare. Tot ce fac ele pt copilul omului li se pare prea greu pt ca cele sarite de 50 si-au crescut copiii in crese, iar cele de 40 nu au nici-o pregatire.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
kariguld spune:
foarte dureros.....
totusi, care-i legatura bona-Dumnezeu?
subiectul asta mi se pare o refulare de nervi....
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Eseea spune:
si nu e normal sa fii nervoasa cand ai si tu copil mic si ai putea fi in locul parintilor acelei fetite??
eu ( si sotul meu, de asemenea) am zis ca strang de gat cu mana mea pe oricine ar face asta copilului meu, indiferent de motiv!!
sunt ff indignata, mi-au dat lacrimile instantaneu vazand ce palme incasa micuta! Parinti, va rog nu va lasati!!
Mami de fetita
si de baietel
37 +
ipearina spune:
Eu nu am vazut stirea si e mai bine pt mine. Sigur as fi plans! Acelasi lucru vreau sa-l transmit si eu parintilor: sa nu se lase induplecati si sa fie pedepsita!
BeLucci spune:
Daca parintii au pus o camera de filmat inseama ca " doamna" bona mai are ceva antecedente.
Nu credca supraveghezi un om in care ai incredere.
Mi sa parut revoltator ce a facut.
eunice78 spune:
Mda, eu nu am vazut stirea dar..eu am avut o bona care a traversat strada cu baiatul meu aiurea, prin loc nepermis si nici nu l-a tinut de mana..si l-a lovit o masina si l-am gasit la Terapie intensiva. Ea nici macar nu a catadicsit sa ma sune. Am fost anuntata de un doctor de la spital. Desi era deja aproape de un an la noi si parea grijulie, iubitoare..
Copilul e bine, a "scapat relativ usor"..
Acum am alta bona. Daca nu ai de ales..nu ai ce sa faci..
Asa ca mare grija la ce bone va angajati. Desi niciodata nu poti sa stii ce iti rezerva viitorul.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Natasa spune:
Ceea ce nu inteleg eu e de ce parintii prefera sa dea unei bone atit cit ar da unei gradinite particulare unde clar copilul invata mai mult si e ingrijit mai bine. Eu n-am vazut bone agresive, dar bone care urla, vorbesc numai in dezacorduri si birfesc familiile care le-au angajat am vazut de cite ori am fost in parc. Un copil foarte mic sta cu mama, apoi merge la gradinita/cresa daca nu exista bunici sau cineva de mare incredere cu care sa stea acasa. E doar o opinie, nu incerc sa conving pe nimeni!
lisaelisa spune:
Eunice, 
Cand ti-am citit postarea, in urma cu ceva timp, despre ce i s-a intamplat copilasului tau, m-am ingrozit. 
Ma bucur ca este bine copilasul. 
Nu ai luat masuri impotriva acelei creaturi iresponsabile ?
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
ina_nz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Natasa Ceea ce nu inteleg eu e de ce parintii prefera sa dea unei bone atit cit ar da unei gradinite particulare unde clar copilul invata mai mult si e ingrijit mai bine. Eu n-am vazut bone agresive, dar bone care urla, vorbesc numai in dezacorduri si birfesc familiile care le-au angajat am vazut de cite ori am fost in parc. Un copil foarte mic sta cu mama, apoi merge la gradinita/cresa daca nu exista bunici sau cineva de mare incredere cu care sa stea acasa. E doar o opinie, nu incerc sa conving pe nimeni! |
Nu toti parintii, dar multi dintre cei pe care ii cunosc eu, prefera bona ptr ca pe langa "ingrijit" copilul mai face si un mic menaj. Mai spala o farfurie, mai calca o rufa, baga un aspirator. Si uite asa nu e copilul ingrijit cum trebuie, pt ca o bona cu calificare nu v-a accepta sa faca menajul, se apeleaza la o "mamaita" de cartier care vorbeste in dezacorduri si scuipa seminte in parc, si nici casa nu e cine stie ce in ordine.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby