Mamici si gravidutze de Cluj - 113

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Aici sunt si fotografiile noastre.Din pacate,mi s-au descarcat bateriile si nu am reusit sa imortalizez pe toata lumea.http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=102834349XuWqHK&full=&upload=flash

Va sarut si ingerasii sa va aduca numai vise frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

TU dragelor tare ma bucur ca ne am revazut dar acum "pe bune "trebuie sa facem cumva sa ne intalnim numai noi ati vazut si voi ca "terminatorii "astia mici ne dau gata si nu reusim sa povestim nimic

legat de locul de joaca de la Polus nu pot spune decat ca e un loc superb in care toti copilasii se simnt f bine darrrrrrrr din pacate ora la care ne am dus noi a fost cam tarzie
daca ne am fi putut intalni undeva in jurul orei 13 sau si mai devreme(ceea ce era mai greu pt multe dintre noi )sunt convinsa ca era mult mai bine
acum am nimerit si cu o petrecere si cu f multi copii

ELENA scumpo imi pare rau pt ce ai patit ,totusi tinand cont ca se plateste ca sa stai la locul de joaca ar fi trebuit sa fie mai mult personal care sa supravegheze copii si sa fie si niste reguli ce trebuie respectate de toata lumea
bine ca totul e ok si tin sa ti spun ca arati f bine
multumim pt poze

ANDREEA nu se vad pozele :(

si puiutu meu a picat rupta de somn ,bine ca a reusit sa pape

http://picasaweb.google.com/sanda252003/INGERASIINOSTRILAJOACA#

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Scuze, nu s-au descarcat bine.Aici sunt.http://community.webshots.com/album/570394421KEqfcQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

si noi am ajuns cam rupte de oboseala,dar cu toate astea a adormit doar la 10 si 20,oriucm eu sunt multumita de progres,si a dormit de amiaza numa 45 de min.speram totusi sa adoarma mai repede..

ELENA cum ti-am spus si pe mess,pt asta n-are rost sa te superi si sa numai mergi la locul de joaca,a fost f aglomerat si cald.dar in timpul sapt si cum spunea si alex,mia devreme e mult mai liber si mai bine.niciodata n-am prins asa multa lume ca si acuma.

imi pare f bine ca ne-am vazut,ca SARA s-a simtit f bine,numai stia dupa care copil sa mearag si sa-l pupe,sa-l iubeasca,dar imi pare rau ca nu am avut timp sa vorbim cate putin sau sa cunosc mamici noi,am vazut o gramada noi dar nici nu stiam daca sunt de pe forum sau nu..

toti copilasii au crescut,am vazut adevarta cavaleri si domnisoare,frumosi si eleganti toti..

ELENA fost si fetita adoptata de matusa ta?ca ma vazut-o in ceva poze..

eu ma duc la nani...pe maine

si cu masa sarei nu-i intotdeauna asa,asa s-a intamplat in ziua respectiva..de obicei incerc si eu sa o tin mai mult nemancata ca sa ppae mai bine.dar tot nu resusec sa ppae felui doi sau cam ce-i fac eu....e mofturoasa si pretentioasa,prea umblu dupa fundul ei,de-aia cred ca e asa...somn usor

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata o dau eu

nu am dormit toata noaptea , iar cand atipeam numai cosmaruri aveam
foaret marcata sunt de ce s-a intamplat, daca eram afara ce se putea intampla??? nici nu vreau sa imi imaginez
toata noaptea mergeam la D sa vad respira e bine, nu face temperatura ...etc, sunt foarte periculoase cazaturile direct in cap si mi-e cam frica inca
inca imi tremura genunchi
de cum s-a trezit D moi-a zis mami topogan = capu , probabil inca il doare sau nu stiu ce sa zic

ma simt si un pik vinovata ca m-am luat de bietul copil, ei nu sunt inconstienti de ce se intampla insa aceea a fost reactia mea de moment, cand ma gandesc acum nu imi vine sa cred cum am reactionat

sper sa imi revin azi si sa ma linistesc, va multumesc pt incurajari si pt sfaturi

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Elena, linisteste-te...nu te mai consuma atata, da-l incolo de copil, nu-ti mai fa atatea mustrari de constiiinta

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

intr-adevar ieir au fost numai copii unu si unu , domnisoarele fff frumoase si cochete iar baietii fff cavaleri

ma intalnit-o si pe velenamaria pe care nu o cunosteam personal, o mamica tare drgauta iar Eduard foarte chipes

anca bv mamica, ce bine artei, ai slabit bine

Dragos a avut o tentativa de prins de fata, in rest a fost ok, la cata energie are nu i-am facut fata
daca vom mai merge numai cu tati va fi , altfel nu

va doresc o zi placuta

fugim la masa

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput