Mamici si gravidutze de Cluj - 113

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

nu trebuia sa reactionez asa dar pe moment asa mi-a venit, acuma trec printr-o perioada grea pt mine deoarece is foarte irascibila din cauza raului care ma chinuie de 2 luni, asta e ii o perioada mai grea si sper sa treaca repede si sa nu am afecteze

de Dragos se ocupa tati mai mult, deoarece eu stau majoritatea timpului in pat si la baie , groaznic si nu ii fac fata la cata energie are

cand sunetm singurei acasa nu prea ies cu el afara ca ma alearga tot parcu ....etc si nu sunt in stare de asa ceva

deci peripetia de la topogan era cam asa, erau cativa copilasi mult mai mari adika 5-6 ani care tot urcau in picioare pe topogan ,le=am spuns de nenumarate ori ca nu e bine sa urce pe acolo deoarece copilasi mai mici se dau pe el si ii incurca pe cei mici
Dragos a ajuns sus sa se dea , era gol topoganu la care un baiat mai rapid fuge pe el in sus iar dragos cobora in viteza, s-a lovit de el si a zburat direct in cap jos de la mijlokul topoganului peste copil, deja l-am vazut cu gatu rupt sincer , am avut un amre sok

sper sa nu fie de la sperietura insa ma doare rau in partea dr, groaznic, stiu ca au multa energie copilasi insa eu is pe spate cu toate si fizic si psihic.

i-am povestit la Clau peripetia si m-a mustruluit putin insa ce sa fac daca is nai irascibila in perioada asta

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am revenit si noi la treburile cotidiene.

A fost foarte frumos la intalnire, dar din pacate nu prea am reusit sa conversez cu toata lumea; Daria mea parca a fost "bagata-n priza".Abia am reusit s-o iau de la spatiul de joaca (cred ca a facut cca 20 ture de alergari), altceva in afara de colorat si fugit n-a tentat-o.La inceput era mai retrasa dar treptat si-a intrat in ritm.

A fost o adevarata placere sa revad copilasi maturi, preocupati de joaca si care mai de care mai frumosi si mai eleganti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!!

Am ajuns si noi acasa de ceva vreme, rupti de oboseala! Sara a plans pe drum de foame si oboseala, cred!!!!
Nu am prea apucat sa schimb 2 vorbe cu nimeni ca parca am tot alergat dupa Sara! Eu nu am mai fost la locul asta de joaca, dar nici nu m-a incantat! Pe Sara, insa da!!!Nu mi-a palcut ca a fost extraordinar de aglomerat! Sa speram ca scpam cu totii nevirusati!

Altfel, am ramas surprinsa ce mari au crescut copiii nostri, au deja personalitate, coloreaza, alearga, se cearta pe jucarii, fac nazbatii...parca mai ieri statateau cuminti in carucior!

Elena, ce s-a intamplat pe tobogan? Sper ca nimic grav!!!Pentru tine o diploma de merit ca ai rezistat acolo si graviduta cu rau!!!

Delia, mult aveti de tras cu virozele astea! Multi pupici de la noi pt fetele cucuiete si sarbatorita!

Diana, voi cum ati petrecut? Sau urmeaza in weekend?

NOi o sa avem un weeknd plin, e ziua soacrei sambata si a unui prieten bun! TRebuie sa onoram ambele invitatii!

Ma duc sa mai citesc ceva, in ultima vreme m-am pus din nou pe citit ca tare lenesa am fost!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, a fost o intimplare din cauza aglomeratiei. Nu trebe sa te superi si sa nu il mai duci pe Dragos acolo dimineata, cind e mai liber.
Ai reactionat ca o leoaica, e normal sa sarim in situatii de astea, dar la fel a actionat si mama copilului respectiv(eu nu am vazut faza, am prins ceva din discutiile de dupa).
Asta trebe sa ne fie invatatura si noua, sa ne controlam, pe cit posibil, in situatii asemanatoare.
Nu mai fi suparata, ti-ai aparat puiu cum ai simtit atunci!

Multumim de poze!

Patrick dupa ce am coborit si a vazut mesele: papa-papa... asa ca am bagat niste mcpuisor!

Noapte buna

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Doamne fereste, bine ca n-a patit ceva rau (Doamne Doamne il pazeste)!Asa-s copiii, foarte imprevizibili.Incearca sa te linistesti pentru ca-ti faci rau tie si mai ales bebelusului.

Sincer si mie acest spatiu de joaca mi se pare foarte periculos; am fost cu Daria prima data acum 3-4 luni si cand am vazut ca era in bile pana-n gat iar copiii mai mari sareau de la distanta in marea de mingi sau direct de pe topogane, am hotarat sa nu mai mergem.

Acum si dupa faza asta, probabil ca numai pe la 3-4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena si nu mai fii suparata. Multumim mult pt poze, noi n-am apucat sa facem asa ca ne bazam pe cine a facut. Alexia tocmai a vazut pozele si striga prin casa "ganu, ganu" - adica toboganu. Si mi-a adus papucii sa o incalt sa mergem la "ganu"

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, multumim de poze! Ai grija de tine!

Co, ati ajuns acasa cu tati?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am uitat sa spun, ce frumoase s-au facut toate fetele voastre!!! P a fost socat la inceput! Pacat ca a fost asa aglomeratie si nu au avut timp de dragaleala. S-au nimerit sarbatoritii aia, ca daca nu, era mai bine.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, nici baietii nu au fost mai prejos, sunt adevarati cavaleri.

Noapte buna!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ma bucur ca ne-am intalnit.Bea s-a simtit foarte bine,si i-a placut tare mult sa se joace,era in elementul ei.Mai ales ca acum a prins gustul umblatului si vroia sa exploreze tot.
Imi pare bine ca v-am vazut,ca nu ne vazusem de mult timp.Tare draguti au fost toti copiii.
Am facut multe poze,dar nu toate au iesit bine,unele sunt in miscare si nu prea se vad.
Acuma le incarc,sper sa reusesc,ca merge cam greu internetul.

Elena imi pare rau de ce ai patit,eu am vazut numai cand Dragos plangea si cand te certai cu doamna respectiva.Se vedea ca erai foarte speriata.Eu zic ca ai procedat foarte bine,ca era sa se intample o nenorocire.Sa-si supravegheze copilul!Linisteste-te,acuma a trecut.Ia un no-spa si stai in patut.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput