Mamici si gravidutze de Cluj - 113
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana13 spune:
Elena, P are 14 kg. Acum a inceput sa manince f bine, cred ca a mai pus ceva pe el.
Adriana, eu i-am gasit o bluza si nite pantaloni de vara la pret mic. Marimea a lor nostri nu exista, numai din greseala, dar eu tot intru pe aclo, ca imi plac tare hainutele alea.
Gabi, m-ai dus in eroare cu ora... bine ca ai spus sa nu ajungi la 5... ca ati fi fost satule de atita joaca, pe cind veneam si noi
Co
Carina! S-a facu P pupacis cu bb-ii, poate am noroc si imparte azi niste pupici
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
OK fetelor sunt destul de bine deci ne prezentam la intalnire 
CO puiule chiar n am mai fost la locul de joaca de f mult timp ,am evitat sa l frecventez dupa ce mi s a imbolnavit mamaruta :( asa ca astazi o sa chefuim din plin ,mai ales ca stiu ce mult ii place acolo
IOANA13 multumim de pont
,tare m as duce dar mi groaza de faptul ca trebuie sa ma invart cel putin 30 de min sa mi gasesc o parcare :(
ANCA-SOANSO super ca s a gasit dosarul ,ai scapat de o grija 
GABI sa stii ca de multe ori si mie mi se intampla sa incep so filmez pe Tiadris si sa nu mai fie la fel ca inaintea filmarii![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
ALEX29 spune:

LA MULTI ANI DELIA SI DIANA SI TOT CE VA DORITI ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE 

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
anca.b spune:

Delia, Diana

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
wow, ce bine e! cred ca s-a rezolvat cu burtica lui stefan. azi a facut de doua ori, insa consistenta a fost normala! ufff...
si eu ca toanta, abia aseara mi-am data seama ca am afine in congelator. i-am pus o lingura de boabe zdrobite in grisul cu lapte si gata...si i-au si placut foarte tare...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Ioana, Adriana, imi puteti spune mai detaliat unde e magazinul? Ca eu l-am mai cautat o data si nu l-am gasit.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
mami_alexia spune:
Ani, chiar vis-a-vis de noua intrare a magazinului Central.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Ioana13 spune:
Ani, cind intri sunt haine de oameni mari, mai este o incapere la stinga, acolo sint de copii. Si scrie Outwear Kids, pe linga niste bijuteriile alea vechi.
Ioana mama de
Ioana13 spune:
Diana, La multi ani!!!!! Multa sanatate, ca-i mai buna decit toate!!!
Delia, La multi ani!!!!! Multa sanatate, ca-i mai buna decit toate!!!
Ioana mama de
Gabriela77 spune:
Na, ca mi s-a sters mesajul de dimineata!!!!!
Revin acum cu cela mai calde urari pentru:
Diana si DElia, La Multi Ani, incredibil de fericiti!!!! Sanatate si fericire alaturi de puii vostri!
Ioana, si mie imi plac mult hainutele de acolo, eu foarte multe am achizitionat de acolo, au niste rochite si fustite superbe, e drept ca marimi mai mici, ce am luat pt la vara nu stiu daca-i vor mai veni!
Anca, ce bine ca si-a mai revenit Stefan!
Alex, ma bucur ca esti mai bine!!! Pote reusesti sa fentezi raceala cu fructe multe,ceaiuri, lamai, miere! 
Co, bine ca ai intrat sa spui ora exacta, ca eu zapacita cum sunt...
In cazul asta nu vom intarzia mult!Abia astept sa va vedem!Nu stiu cat ne vor lasa fetele sa povestim, insa!
Anca, ce bine ca a aparut dosarul buclucas!!!Inteleg ca te duci cu Elena, oricum noi cred ca intarziem putin asa ca nu as vrea sa te incurc! Daca nu ai cu cine merge, da un semn!
Ioana, bine papa Sara, dar si noi ne inscriem in randul celor care au mese mai rare, de fapt suntem la 3 mese principale si 2 gustari! Si desigur, laptele de dimineata si seara!
Andreea, Daria ce mai face? De fapt, o vedem azi pe domnisoara!
Raluca, voi sunteti bine?
Sara deja e la somn, azi a fost matinala, pe la 7.30 s-a trezit, asa ca a papat mai repede si acum face nana!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)