Mamici si gravidutze de Cluj - 113
Raspunsuri - Pagina 17
soanso spune:
ELENUTA, mersi , astept sa ma suni
,eu acum merg acasa sa o culc pe Sorana care e la mine la servici ,si porma ne pregatim de intalneala!
pupici
Raluca spune:
Gabitza...in linii mari suntem bine! Poate reusim sa ne vedem...suntem datori cu un martisor domnisoarei( intre timp l-am mancat....)...poate un ghiocel duminica, daca ne permite vremea!
Co, nu venim.Eu am oroare de spatiile inchise de joaca...mai ales cum ca e epidemie de scarlatina(fara sa pun virozele ce circula)...asa-s eu mai friki![]()
elenuta23 spune:
abia astept sa ne vedem 
sper sa ma simt bine pana, dar si la intalnire ![]()
mergsa ma intind si eu putin pana doarme D sa fiu fresh
anca te sun pe la 5 si vb ![]()
Elena 12+
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca Gabitza...in linii mari suntem bine! Poate reusim sa ne vedem...suntem datori cu un martisor domnisoarei( intre timp l-am mancat....)...poate un ghiocel duminica, daca ne permite vremea! Co, nu venim.Eu am oroare de spatiile inchise de joaca...mai ales cum ca e epidemie de scarlatina(fara sa pun virozele ce circula)...asa-s eu mai friki Raluca mami de Ilinca si Mihai |
ne
sa fie totul bine si sa nu avem probleme de genu, mai ales ca vom si gravidute pe acolo.mi-ai dat emotii, eu cred in cel de sus si cred ca oricat te-ai feri daca e sa iei tot iei, poate idn parc...etc
Elena 12+
si
Dragos Stefan Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
dpop spune:
fetelor, va
si va multumesc tuturor pentru urarile voastre

tocmai am primit mail de la happy kids, si la ei e epidemie de scarlatina, au 5 cazuri deja la clasa a 3-a
velenamaria spune:
La multi ani Diana si Delia!
Cand putem da copiilor kiwi cu samburi cu tot? ramane doar putin fruct daca tot ma feresc de samburi!
o zi buna
adab spune:
Buna fetelor!,
dupa o sapt. foarte plina (cu party, botez, musafiri din plin, multi copilasi) reusesc sa dau si eu pe aici. Azi am condus-o pe sora-mea cu fam. la aeroport. Deci s-a linistit casa, dar Sara e racita de ieri. Nu putem veni deseara la intalnire
. Va dorim distractie faina. Speram sa nu ratam data viitoare.
Va pupam
.
puisorul spune:
VelenaMaria, eu i-am dat kiwi de la un an. Dar pentru ca ramanea tare putin daca taiam doar partea fara samburi eu deja ii dau cu samburi cu tot. Deocamdata nu a avut nici o problema, ma refer la alergii sau ceva.
Daca va intereseaza am gasit ieri la o farmacie naturista de vizavi de central un fel de vegeta de la Sanovita dar fara sare si fara conservanti. Eu am luat sa folosim si pentru noi pentru ca nu mai vreau sa folosesc vegeta sau cuburi pentru ciorbe.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Gabriela77 spune:
Fetelor, pe mine m-ati bagat in sperieti cu scarlatina asta...Pe Sara n-am vaccinat-o nici pt varicela, nici prevenar! Si eu evit locurile astea inchise. La Big mai merg, dar numai dimineata cand e superliber! um e scarlatina asta, ca nici nu stiu...
Raluca, inteleg ca a fost un martisor comestibil??? Noi suntem sanatoase, asa ca in curand venim in vizita! Ne e dor de voi!
Velenmaria, pai daca iei samburii din kiwi ce mai ramane? eu i-am dat de la incepu fructul intreg, de pe la 1 an, nu a avut nimic.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Bea iara nu prea papa de cateva zile.
La 4 si la 7,30 bea cate 140 de lapte cu cereale,apoi pe la 11 papa un out intreg,la amiaz,pe la 1 cand se culca cam 180 lapte cu creale,apoi la 4,5 vreo 2 linguri mari de carne,mai incolo un Danonino...Si seara la culcare cam 180-210 lapte cu cereale.Asta a mancat ieri...Aaa,si un sfert de banana in parc...
Gingiile sunt unflate,se vad si maselele ca ar vrea sa iasa,ca gingiile s-au marit,au luat forma maselelor...Oricum ma bucur ca a pus ceva pe ea pana acuma.
Ioana mersi mult,am sa ma duc pe la ea,sa vedem ce zice de Bea.Ca am observat ca Nitu nu prea se pricepe la digestie.Oare asta e mai buna???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)