Mamici si gravidutze de Cluj - 113

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena, Ioana, ma bucur ca v-au placut!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

la 5 e intalnirea sau 6? eu uit repede
speram sa putem veni si noi...edi nu mai are muculeti

Elena...si Edi face la fel...daca vede ca nu poate( nu i se da voie) sa se apropie de alt copil sa pupe , sa stranga atunci se pune pe strigat. din pacate nu-l pot lasa tot timpul sa faca draga draga ptr ca le mai baga si degetul in ochi sau gurita..si nu e tocmai placut.
pe mine cum ma prinde ca stau jos cum e calare pe mine..ma pupa, ma musca,isi baga mainile in parul meu ..ma dragaleste de ma termina sper sa-i treaca repede faza...acum mai nasol este ca arunca cu nisip in alti copii. nu vrea nicicum sa renunte..ia nispul in palma si se duce dupa ei prin tot parcul.

e o zi frumoasa..sper sa dispara noroiul si baltile ca sa ne putem plimba linistiti

salutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

mai am o intrebare, e cald la locul de joaka?????
ca sa stiu cum sa il imbrac pe Dragos

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Adriana..tare de tot..le cunosc si eu pe unele din copilaria mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

kitzy ,am intrebat ca parca citisem ca ai asistat la o nastere...cred ca nu am vazut bine si de aceea am crezut ca esti rezidenta in gine1...scuzeee

elenuta,alex, nu am gasit dosarul buclucas,as vrea sa-l gasesc sa scap de stres(oricum o copie a lui e la minister), am rascolit biroul de 3 ori plus in alte locuri pe unde mai merg eu.

am vazut azi o bebelusa nascuta sambata in Gine 1,vaii ce micutica era,ca o papusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA si eu ma regasesc in unele chestii scrise de tine
GABI ar trebui sa o filemzi pe mamaruta sa o vedem si noi
VELENA intalnirea e la 6
ANCA papa puiu painea prajita ?lui Tiadris nu i prea place :(
ELENA eu zic ca nu i o regula :daca mamei tale i a fost rau sa ti fie si tie ,poate ai noroc sa ti fie bine ,ca si astazi

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

elena, ma bucur ca iti e mai bine. la locul de joaca mie mi s-a parut foarte cald cind am fost. stefan avea body cu mineca lunga, o bluzica de bumbacel subtire si o vestutza si i-a fost cald. eu am avut doar o bluzica subtire si am transpirat toata...e drept ca am alergat de colo colo dupa copii...

alex, ii place tare mult piinea prajita. de fapt piinea e preferata lui in orice combinatie. ma bucur ca o maninca, in conditiile de acum. vestea buna e ca azi nu a facut decit o data kk, de dimineata. tot foarte moale, insa a fost doar o data...ufff...sper ca si-a revenit...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

V-am spus ca i-am dat lui Patrick tratament homeopat pt facut kk normal, ca el face de cind era bebe tot cacareze, ca oitele. Dupa o saptamina de cind a luat remediul, a inceput sa i se schimbe kk. Facea de 2-3 ori pe zi, dar numai cacareze, rar facea si normal si se chinuia tare. Acum face la 2 zile, dar muuult. Se goleste de tot. Si termina rapid si fara atita chin.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ANCA ms

mai fetelor pana la amiaza a tinut bine asta si aucma mor incet cat imi e de rau nu mai pot

am intrat sa vb Clau cu sora lui si am zis sa vad ce mai faceti

fug in pat ca vars iar

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Fetelor,la Polus e voie cu papucei???Bineinteles nu cei de strada.Ca Bea nu prea poate umbla fara.Poate venim si noi maine.
Ce am observat eu la Bea,ca atunci cand se enerveaza,ma musca.Sper sa o dezvat de acest obicei.

Ioana super ca vi s-a reglat scaunul.Sa-mi dai si mie date despre aceasta doctorita,ca as vrea sa merg si eu cu Bea,ca ea nu digera bine mancarea,are maldigestie.Poate este ceva si pentru ea.

Elenuta saracuta de tine.Lasa ca mai ai umpic si poate scapi de raul asta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput