Mamici si gravidutze de Cluj - 113

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA chiar in seara asta am facut si noi paine prajita cu unt si putin usturoi si culmea ca am avut succes ,a papat puiutu doua feliute +ceiut
IOANA 13 dragu de el ,ce bine ca i a fost de folos tratamentul
RAMO poti sa i aduci papucei mamaruteti ,sigur ca da

fetelor eu sunt putin racita ,sper sa fiu mai bine maine ,n as vrea sa ratez intalnirea

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Seara buna si de la noi!

Anca, ce bine c si-a mai revenit Stefan cu caca!
Alex, pai ia fa-te bine pana maine, cum sa ne ratezi??? F bien ca ai papat usturoi! Si Sara a papat cand am fost noi gripati paine prajita cu unt si usturoi si i-a placut tare mult, asa ca am repetat experienta! Cu filmatul, ai dreptate, uit chiar demult nu am mai filmat-o, dar in fata camerei nu mai e asa expansiva!

Fetelor, sa nu o deochi, dar atat de bine papa Sara in ultima vreme, a cam scapat de chinul dintilor, au iesit si caninii si maselutele, deci acum are cu ce!!!

Ioana, asta da veste grozava! Ma bucur ca e bine acum P cu kk! Sar nu are treaba cu constipatia, face de 2, 3 ori pe zi, fara nicio problema!

Dragelor, noi o sa intarziem putin ca il asteptam pe tati sa ne aduca cu masina, si oricum pe 17.00 nu ajungeam ca exact atunci se trezeste Sara, si n-a vrea sa o trezesc din somn. Incercam sa fim acolo pe 18.00~

V-am pupat! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Nu de la 18 e intilnirea? E de la 17?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

vai ce ciuda mie......am scris o gramada si s-a sters...mor de nervi,sunt sigura ca acuma nuamis criu tot

multumesc de raspunsuri,nu e cazul la mine de bb2...e prea devreme dupa ce le petrecute.nu ca nu mi-as dori,mi-as dori cel mai mult pe lumea asta,dar oricum macar sa stiu,daca cumva o sa se intample din greseala.sper sa i-au maternitate chiar daca nu-s angajata si imi platesc eu la stat.dar nu se i-a in considerare faptul ca inainte de 1 feb,adica de a incepe eu sa-mi platsec mi-a platit o firma un an.practic am fost angajata ca si coordonator de transport.

ELENA si eu sper sa ne vedem,SARA face la fel,te strange din dragoste.nu stiu cum sa reactionez,cateodata o cert sau ii spun ca nu-i voie,altadata o pup si eu cand o vad cu cata dragoste face.afara am noroc ca nu face,ii mangaie frumos pe copii,ii pupa finut,e o pupacioasa....face numai cu pers.dragi.

ALEX buna ideea cu painea prajita,SARA nu prea papa seara,cev ausor eventual,dar nu felul doi sau paine cu ceva.apropo voi la cat da-ti copiilor vostri cina??

noi am papat azi...04 dimineata -300 ml lapte

9jum ou fiert cu castravete,un danonino
13 supa de macris si putin felul doi(cartofi cu pui)
17 iarasi putin felui doi cu putina rosie,un mar copt
18 un kinder,baton cu miere si lapte
18 jum putin pui
19 jum putina banana si mar
20 jum un actimel
21 o branzica kidiboo,si inca putina banana....intre a baut ceai,ceva suc de porto,si inca ceva guma topitoarenoi deja suntem cu dulciurile..primeste zilnic ceva.dra prostia mai mare e ca familia,care e marea aflat ca ii dau.si acuma ba bunica-mea o muscatura de cioco,ba taica-meo cu guma topitoare sau orbit de copii,sau kinder....ba etc.azi si-a papat portia pt doua zile.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

scuze........puneam o intrebare acolo unde am scris ca nu se i-a in considerare faptul ca ma lucat inainte un an,adica a fost o firma care mi-a platit tot pana acuma la 1 feb de cand am inceput eu sa-mi platesc la finante si la sanatate ca sa nu am intrerupere pe cartea de munca...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

oau sara,da vad ca papati bine, am totusi o nelamurire de ce-i dai asa des mancare,de ce nu are mese delimitate la interval de cateva ore intre ele?

noi venim azi dar nu are cine sa ne aduca cu masina , cine ne ia si pe noi din Manastur de langa Union???
cine stie sa raspunda totusi la intrebare!
DE LA CE ORA E INTALNIREA AZI????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

DELIA, DIANA , La multi ani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
noi ne am mutat in Grigorescu pe langa Profi.
incercam sa ajungem deseara dar nu promitem nimic ptr ca mai am treaba cu mutatul.

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Soso no problem
Am asistat la nasteri, da in perioada de practica din scoala, nu acuma
Sara vad ca stati bine cu papa, da chiar....de ce-i dai asa de des sa pape? Ar trebui sa aiba pauza mai mare intre mese.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ramonella, am fost dr la Anca Ciugudean, are cabinetul in Grigorescu, pe Octavian Goga nr 39; telefon: 0740-810-900
Consultatia + remediul a fost 80 lei noi.

Fetele cu bb-i de marimea 80 sau mai mari cu 3-4 ani: au adus marfa noua si faina la magaznul de linga central, Outwear Kids. F colorate si vesele. 12 lei bluzitele. Blugii nu stiu ca nu m-am uitat, ca erau mici pt noi.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput