Mamici si gravidutze de Cluj - 113
Raspunsuri - Pagina 10
Andree27 spune:
Adriana ti-am trimis in pm adresa mea de mail ca pana fac poza mai bine ti-o arat pe mail!Despre brocoli eu i-am dat la Eric asa fiert!Si ii place!!!!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
mami_alexia spune:
Andreea, fiert si pasat sau in forma lui naturala?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
puisorul spune:
Anca, cum e Stefan? Sper sa fie bine si sa puteti veni la intalnire.
Brocoli i-am dat la Stefana foarte devreme pe la 8 luni. Il faceam la aburi si amestecat cu alte legume in piure. Eu il mananc doar tras la tigaie cu ulei de masline, sare si piper. Am mai aflat de o reteta buna pe care vreau sa o incerc: brocoli( fiert putin daca este crud, dar daca e congelat nu) pus intr-o forma termorezistenta si turnat peste el ou batut cu smantana, deasupra putin cascaval ras si dat la cuptor.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
eladea2005 spune:
Ca tot vorbiti de broccoli...eu am facut ieri reteta asta si a fost super delicioasa...pana si mofturosul meu a mancat ceva ...![]()
am fiert pe aburi broccoli, rosii si ceapa taiate felii, apoi am uns un vas jena cu unt, am pus legumele, bucatele de piept de pui din friptura(asta e condimentat), apoi am ras cascaval si la final am pus smantana amestecata cu un ou... am lasat-o la cuptor pana s-a rumenit putin si gata! pofta buna!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
neata
ce bine suna reteta Ani o voi face si eu
ADRIANA eu pun borcoli la fiert in apa care clocoteste deja si las cam 5 min ,apoi ii scot ii las la stors si ii calesc in putin ulei de masline +putina sare
pt TIADRIS nu i calesc ii toc marunt si pun in piure ...dar sincer nu e mare fan ,o mai pacalesc cateodata sa pape
tu fetelor voi cand le aratati bebeilor desene pe computer stati cu ei sau ii lasati singurei sa se uite ?
as vrea sa i cumpar mamarutei un dvd mic pt masina ,mi ar prinde tare bine la drumuri mai lungi ,aveti ceva recomadari ?
GABI nici nu stiu daca vom gasi ceva sa ne multumeasca :(si sincer nu cred ca s chiar asa pretentioasa dar pur si simplu majoritatea creselor lasa de dorit si daca dau un ban in plus fac un efort destul de mare ,mai ales acuma ,dar macar sa stiu ca puiu e bine
oricum curand va trebui sa ne hotaram :( 
RAMO super ca ai gasit pe cineva de incredere pt puiut ,ai grija ca acu incepe sa escaladeze peste tot ![]()
ANCA ce face puiutu ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
mami_alexia spune:
Multumesc pt retete.
Alex, eu ii pun filmuletele, lapopul sta pe birou iar ea pe scaunelul ei si se uita. Asa nu trebuie sa stau langa ea fiindca se da jos singura de pe scaunel cand se plictiseste. (scaunel mic , nu scaun de masa)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
Ce super Adriana draga ca sta asa cuminte si nu se urca pe birou
asa mai zic si eu
la noi nu sunt sanse sa procedam la fel ca voi :(![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
dariandra spune:
Abia astept sa ne vedem joi cu scumpeii nostri dragi.
ADRIANA - Dariei ii place f. mult broccoli si i-l pregatesc asa:
- la cuptor (dupa ce l-am fiert cca. 5'), il pun intr-o tava unsa cu unt sau ulei de masline, impreuna cu usturoiul taiat marunt; deasupra bat 2-3 oua cu putina smantana si inainte de a-l scoate din cuptor cu cca 5' adaug cascavalul ras
- fiert 5-10' simplu sau in combinatie cu dovlecei si fac un sos din lapte unt, putina faina si o foaie de dafin
Pofta buna pentru Alexia draga!
Felicitari viitoarelor mamici! Fiecare sigur ca procedeaza dupa cum considera, dar sincer eu cred ca in momentul de fata Daria merita toata atentia noastra iar din punt de vedere profesional e cazul sa mai lucrez putin, sa nu-mi ies in totalitate din ritm.
Intr-adevar a fost o etapa inedita si consider ca merita sa stai 2 ani acasa daca ai posibilitatea - am trait in fiecare zi, clipe magice alaturi de iubirea mea, am investit dragoste, sentimente, toate numai pentru EA.
anca.b spune:
salut fetelor. merci mult de sfaturi si de urarile de bine.
sa stiti ca am aplicat aproape tot...orez fiert, morcov fiert, brinza de vaci, banana, prajiturele de orez...aseara nu a avut lapte...doar de dimineata i-am dat.
pina acum mi-a facut numai doua scaune, tot moi, dar macar fara mucus. iritatia s-a retras destul de mult, mai are cam pe un sfert din fundic...deocamdata ii dau cu cutaden. daca nu trece azi, de miine ii dau cu nidoflor.
eu am fost de dimineata la dentist, pt ca ma dureau vreo trei dinti la cald-rece-dulce. am crezut ca am vreo noua carie...nu a fost cazul. din pacate mi-a avansat paradontoza, radacinile sint expuse si sensibile, fac tratament... nu pot decit sa sper ca nu se agraveaza...ca de vindecat ... nici o sansa.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii