Mamici si gravidutze de Cluj - 113

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dpop, bine ati revenit! Ce repede au trecut zilele, ca noi tot pe aici, tu macar ai schiat. Ii gasim pe copii schimbati si dupa 2 zile, dar dupa mai mult.
Scaune de masina poti gasi oferte la Cora si CArfour, aici baga oferte destul de des pt copii.

Ramonella, din cauza crizei e faliment la firma voastra? Tare nasol!

Adriana, P se uita pe calculator la poze si filme cu el Incontinu face prin casa dupa mine: bebe, bebe... Cind are chef de Bebe Einstein: coco, coco.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, Alexia s-a saturat de Baby Einstein. Acum e fan Teletubies carora le zice "babi" si Mickey Mouse caruia ii zice "Maiki".Stie cantecelul ABC, il cantam impreuna, eu cu versuri, ea cu melodia iar aseara mi-a cantat Twinkle, Twinkle Little Star cam asa: "Tincle, Tincle lit ta ta " . Ea si cu Patrick sunt cam intr-o minte, iti dai seama ce spectacole ar face impreuna

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Pentru scaune de masina incercati si aici : http://www.marosbike.ro/index.php?modul=catalog - la articole copii, scaune auto.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Anca, saracul Stefan, e nasol cu iritatiile astea la fundulet, si noi suntem sensibile, dar am observat ca totusi o pateam f frecvent cu Pampers, de cand am revenit la Happy, nu am mai avut probleme. Daca nu merge Cutadenul, poti incerca si Nidoflor, la noi a functionat bine in cazurile mai grave!

Ramo, nasol cu situatia asta financiara, imi pare rau ca ati fost asa grav afectati!CE norocoasa esti ca ai gasit o bona pt Bea!

Alex, auzisem si eu de gradi aia ca e nasoala! NU stiu, eu inca nu am gasit-o pe cea...ideala!

Adriana, multumesc de pontul cu animatia Youtube, eram deja in pana de muzica buna!

Noapte buna, va doresc!

Cici, mie mi-a placut de Muresan in timpul sarcinii, insa nu mi-a placut ca a fost in concediu cand am nascut!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ANDREEA-eric la asta ma gandesc si eu ,tare mult mi ar placea sa fie bebeii apropiati de varste dar in acelasi timp ma regasesc si la cele spuse de GABI

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Alex, din pacate nu le putem avea pe toate...dar, ce pot eu sa-ti spun e ca , in jurul meu am exemple atat de familii cu copilasi de varste apropiate, cat si familii cu copilasi cu diferenta mai mare de varsta intre ei...si eu personal am considerat ca e mai bine asa...pentru mine, pentru ei, pentru noi... asa ca...fiecare ia decizia pe care o crede corecta la un moment dat pentru familia lui...sigur sunt argumente pro si contra pentru ambele situatii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Buna dimineata tuturor!

Anca-cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

Anca, cum e Stefan? Ce mai ziceti?sa nu fie nimic deosebit...

Ramo, bravo petnru Bea! Vezi ca toate se intampla la timpul lor??? O sa fie totul bine si cu mancarea si cu restul...doar de timp au ei nevoie..

Adriana, unde va uitati voi la Teletubbies? pe calculator? sau? eu am vrut sa-i cumpar o jucarie de-asta, care danseaza si face mai multe chestii...e tare haioasa...doar ca acum nu stiu daca l-ar mai interesa...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza si de la noi,

Cici bine ai venit si sarcina usoara!Eu am anuntat la servici ,adica mi-am anuntat neofcial sefa mea directa dupa o luna ,si apoi eu avut avut ceva probleme si am fost internata in spital si la mine atunci s-a aflat oficial si la departamebtele de mai sus!Cat despre dr Muresan eu inca nimic bun nu am auzit de dansul!

Adriana noi o avem pe Po,intr-adevar nu e uata de aici.Daca vrei ma intresez cat e in Austria si cand vin neamurile sotului meu de pastio acasa pot sa ii spun sa iti aduca!
Andreea cum te simti??

ooff nu7 mai pot sta ca naravasul asta al meu mic nu ma lasa in pace!
O zi buna tuturor!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Andreea, ii faci o poza sa o vad, te rog? Da, aici nu se gasesc si Alexia e innebunita dupa ei.

Andreea (Eladeea), pe youtube le urmareste.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Fetelor, voi cum gatiti brocoli? Si ati dat si la copilasi?

POZE ALEXIA

Mergi la inceput