America (153)
Raspunsuri - Pagina 9
Ramona J spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Mi-am amintit ca recomandase Carmenbr Mucinex si am inceput sa-i dau. So far so good, vedem ce o fi la noapte.
Liris, nu reusesc sa-i dau nici un fel de ceai, vitamine etc. Nici medicamentele nu le accepta pe toate, e o mare lupta! N-am ridiche neagra, asta ar putea sa aiba succes ca accepta mierea de albine. Poate ajung miine sa cumpar si s-o incercam si pe asta.
AB spune:
Liris scumpa sa fii iubita, sa fii fericita sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
Legat de herpes sper sa te sune back tanti doftora si sper sa te linistesti. Uite ca astia par mai putin incalciti
http://www.cdc.gov/std/herpes/STDFact-herpes.htm#Howspread
HSV-1 and HSV-2 can be found in and released from the sores that the viruses cause, but they also are released between outbreaks from skin that does not appear to have a sore. Generally, a person can only get HSV-2 infection during sexual contact with someone who has a genital HSV-2 infection. Transmission can occur from an infected partner who does not have a visible sore and may not know that he or she is infected.
HSV-1 can cause genital herpes, but it more commonly causes infections of the mouth and lips, so-called “fever blisters.” HSV-1 infection of the genitals can be caused by oral-genital or genital-genital contact with a person who has HSV-1 infection. Genital HSV-1 outbreaks recur less regularly than genital HSV-2 outbreaks.
Daca eu inteleg corect inclusiv prin sex poti la limita capata infectie genitala cu HSV1 la care tu ai deja anticorpi. Nu poti capata infectie cu HSV2 genital din HSV1 oral.
Hai ca maine te vei mai linisti.
Andrada spune:
Sa-l fi vazut pe fiumeu cum a facut ca a sunat superintendentul ca miine nu e scoala, "do the camel" dance, "chicken" dance, a sarit in camera la mamaie tipind:"in your face school!!" .
Dragoste de carte ce are baiatul asta, atita am reusit si eu sa-i insuflu
Andrada spune:
Onel am jmecherit YM-ul de la serv (m-am enervat ca ne-a distrus la toate conf) si acu nu ne mai intrerupe, trebe numai sa accepti, cind vine mesajul.
io sint aia cu numele si adresa funny:)
A
Andrada spune:
Liris, n-am idee cum sa te ajut, de curind am citit si eu intimplator un articol despre herpes si nastere cred ca AB zice f bine.
Sanatate multa !!!!
A
arminad spune:
Andrada,pai voi n-aveti calindar ,mama? D-ala de la scoala unde scrie ,cu rosu,cind e liber .La noi e pus la vedere sa nu cumva sa uitam,doamne fereste ca nu trebuie sa mergem a doua zi la scoala ca si noua tot asa ne e tare draga scoalaNu stim inca de dansurile alea de care zici tu ,da inca mai e timp
Oana_B spune:
Andrule, sa mai dai o data ca n-am stiut ce e.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Andrada spune:
Cica ninge pina la genunchi de-aia ne-a sunat intendentul pe reverse 911. Eu, aburel si ocebine sintem inzapezite.
Oh Onel mai dau odata fetita, nu stii numele meu si firma la care lucrez nauco???
A
CamiM spune:
Salut si de la noi!
Multumim tare mult pentru aprecieri..
Azi avuseram surpriza anului: din ciclul se intampla odata la 7 ani in Georgia ia uitati cum arata la noi pe strada: http://picasaweb.google.com/mamide2cirese/Martie2009#5308364549996157474
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Oana_B spune:
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!