America (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Oh, Cami ce frumos. Credeti ca e vreo sansa sa ninga si in Florida?

A venit un val de frig groaznic, ieri erau 30 de grade,azi a plouat, vant puternic si frig patrunzator. Tocmai cand mi-am comandat 2 perechi de papuci de la piperlime. Azi noapte, pe la ora cinci dimineata, nu aveam somn si am dat o raita on line care s-a lasat cu gaura in buget. Pot sa dau vina pe somnambulism:))

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Cami, ciresele tale au acelasi tata?

ssstt!!
cateodata ma minunez si eu dar asa am fost si eu cu sora-mea (ea bruneta eu blonduta)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pup si eu lumea la repezeala ....si cu intarziere pentru 1 MARTIE.

IoanaN,BUN VENIT!!!te rog mult sa ma doctoricesti un pic si pe mine,... sunt gravidutza in 4 saptamani,...abia ce aflai,...si ma pricopsii de 3 zile cu un rosu in gat de toate frumusetea,ba mai si tusesc de la gat si ca sa fie treaba completa azi am avut febra intr-una de la 39 in sus(39,2-39.7 la un moment dat).Doctorul de la fiv mi-a zis sambata sa nu ma puna pacatele sa iau alceva decat tylenol si lamaie,...dar nici aia prea multa,...si ceai fierbinte.Febra asta-i periculoasa la samburel?Mi-e o ciuda de-mi vine sa ma dau cu fundu de pamant,...asa cum face fiu-miu cand e frustrat rau de tot

Mergi la inceput

Bianca parca tu intrebai de asigurare: noi nu platim nimic (afara de copayment - 15 $ la office visit si 200 pentru internare) restul daca mergem la medic in network e acoperit 100%.

Liris la multi ani!sarcina usoara in continuare si nastre usoara ca se apropie Ce zi frumoasa de nastere ai si tu si Mirela!

Mirela sanatate maxima. tinem pumnii sa treaca repede.

Miere ce dulce-i Aian.. cum sade el la masaj..

Ancadm multa sanatate fetelor! A scazut febra?

OanaC da.. Sabina merge singurica de la 9 luni si o saptamana - si cu asta s-a dus is ultima mea umbra de liniste si pace. Cat inca mergea in patru labute mai erau lucruri la care nu ajungea , acum e durere..

Ramona multa sanatate pentru Ana texana..Tot cu Mucinex am scapat si noi de tuse.

Acsor multa sanatate si voua!!

Andrada e grozav Marcu!!

Ciuf multa sanatate si spor la treaba!

Mergi la inceput

Miericico asa a inceput si la noi sambata cu tornado warning( ba sunara si sirenele de a inceput lumea sa ma sune sa ma trimita in adapost cu fetele) si azi dimineata ne-am trezit frumos cu ninsoare desi e mai cald decat ieri.. Hai la noi daca nu ajunge si la voi..desi pana maine parca vad ca nu mai e nici de samanta.

Oricum astia au innebunit: maine scoala incepe mai tarziu, azi cand am iesit vecina de palier era cu Biblia in brate si ma sfatuia sa conducem incet de tot.. - se vede ca nu vad zapada decat in filme.

Somnambulism cauzator de shopping! ah! ce scuza buna, pot sa o folosesc si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetele!

vad ca vb de un Castel.. ma luati si pe mine? gasim noi de lucru si pt mine .. o ciorba, o friptura, o placinta..

La multi ani Liris si Mirela! m-am uitat si eu in albumul cu bunatati!

Miere ai un bebe total adorabil!!!

Ioana ti-am vazut si eu familia frumoasa!
multa sanatate la toti bolnaviorii!
Cami ce de zapada!!

si la noi e cald bine deja..

trebuie sa cedez locul sotului... off.. nu imi iau eu laptop.. numai sa intre banii de la taxe..
v-am pupat!

p.s. ne-a iesit si noua in sfarsit primul dintzos! la 11 luni
nu mai stiu daca v-am zis

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Delia, imi pare rau ca esti racita...
controleaza febra, cum vezi ca urca cum iei Ibupofren...chiar daca repeti doza...stai mai lejer imbracata si daca e nevoie fa si dusuri mai reci...daca nu suporti pe tot corpul baga doar picioarele si pe restul corpului, foloseste carpe inmuiate in apa rece si sterge-te...ca scade imediat

e greu de spus daca febra (hipertermia) sau infectia bacteriana in sine...afecteaza fatul...studiile pe asa ceva sunt greu de practicat...o femeie gravida nu poate fi supusa la asa ceva...in orice caz testele pe animale demonsteaza ca are efecte negative...

deci e imp sa controlezi febra, o zi cu hipertermie nu e mult...si eu cred ca deja maine te vei simtii mai bine hai sa vii cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Mihuta si eu v-am vazut pe voi! ai o scumpete de copil...sincer iti spun

...ninge si la noi...e ca-n povesti...de 5 ani nu am mai vazut asa zapada...ah ba da cand am fost la Niagara, anul trecut parca...dar nu ningea asa...atat de frumos

o sa pun poze sa vedeti, e ca-n povesti...

Mergi la inceput

Mihutza felicitari pentru dintoc!! faine pozele!Da-i Andrei de la noi.Si la noi era cald pana mai ieri alaltaieri - pomi infloriti, si tot tacamul.

Ioana zi ca ti-a placut la Niagara..pleeeeease! acolo(upstate NY) e zona mea de suflet in America(poate si pentru ca am stat acolo multi ani). Oricum la ce zapezi prindeam in Buffalo asta e nimic.
hai cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Mei nu-s inzapezita complet. Adica-i juma de metru numa. Dar e asa frumos...paturica alba. Fara scoala maine...prilej de gadilit pana tarziu cu galustele.
Gata maine incercam retetele de macinici primite si o bulgarim.
Fac si io poze ca prea-i frumos si neatins.
Io stau in varf de deal. Se pare ca nu-mi iese Banatul din sange si ca mot pe varf trebuie sa sed. Cand ninge e jaleeee ca o iau ca la sanius. Imi luai ditamai SUV de cand merg cu doi copii pe gheata in jos din straduta in panta in straduta in panta si cu panta finala buna de urcat intr-a intaia drept spre o stada unde circula astia ca nebunii.

Mergi la inceput