America (153)
Raspunsuri - Pagina 6
uta_ciun spune:
fete dragi
NINGE...in ALABAMA....IN MARTIE
nu ca nu-mi pare bine sa vad zapada, ca n-am vazut de 5 ani, dar totusi ce se intampla, in martie? aici n-a mai nins de vreo 12 ani
ma duc afara la plimbare, la zapada
De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
IoanaN spune:
CRISMIR, e naplacuta infectia urinara + cistita... pana iti prescrie medicul un antibiotic...fa bai de sezut fierbinti, atat cat suporti tu de calda apala sezut...pune si un pic de sare sai otet...si fa asta de mai multe ori pe zi...o sa te ajute...tylenol rau nu-ti face, nu te ajuta decat micsorand disconfortul...
sulfafurazol-ul ajuta in cazul tau...luat in concentratie mare 2000mg doza initiala si apoi cate 2 comprimate a cate 500mg / 6 ore...dar eu sunt impotriva sfaturilor virtuale si consider ca medicul curant e cel care are un cuvant de spus...
te pup mult, e tare nepolacut stiu...offf hai ca trece...
IoanaN spune:
fetelor nu mai corectez ceea ce postez...scriu aiurea, sper sa cititi printre greseli...lipsa de timp m-a adus aici
ancadm spune:
Fetelor am dat de necaz! Amandoua fetele au inceput ieri sa faca temperatura brusc! Au inceput cu 102F si toata noaptea m-am chinuit sa le scad temperatura ca ajunsesera la 104F!!! Nu prea a mers nici cu tyleno,l nici motrin, nici bai caldutze. Acum sunt mai ok, inapoi la 101F. Se plang numai de dureri de cap. Ceva idei ca daca ma duc la medic dau bani ca sa imi zica ca e viral si sa le dau lichide....
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
IoanaN spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadm Fetelor am dat de necaz! Amandoua fetele au inceput ieri sa faca temperatura brusc! Au inceput cu 102F si toata noaptea m-am chinuit sa le scad temperatura ca ajunsesera la 104F!!! Nu prea a mers nici cu tyleno,l nici motrin, nici bai caldutze. Acum sunt mai ok, inapoi la 101F. Se plang numai de dureri de cap. Ceva idei ca daca ma duc la medic dau bani ca sa imi zica ca e viral si sa le dau lichide.... Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani) |
...episoade normale la copii, chiar nu ai ce sa faci...controleaza febra, lichide, exact cum ai spus...e important sa fie hidratate cum trebuie, mancatul e mai putin imp acum...bai nu caldutze ci chiar calii-reci...daca antifebrilele nu au efect...evita alcoolul ca le deshidrateaza (frectii cu spirt, otet etc) si nu numai...imbracate lejer...Motrinul parca raspunde mai bine la o febra capoasa...si daca in 2-3 zile nu dispare febra...mergi la pediatru... oricum acum nu are ce sa-ti faca, decat sa te sfatuiasca ce ti0am zis si eu si ceea ce tu stii deja...nu poate trata un simptom, tre sa apara mai multe si daca e un virus caracteristic, in 2-3 zile le masifesta...dar, repet...o sa dispara asa cum a aparut febra...
inca ceva...mai lasa-le si cu febra ca le ajuta...totul e sa nu depaseasac 38.5...
a avut si Matei un episod de-asta...acum de curand...s-a trezit noaptea la unu delirand...avea 40.1...i-am controlat febra cu ibupofren (motrin), a 2-a seara a facut febra mare iar...nu a mai raspus la mdicatie...i-am facut o baie mai rece si si-a revenit...apoi i-am dat inca o doza de ibupofren...lichide mi-a baut bine...a 3-a zi...l-am lasat cu febra (in jur de 38.2) si ma pregateam sa merg la pediatru pt un antibiotic...dar i-a trecut...am sunat-o si am vrb cu ea (pediatra) si chiar nu avea ce face... matei a fost un pic apatic..dar in rest vesel, jucaus si a si mancat putin...seara il pocnea mai rau si se vaita...
insanatosire grabnica
Ramona J spune:
La multi ani de 1 Martie!
Uta, bucura-te de zapada ca sigur trece repede. Aici a nins anul trecut tot asa, in martie.
Liris si Mirela, sanatate multa.
Anca, ai mei copii se manifesta asa cind e vorba de streptococ. Atunci fac febra mare si persistenta, dar fiecare e altfel. Sanatate multa!
lai spune:
Mirela, La multi ani frumosi, sanatosi, veseli si norocosi! Cred ca e ok sa iei tylenol, dar nu e suficient, nu poti sa mergi la medic astazi, la urgente, ceva? Daca ai infectie urinara iti trebuie antibiotic si nu e bine sa stai asa cu ea, poate urca la rinichi si dai in altele mai nasoale.
Anca, multa sanatate fetelor!
Miere, Aidan e demential cum sta el la masaj si enjoy
Cami, multumim pentru martisor si Sofia si Sabina scumpe.
Lai
lai spune:
Liris, sanatate, si te urez si aici La multi ani frumosi cu multe multe muuuuulte lucruri super-bune si bucurii!
Lai